Статті

Gelius Pro Old School – найкращий годинник для активного способу життя

Меню

Кожен турист бачить вибір корисних речей для подорожей по-своєму. До таких речей належать корисні атрибути типу наметів, термосів, ліхтариків, похідних рюкзаків тощо. Для поїздок і походів у наш час також придумано безліч корисних смарт гаджетів, які можуть завжди стати в нагоді. Більшість активних мандрівників вже давно оцінили користь від розумних наручних годинників, оскільки ці пристрої здатні показувати не тільки час, а й кількість кроків, пройдену дистанцію і маршрути, стан здоров'я та багато іншого.

Деяким туристам достатньо бачити лише час на циферблаті, наявність будильника та доповнення образу. Інші шукають моделі з обов'язковою наявністю GPS навігації та компаса. Але для більшості важливо мати при собі багатофункціональний девайс, який буде довгий час служити не тільки в турпоходах, але і для повсякденного життя.

Бренд Gelius пропонує універсальну модель, яка змогла вмістити всі необхідні функції та якості, включаючи стильний дизайн і широкі можливості.

Зовнішній вигляд смарт годинника

Наручний аксесуар Old School виконаний у стилі ретро та є справжньою знахідкою для шанувальників класики. Смарт пристрій виглядає дуже різнобічно: гаджет відмінно підходить для походів у гори або для ділових зустрічей. Міцний корпус та функціональна начинка отримують відмінну оцінку, проявляючи себе у будь-яких життєвих ситуаціях.

Smart Watch виконані у формі квадрата, розміри TFT LED дисплея якого складають – 1.3 дюйма. Для моделі були розроблені змінні заставки для різноманітності та індивідуальної персоналізації.

Цілодобовий контроль пульсу

Активне життя сучасних людей включає не тільки довгий робочий день, але й насичені спортивні тренування, різні поїздки, домашні справи та багато іншого. Розумний годинник Old School надає можливість стежити за частотою серцевих скорочень 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Мобільний додаток "Glory FIt" розкриває користувачеві більш широку інформацію, допомагаючи стежити за активністю серця.

Високий рівень автономності

Одним із ключових факторів даної моделі є його автономна робота. Одного повного заряду акумуляторної батареї буде достатньо до 30 днів. Місткість вбудованої батареї становить - 170 мАг. Зрозуміло, використання деяких ресурсомістких опцій можуть значно впливати на показник автономності. За повної активності аксесуара його робота розрахована на 7 днів.

Gelius Pro Old School – найкращий годинник для активного способу життя

Захист від вологи

Дана модель Smart Watch має найважливішу і надійну технологію - IPX7. Цей рівень гарантує захист пристрою від попадання води, пилу, бруду або піску. Саме тому смарт гаджет Old School від Gelius відмінно підходить для людей з активним способом життя. Передбачений захист корпусу дозволяє здійснювати інтенсивні навантаження за будь-яких погодних умов.

Контроль сну користувача

Представлений наручний смарт аксесуар може автоматично контролювати сон його власника. Пристрій максимально точно визначає час початку сну, рівень його глибини та легкості, а також момент пробудження.

Цей моніторинг буде корисним для подорожей та прогулянок на будь-які дистанції, оскільки вбудований датчик дозволяє відстежувати геолокацію та стежити за всіма досягненнями протягом дня. У мобільному додатку синхронізуються всі необхідні дані, накопичуються там та зберігаються.

Спортивні режими для активних користувачів

З огляду на різноманітність видів спорту, виробники зібрали в наручному смарт гаджеті корисні режими для спортивних занять. Розумний годинник буде корисним у фітнес-центрі, на бігових доріжках і велосипедах. Вбудовані датчики пристрою чітко зчитують усі дані: калорії, кількість кроків, пройдену дистанцію тощо.

Для правильних розподілів спортивних навантажень виробником було передбачено: цілодобовий моніторинг контролю серцевого ритму та контроль артеріального тиску користувача.

Важливі повідомлення та сповіщення

На дисплеї смарт годинника відображається вся потрібна для користувача інформація, включаючи різні повідомлення з мобільних додатків, соціальних мереж та месенджерів. Крім того, розумний аксесуар повідомляє про вхідні дзвінки зі смартфона і надає можливість скидання виклику.

На екрані пристрою можна керувати музичним плеєром, що є дуже практичною можливістю для будь-яких занять.

Сумісність Old School з мобільним телефоном

Для коректної синхронізації смарт годинника з телефоном необхідно підключатися через бездротове з'єднання. Модель наручного аксесуара має актуальну для смартфонів версію Bluetooth – 5.0. Після створення пари пристроїв необхідно встановити спеціальну мобільну програму "Glory FIt". Після чого всі дані зберігатимуться у додатку для подальшого порівняння результативності та коригування всіх навантажень.

Gelius Pro Old School – найкращий годинник для активного способу життя

Де купити розумний годинник Old School від Gelius в Україні?

Придбати смарт аксесуар, а також будь-які інші моделі розумних годинників можна на нашому сайті онлайн в офіційному інтернет-магазині. Для оформлення замовлення та отримання додаткової консультації можна зателефонувати до операторів контактного центру Gelius.

Обрані товари відправляються через службу Нової пошти протягом трьох днів по всім регіонам України (Запоріжжя, Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Львів та інші).