Статті

Створюй ідеальний контент з кільцевою лампою для селфі від Gelius

Меню

Сьогодні вже мало хто здивується тому, що кільцева лампа є потрібним і бажаним девайсом для дівчат, які люблять проводити час або працювати в соціальних мережах. Щоб отримати якісний знімок селфі, дуже важливе гарне освітлення.

Враховуючи той фактор, що у приміщенні може бути недостатньо правильне та яскраве освітлення або зйомка у вечірній час на вулиці – не будуть ідеальними умовами.

Спалах у смартфоні міг би добре впоратися з цим завданням, але у справі він лише може засліпити користувача. Для успішно обраного ракурсу слід уникнути сторонніх плям, тіней або відблисків. Тому це не так і просто, як здається спочатку.

Український бренд вигадав і для цієї проблеми відмінне рішення – кільцева лампа для селфі Gelius Pro.

Селфі лампа: що це і в чому її особливості?

Лампа для селфі кільцевого формату – це досить компактний та практичний девайс, що розміщується прямо на смартфоні користувача. Така лампа встигла добре зарекомендувати себе і швидко набрати популярності серед багатьох сучасних дівчат, яким так подобається робити фото.

Підсвічування працює від кільцевих світлодіодів, вид якого – подвійне пластикове кільце. Кріпиться лампа для селфі на мобільний телефон, нагадуючи прищіпку, що дуже зручно.

Все зовнішнє коло лампи продумане оснащенням в ньому по всьому діаметру кільця маленькими лампочками з гарною передачею кольорів, що надає м'яке і природне освітлення. Це впливає на розташовані поблизу об'єкти і сам простір у кадрі.

Який принцип роботи у кільцевої лампи для селфі?

Використання світлодіодної лампи під час зйомок допомагає висвітлювати кадр рівномірно, без різких тіней. При цьому обличчя користувача висвітлюється чудово, наголошуючи акцент на рисах обличчя. При виборі м'якого світла чудово підкреслюється макіяж дівчини, вирівнюючи контури та тон обличчя, підкреслюючи очі та губи.

Також цей аксесуар для селфі приємно здивує "ефектом ангельського погляду" в кадрі, що утворюється завдяки круглому підсвічуванню. Це створює можливість зробити селфі ще привабливішим та якіснішим.

Навіщо купувати селфі лампу?

Для всіх, хто любить якісні фото та відео, світлодіодна лампа може стати незамінним помічником у вирішенні питання освітлення. Її можливості набагато ширші, ніж здається на перший погляд:

  • Знімки виходять високоякісними у буль-який час доби. Лампа Gelius створює рівномірність підсвічування для передньої камери, незалежно від світла у приміщенні або на вулиці. Світло чудово виражає обличчя користувача та очі, завдяки даному пристрою. Також за допомогою трьох режимів яскравості світлодіодного кільця можна підібрати оптимальне світло та його рівень.
  • Кріплення настільки просте, що не викликає жодних зайвих незручностей. Лампа також автономна, що не вимагає підключення до мобільного телефону. Фіксація здійснюється прямо на корпусі смартфона (прищіпкою). Саме підсвічування функціонує від вбудованої акумуляторної батареї, ємність якої – 250 мАг.
  • Гаджет для селфі підійде для усіх моделей сучасних смартфонів.
  • Пристрій розрахований на використання не тільки фронтальною камерою, а й задніми. Це створює можливість робити групові фото високої якості.
  • Компактність та легкість селфі кільця Gelius не вимагає багато місця в рюкзаку або сумці, що дозволяє завжди брати її із собою та робити ідеальні фотографії.

Де можна купити кільцеву лампу від Gelius в Україні?

Смарт гаджети, представлені на нашому сайті, включаючи світлодіодні лампи, а також блогер сети, повербанки, чохли та зарядні пристрої для смартфона, можна купити в офіційному інтернет-магазині Gelius.

Ми надсилаємо замовлення через Нову пошту, доставка відбувається 1-3 дні у всі регіони України (Львів, Запоріжжя, Одеса, Київ, Дніпро, Харків та інші).