Статті

Топові Smart Watch: порівняння найкращих моделей

Меню

Вибираючи смарт годинник нового покоління, складно зупинитися на якійсь одній моделі. Завдання може здатися дуже складним, але це лише на перший погляд. Популярні виробники такої електроніки пропонують досить широкий асортимент цікавих пропозицій.

Останні тренди надають наявність крутих функцій, які здатні вимірювати кисень у крові та ЕКГ. Більшість компаній все частіше передбачають цю опцію у сучасних моделях Smart Watch.

Важливо! Смарт годинник, незалежно від грошової вартості, не є медичним приладом для точних вимірювань таких показників. Розумний аксесуар – це практичний інструмент та помічник, здатний аналізувати дані про стан здоров'я користувача, включаючи показники активності.

Крім можливостей відстеження активності, смарт вотч розрахований на отримання повідомлень та оповіщень зі смартфона. Саме тому такі гаджети на сьогоднішній день настільки популярні та затребувані.

Топові Smart Watches: порівняння найкращих моделей

ТОП найкращих моделей смарт годинників нового покоління

Стильні наручні аксесуари успішно поєднуються з усіма мобільними телефонами, з будь-якою операційною системою (Android або iOS). Синхронізація пристроїв відбувається за допомогою з'єднання Bluetooth і не займає багато часу.

Представлені моделі наручних аксесуарів змогли вмістити в собі: стильний дизайн та привабливий зовнішній вигляд, відмінну якість зборки та начинки, різноманітність кольорів та широкий функціонал.

Найкращі варіанти наручних гаджетів від бренду Gelius:

 

Модель смарт годинника Параметри
Gelius Pro GP-SW004 (AMAZWATCH GT2) Black
  • Моніторинг активності, сну
  • Спортивні режими
  • Пульсометр, контроль здоров'я
  • Вимірювання артеріального тиску та кисню в крові
  • Час роботи – 7 днів
Gelius AMAZWATCH GT GP-L8P
  • Моніторинг щоденної активності, сну
  • Спортивні режими
  • Моніторинг серцевого ритму
  • Захист IРХ7
  • Час роботи – 14 днів
Gelius Pro GP-SW002 Neo Star Line
  • Відстеження щоденної активності, сну
  • Наявність спортивних режимів
  • Контроль кисню в крові, серцебиття
  • Час роботи – 10 днів
Gelius Pro IHEALTH 2020
  • Контроль активності, сну
  • Вимірювання температури
  • Моніторинг серцевого ритму
  • Вимірювання артеріального тиску та кисню в крові
  • Захист IP67
  • Час роботи – 5-14 днів

Основні особливості смарт годинників від Gelius

У каталозі актуальних моделей смарт вотч представлені чудові моделі аксесуарів, які зарекомендували себе з найкращих сторін шляхом удосконалення основних та додаткових функцій.

До загальних плюсів вищенаведених топових моделей відноситься, однозначно, симпатичний дизайн. Зовнішній вигляд всіх годинників виглядає сучасно і стильно. Також до переваг додається - функціональність та автономність роботи пристроїв. Всі моделі продуктивні, при цьому час їх роботи складає в середньому - 7 днів, що дуже практично і не вимагає постійно стежити за зарядом акумуляторної батареї.

Виходячи з відгуків користувачів, одним із ключових факторів цих чотирьох розумних аксесуарів вважається - ступінь захисту від механічних пошкоджень, ударів, падінь, попадання вологи та запорошених забруднень.

Smart аксесуари розраховані на використання у повсякденному житті, для тренувань, прогулянок та зміцнення мотивації. В даному випадку мотивація визначається на контролю за здоров'ям, активність та відстеження важливих показників.

Ці аксесуари також дозволяють користувачам залишатися на зв'язку, навіть коли смартфон знаходиться в іншій кімнаті. Наприклад, Amazwatch GT2 має вбудований мікрофон, що дозволяє здійснювати та приймати дзвінки.

Мобільні програми до цих наручних гаджетів прості та дуже зручні для відстеження всієї необхідної інформації. Також, завдяки синхронізації пристроїв зі смартфонами, можна стежити за статистикою та змінами активності протягом певного періоду часу.

Топові Smart Watches: порівняння найкращих моделей

Де купити смарт годинник Gelius в Україні?

Якщо пошук наручних девайсів затягнувся і визначитися з вибором виявилося досить важко, допомогти звузити список і вибрати найкращий варіант для себе або на подарунок допоможуть фахівці інтернет-магазину Gelius. Оформити замовлення на смарт годинники, зарядні пристрої, бездротові навушники, повербанки та інші смарт гаджети можна на нашому сайті через кошик у режимі онлайн, або зв'язатися за вказаними номерами.

Відправка підтверджених замовлень діє по всій Україні (Дніпро, Одеса, Київ, Запоріжжя, Львів, Харків та інші) протягом 1-3 днів через службу "Нова пошта".

Висновок

Життя сучасних людей сповнене як позитивних моментів, так і періодичної багатозадачності. Щоб отримувати порцію мотивації для спорту, відстежувати показники здоров'я, а також просто доповнювати зовнішній образ стилем та унікальністю, необхідно звернути увагу на наручні смарт гаджети. Практика показала, що ці аксесуари стали невід'ємними помічниками з вагомою користю для всіх, хто вже знайомий із такою технікою.

Однозначно, користувачі, які одного разу придбали смарт годинник, вже навряд чи зможуть відмовитися від нього.