Статті

Корисні смарт гаджети для першого вересня

Меню

Перше вересня – це багатообіцяючий, новий навчальний рік для студентів, школярів та дорослих людей, які повертаються з відпустки. Осінній час надихає нас на нові звершення, а для дощового періоду нам конче потрібні яскраві та корисні речі. Навіть дрібниці здатні піднімати настрій, пробуджувати вранці та надихати на цілі різного масштабу.

Саме з метою практичності та натхнення були створені корисні смарт гаджети, які стали приємними помічниками у повсякденності сучасних людей.

Український бренд мобільних аксесуарів та розумних гаджетів пропонує осінню добірку практичних девайсів для кожного.

Розумний наручний годинник AMAZWATCH GT2

Стильний аксесуар від Gelius має приголомшливий функціонал і корисні можливості:

  1. Пристрій здатний виконувати цілодобовий контроль серцевого ритму, артеріального тиску, а також кисню в крові.
  2. Smart Watch дозволяє його власнику залишатися на зв'язку у будь-який момент.
  3. AMAZWATCH GT2 має функцію прийому вхідних дзвінків із синхронізацією телефонних контактів та можливістю швидкого набору потрібного номера.
  4. Потужна модель смарт девайсу виконана у привабливому зовнішньому дизайні.
  5. Має високий ступінь захисту - IP67 і високу продуктивність (до 7 днів повноцінної роботи).
  6. Крім того, наручний гаджет вміщує безліч режимів для занять спортом (пробіжки, велосипедні прогулянки, занять у спортзалі, стрибки на скакалці і так далі).
  7. Пристрій розрахований на повноцінну роботу зі смартфонами на операційних системах iOS та Android.

В асортименті наручних аксесуарів від Gelius можна знайти безліч різних моделей для дітей та дорослих.

Бездротові навушники Gelius Pro Reddots TWS Earbuds

Другим девайсом в осінній добірці смарт пристроїв від Gelius став стильний TWS аксесуар. Представлена ​​модель поєднує:

  • Відмінну якість звуку.
  • Міцну конструкцію.
  • Чудову потужність.
  • Приємне керування.
  • Симпатичний дизайн.

Зручна та стильна модель бездротового аксесуару має високу якість звучання та комфортне використання для прогулянок, поїздок чи спортивних занять.

Навушники TWS розраховані на роботу з будь-якими гаджетами, що підтримують технологію Bluetooth підключення. Висока автономність гарнітури надає користувачеві можливість слухати музики або аудіокниги понад чотири години. В режимі очікування навушники працюють 150 годин.

У комплекті до бездротового девайса надається зарядний бокс (футляр) з індикатором рівня заряду. Придбати цю модель можна в чорному або рожевому кольорі.

Корисні смарт гаджети для першого вересня

Портативна Bluetooth колонка Outlet 2

День народження з друзями, суботні вечірки, прогулянки на велосипеді, різні ігри на вулиці чи вдома, заняття спортом на майданчику та багато іншого – стануть яскравішими з портативною колонкою бездротового формату.

Бренд Gelius представляє потужний пристрій, який зробить будь-яку вечірку гучною та атмосферною - Gelius Pro Infinity 3. Bluetooth колонка має максимально чистий та якісний звук, просунуті сучасні можливості бездротової синхронізації та високий захист.

Портативний гаджет має приголомшливу мелодійність для будь-яких заходів. Колонка може працювати у парі з такою самою моделлю. Для активації девайсів достатньо підключити обидва пристрої через з'єднання Bluetooth і відтворити улюблений плейлист.

Бездротова колонка здатна відтворювати музику та інші аудіофайли через підключення через Bluetooth, кабелі AUX та USB, TF карти. Крім того, пристрій передбачає прослуховування улюблених радіостанцій у режимі FM.

Outlet 2 від українського бренду має надійний захист від попадання води вологи чи пилу – IPX3. Корпус акустичного гаджета та тканинна сітка приємні на дотик, а легка вага пристрою дозволяє комфортно транспортувати його.

Корисні смарт гаджети для першого вересня

Де купити найкращі та оригінальні смарт гаджети в Україні?

Смарт девайси для осені та будь-якої іншої пори року: повербанки, бездротові колонки, навушники, розумні годинники, ваги та багато іншого можна купити онлайн, оформивши замовлення в нашому офіційному інтернет-магазині. Для додаткової консультації та допомоги фахівців можна замовити дзвінок на сайті бренду Gelius або зателефонувати за вказаними номерами кол-центру.

Всі замовлення після їх підтвердження надсилаються на обране відділення служби "Нова пошта" по всіх регіонах України (Запоріжжя, Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків тощо). Доставка посилок здійсненна протягом 3 днів.