Статті

Smart Watch для дітей

Меню

Всі батьки турбуються про своїх дітей, особливо коли дитина тільки намагається починати самостійні, перші кроки у світ дорослого життя. Сучасні технології спрямовані на покращення якості життя, а також на безпеку. Такі критерії можуть допомогти уникати непрємностей та небезпеки.

На сьогоднішній день дитячий смарт годинник здатний на багато чого, що стосується питання безпеки дитини, включаючи батьківський дистанційний контроль та спокій за малюка. За зовнішніми параметрами наручні аксесуари можуть бути простими. Проте всередині яскравого корпусу є широкий ряд можливостей та функціональності.

Критерії вибору смарт годинника для дітей

Смарт кідс вотч мають цікаві та корисні опції для дітей та батьків. Девайс відмінно замінює габаритний смартфон, тому що здатний приймати та здійснювати виклики, надсилати повідомлення та використовувати месенджери.

Крім того, смарт годинники для дитини мають функції дорослого годинника: крокомір, спортивні режими і так далі.

Мама і тато буквально можуть залишатися постійно на зв'язку зі своїми дітьми, а також надати необхідну допомогу у разі потреби. Пристрої здатні відстежувати пересування, встановлювати локацію та віддалено слухати те, що відбувається навколо чада. Ці функції доступні для налаштування у спеціальному додатку до певної моделі наручного девайсу.

Корисні функції та матеріал смарт годинника для дітей

Очевидно, що зовнішній дизайн Smart Watch має відповідати віку юного користувача. Тому основна частина смарт аксесуарів має веселі і барвисті кольори. Деякі моделі годинників для дітей можуть мати можливість змінювати ремінці під настрій.

Більш старшим діткам і підліткам можуть бути краще скромніші кольори браслетів. Для старших категорій дітей виробники створили моделі більш стриманих кольорів (білі, сірі, чорні).

Типорозмір дитячих розумних аксесуарів майже у всіх моделях однаковий. Корпус може бути прямокутним чи квадратним. Матеріали для ремінців та корпусів таких пристроїв виготовлені із міцного пластику, міцної гуми та силікону.

Структура в таких годинниках приємна на дотик, а самі матеріали є гіпоалергенними, які не завдають дискомфорту для малюків.

Багато виробників враховують важливий факт, що дитячий розумний годинник розроблений для дітей, тому браслети ремінців роблять максимально міцними.

Екран розумного дитячого годинника та управління

Бюджетні моделі за доступною ціною мають невеликі монохромні дисплеї. Управління дитячим пристроєм відбувається бічними механічними кнопками. Дорожчий годинник має більш розширений функціонал та яскравий сенсорний дисплей.

За допомогою більш прокачених моделей набагато зручніше писати та відправляти повідомлення, включаючи месенджери та соціальні мережі. Такі моделі дозволяють грати на сенсорному дисплеї, якщо в годиннику передбачено встановлення ігор. Додатково дорожчі моделі можуть мати камеру для відеодзвінків з батьками.

Smart Watch для дітей

Контроль за активністю

Багато сучасних смарт годинників дитячого формату часто мають функціонал для активності дитини. До таких можливостей відносяться крокомір, лічильник калорій, а також функція моніторингу сну дитини.

Батьки можуть дистанційно зі смартфона або планшета відстежувати рівень активності та сон малюка.

Виробники врахували той факт, що гаджет має бути захищений від потрапляння до нього води чи пилу. Пов'язано це з тим, що діти можуть поспішати помити руки, вмитися або почистити зуби. Саме з цієї причини більшість представлених моделей дитячих годинників мають певний ступінь захисту від попадання вологи. Не будь-який рівень вологозахисту може підійти для використання смарт годинника в басейні або в душі.

В основному можна знайти більше водонепроникних розумних годинників для дітей, ніж вологозахищених. Це можна порахувати за перевагу, тому що юний користувач може навчитися з раннього віку дбайливо поводитися з електронікою.

