Статті

Вибір зарядного пристрою для смартфона

Меню

Мобільні телефони на сьогоднішній день розраховані не тільки на функцію вхідних/вихідних дзвінків та обмін повідомленнями. За допомогою смартфонів люди можуть працювати, розвиватися, спілкуватися в соціальних мережах та месенджерах, отримувати будь-який потік інформації.

Пристрої настільки мультифункціональні, що кожна людина може використовувати їх для прослуховування музики, аудіокниг, лекцій, переглядів кінофільмів, відеороликів, для створення унікальних фотографій. Крім того, існує безліч розвиваючих та розважальних мобільних додатків для дорослих та дітей.

Такі можливості сучасних телефонів значно впливають на розряджання акумуляторної батареї пристроїв. Будь-які дії та телефонні розмови, так чи інакше, швидше розряджають пристрій.

Для повсякденного життя будь-якої людини телефон став невід'ємною частиною. Дуже важко сьогодні уявити день без зв'язку з рідними людьми.

Для своєчасної зарядки смартфона необхідні мережні зарядні девайси, автомобільні зарядки, повербанки та кабелі. І краще віддавати перевагу якісним пристроям без шкоди мобільним акумуляторам та особистому здоров'ю.

Як вибрати гарний зарядний пристрій для смартфона?

Багато користувачів перед покупкою мережевих зарядок намагаються розібратися в тому, які краще вибрати (оригінал, універсальні або аналоги). Питання сумісності ЗП зі смартфоном, швидкості живлення, особливостей та ризиків можна відкинути, купивши аналогічний якісний пристрій.

Китайські дешеві зарядники можуть перегрівати акумулятор телефону та шкодити його працездатності. Оригінальні, своєю чергою, мають високу грошову вартість.

Аналогічні МЗП мають гарантію якості від виробника та продавця. На самих девайсах розміщено список сумісних моделей смартфонів та смарт гаджетів з відповідними параметрами та характеристиками.

Вибір зарядного пристрою для смартфона

Критерії вибору зарядних пристроїв для мобільного телефону

Для правильного вибору зарядних аксесуарів достатньо розібратися з основними критеріями пошуку, які допоможуть знайти корисні пристрої:

1. За силою вихідного струму

Потужні пристрої для живлення та підтримки роботи з максимальним рівнем вихідного струму - є чудовим рішенням для підзарядки смарт гаджетів. Важливо пам'ятати, що у такому разі витратний струм не повинен перевищити 2100 мАг. Саме такі зарядні пристрої можуть бути оптимальними та універсальними для сучасних телефонів.

Купуючи хороший аналогічний зарядник, слід вивчити основні характеристики оригінальної моделі. Усі необхідні параметри вказуються на блочці та інструкції з використання будь-якого пристрою.

Максимальні можливості МЗП може визначити спеціальний контролер смартфона. Вища напруга не нашкодить гаджетам і не призведе до загоряння АКБ.

2. Кількість роз'ємів

У більшості випадків сучасні зарядки для мобільних телефонів або планшетів оснащуються одним або кількома роз'ємами. Два роз'єми в блочках дуже практичні для щоденного використання та одночасної зарядки двох гаджетів.

3. Зарядний кабель у комплектації

USB шнур буває вбудованим у блочок, знімним або не запропонований в комплекті. Всім добре відомо, що кабель відіграє важливу роль у живленні різних смарт пристроїв. Краще звертати увагу на знімні аксесуари, оскільки злиті та незнімні дроти частіше ламаються.

4. Функція швидкого заряджання

Наявність Quick Charge у зарядному блочку розрахована для швидкісного живлення смарт гаджетів. Саме ця технологія виділяє МЗП серед стандартних варіантів заряджання.

Де купити мережеві зарядні пристрої в Україні?

Зарядні блочки, кабелі, повербанки, а також захисне скло, чохли та багато іншого можна замовити онлайн в інтернет-магазині Gelius. Відправлення всіх замовлень діє по Україні через службу "Нова пошта" (у Львів, Київ, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Харків та інші регіони).

Доставка здійснюється на обране поштове відділення упродовж трьох днів.