Статті

Унікальний смарт штатив для блогерів: на стику трендів та технологій

Меню

21 століття наповнене цікавими та різноманітними видами захоплень для кожної сучасної людини. Епоха цифрових технологій та можливостей дозволяє займатися зйомками різних відео на будь-яку тематику. Враховуючи зацікавленість та велику активність у соціальних мережах (TikTok, Instagram, YouTube), кожен користувач може створювати фото та відео, публікуючи їх.

Кожен, хто мріє займатися блогінгом, може розпочати з маленьких кроків та здійснити свою мрію. В епоху сучасних технологій можна знайти багато цікавих та оригінальних смарт гаджетів для здійснення такої мети (блогер-сети, кільцеві лампи, моноподи, штативи для фотокамер тощо).

У багатьох користувачів і блогерів-початківців може виникати одна з ключових незручностей при зйомках відеоконтенту. Полягає ця незручність у самостійній роботі (відсутності оператора). Тому не завжди виходить зафіксувати смартфон або камеру зручно, що впливає на якість знімків та роликів.

Для хорошого контенту дуже важливо, щоб картинка була чітко сфокусована, у правильному ракурсі. Це питання для багатьох залишається актуальним, особливо – під час роботи у прямих ефірах.

Помічник для зйомок

Український бренд розумних девайсів Gelius допоміг знайти просте рішення за нестачі операторської зйомки – пристрій Gelius Pro Smart Holder Follower з датчиком руху. Фішка гаджета полягає в тому, що холдер здатний автоматично відстежувати в кадрі об'єкти, що рухаються. Це дуже зручна річ для зйомок відеороликів та для прямих трансляцій у соціальних мережах.

Для користувачів, які займаються професійним блогінгом або тільки розпочинають цей шлях, Gelius Pro Smart Holder Follower стане чудовим помічником.

 Унікальний смарт штатив для блогерів: на стику трендів та технологій

Можливості гаджета

Гнучкість

Холдер Gelius розрахований на високу практичність - повороти на 360 градусів. Даний девайс допоможе легко створювати влоги та стріми. Робота холдера передбачає високу швидкість, чіткість та економію простору.

Автоматичне фокусування зображення

Під час зйомки в режимі відстеження обличчя, тримач з автоматичним датчиком руху може розпізнати та сфокусувати обличчя користувача. Також, при активному русі людини в кадрі, пристрій підлаштовується під нього.

Продуманий алгоритм фокусування об'єкта

Gelius Pro Smart Holder Follower розроблено з алгоритмом вбудованого відстеження під назвою "Qiming". Ця можливість дозволяє знімати контент в онлайн режимі, підлаштовуючись під дії користувача та об'єктів, не втрачаючи фокус зображення та облич.

Автоматична оптимізація

Розумний штатив від українського бренду може допомогти відтворити потрібні композиції із правильною оцінкою масштабування. Технологія інтелектуального алгоритму працює на оптимізацію професійних кадрів із людьми, предметами чи тваринами.

Свобода дії

З Gelius Pro Smart Holder Follower немає потреби приділяти час для встановлення різної апаратури. Достатньо налаштувати гаджет для гарної зйомки, дотримуючись інструкцій та приступати до улюбленої роботи.

 Унікальний смарт штатив для блогерів: на стику трендів та технологій

Як працює смарт холдер?

  • Для повноцінного використання необхідно завантажити мобільний додаток на смартфон.
  • Без реєстрацій та шаблонних дій, достатньо відкрити програму та натиснути на кнопку включення на Gelius Pro Smart Holder Follower, утримуючи її протягом п'яти секунд.
  • На гаджеті увімкнеться червоний індикатор.
  • Потім потрібно підключити пристрій до телефону за допомогою Bluetooth.

Пристрій розрахований на успішну роботу зі смартфонами на базі Android або IOS.

Навіщо та кому купувати Gelius Pro Smart Holder Follower з датчиком руху?

Портативний та універсальний пристрій у вигляді смарт штатива з поворотністю 360° - це незамінний девайс для блогерів за такими критеріями:

  • Зйомка розрахована на вертикальні та горизонтальні формати.
  • Можливість створювати групові фотографії та селфі.
  • З'єднання за технологією Bluetooth.
  • Підтримка IOS та Android.
  • Зручний додаток для керування пристроєм.
  • Автоматичне фокусування осіб та об'єктів у кадрі.
  • Для зйомки користувачів на повний зріст є додатковий вид кріплення холдера на штативі.

Де можна придбати Smart Holder Follower від Gelius в Україні?

Смарт холдер із датчиком руху можна придбати в офіційному інтернет-магазині Gelius із гарантією якості – 1 рік. Для цього необхідно оформити замовлення онлайн або зв'язатися за телефонними номерами контактного центру.

На нашому сайті можна знайти корисні та практичні смарт гаджети: повербанки, розумні ваги, бездротові навушники, а також геймпади і навіть електротранспорт. Ми надсилаємо всі замовлення через Нову пошту по всій Україні (Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Дніпро) протягом 1-3 днів.