Сімка та геопозиція дитини

Одна з основних фішок смарт кідс вотч - проінформованість батьків про місце розташування дитини. Для цього достатньо встановити мобільний додаток на батьківський телефон.

Більшість дитячих моделей таких пристроїв мають вбудований модуль Wi-Fi, що дозволяє відстежувати геопозицію дитини точніше. Розумним рішенням виробників стало - оснащення Smart Kids Watch слотом для сім карти, яка буде підтримувати зв'язок навіть на вулиці.

Налаштування параметрів з'єднання з пристроєм вимагає активації SIM картки в слоті, встановлення спеціальної програми на смартфоні та швидкої реєстрації. Після цього можна бачити по GPS трекінгу місцезнаходження дитини.

Оновлення необхідних даних зазвичай відбувається протягом 5-10 хвилин за умовчанням, частоти можна налаштувати вручну, щоб оновлення надходили частіше. Важливо пам'ятати, що ця можливість впливає на рівень заряду акумуляторної батареї.

Однією з приємних опцій в дитячому годиннику з підтримкою сім карти - є можливість здійснювати дзвінки, як у мобільному телефоні. Список контактів у таких пристроях обмежений для безпеки: допустима кількість номерів складає - до 15.

Додаткові можливості дитячого смарт годинника

Кожна модель дитячих пристроїв передбачає кнопку екстреного виклику - SOS. Вона повідомляє тривалим натисканням про складну ситуацію, відправляючи прямо в батьківський телефон повідомлення з актуальними координатами дитини.

Прихований дзвінок - одна з багатьох корисних для батьків функцій. За допомогою неї можна здійснити таємний дзвінок на дитячий годинник, без відображення інформації про це. Батьки зможуть чути все, що відбувається біля малюка у дитячому садочку, школі, у гуртках чи з нянею.

Якщо батьки хочуть використовувати цю функцію, фахівці рекомендують заздалегідь поговорити про неї з дитиною, щоб у майбутньому не створювати ґрунту для конфліктів та непорозуміння.

Додатковою функцією може бути спеціальний датчик, який повідомляє батьків, що малюк зняв годинник з руки. Ця інформація надсилається через мобільну програму та допомагає знайти гаджет по GPS.

В основному дитячі девайси здатні працювати від 24 годин до кількох тижнів, залежно від вбудованої батареї обраної моделі.

ТОП кращих смарт годинників для дітей від Gelius

Будь-які моделі смарт годинників мають гарантію якості від виробника – 12 місяців. Найкращі варіанти на подарунок дитині, вік якої – від 6 до 14 років:

Модель розумного дитячого аксесуара Особливості
Gelius GPS/4G
  • Патріотичний дизайн.
  • Екстрений сигнал SOS.
  • Контроль місцерозташування.
  • Контроль активності.
  • Вбудована камера для відеозв'язку.
  • Захист IP67.
Gelius PRO KID с GPS трекером GP-PK001
  • Екстрений сигнал SOS.
  • Відстеження місцерозташування.
  • Моніторинг активності.
  • Вбудована камера для відеозв'язку.
  • Захист IP67.
Gelius ProBlox с GPS трекером GP-PK005
  • Функція зворотного дзвінка.
  • Передача даних про місцезнаходження.
  • Контроль за активністю.
  • Вбудована камера для відеозв'язку.
  • Захист IP67.

Де купити дитячий смарт годинник в Україні?

Придбати розумні гаджети, універсальні смарт годинники, дитячі моделі, бездротові навушники або повербанки можна на офіційному сайті інтернет-магазину Gelius. У нашому контактному центрі можна отримати консультацію щодо вибору кращого та відповідного варіанту годинника для малюків. Замовлення оформлюються онлайн або за телефонними номерами.

Відправка діє в усіх регіонах України (Львів, Запоріжжя, Київ, Дніпро, Харків, Одеса і так далі) від одного до трьох днів через службу "Нова пошта".