Статті

Рейтинг геймпадів для смартфона від українського бренду Gelius

Меню

Справжніх геймерів вже не цікавлять ігри на кшталт тетрісу або пакмена. Такі розваги стали ностальгією минулих років. На сьогоднішній день світ Google Play має яскраву різноманітність складніших та захоплюючих мобільних ігор, які ні в чому не поступаються іграм на PlayStation.

Такі всесвіти геймінгу, як Grand Theft Auto, Minecraft, Pubg Mobile, Hearthstone та Geometry Wars #3 - вважаються не великим списком і зростають щодня.

Ті геймери, які віддають перевагу іграм на смартфонах, чудово знають, наскільки потрібен геймпад для мобільного телефону на операційній системі Android. Ігрові джойстики дозволяють насолодитися грою повною мірою, створюючи користувачеві більш захоплюючі враження та емоції.

Геймпади від українського бренду Gelius

Серед різновиду та широкого вибору продукції від Gelius можна знайти круті моделі джойстиків для мобільних телефонів. Усі представлені геймпади були протестовані розробниками з метою отримати приємні враження від проходження всіх доступних ігор.

Геймпад для смартфона Gelius Pro Conqueror

Рейтинг геймпадів для смартфона від українського бренду Gelius

Пристрій для мобільного телефону продуманий до найдрібніших деталей. Бездротовий джойстик нового формату дозволяє поринати у світ улюблених геймінгових майданчиків на смартфоні. Девайс насичений максимальним комфортом для місій. Вражаюче продумана конструкція корпусу та багатофункціональність ігрового контролера дає розуміння, що цей геймпад інтуїтивно зрозумілий у розкладці, клавішах та шифтах.

Незважаючи на соковитість продуманих кнопок, пристрій є компактним та легким у руках.

Щоб приступити до гри, потрібно лише розмістити планшет або телефон у геймпаді і підвищувати свій скіл.

Модель підійде за сумісністю до всіх смартфонів (Android – від версії 6.0, iOS – від версії 11.0) із шириною від 135 до 250 міліметрів. Такі параметри розширення холдера дозволяють використовувати для ігор навіть планшети.

Джойстик має властивість розтягуватися в сторони для вибору оптимальної ширини мобільного девайсу.

До особливостей моделі Gelius Pro Conqueror відносяться:

  • Продумана ручка знімного формату.
  • Можливість грати без підзарядки – понад 15 годин.
  • Сумісність із останніми поколіннями смартфонів.
  • Чудовий інтерфейс для ігор.

Gelius Pro Mega Boost

Рейтинг геймпадів для смартфона від українського бренду Gelius

Функціональна модель джойстика для ігор на мобільному телефоні здатна перенести смартфон на роль ігрової консолі. Девайс створює всі умови проходження місій, роблячи його використання максимально зручним.

Модель від Gelius також розрахована на успішну роботу з телефонами на базі iOS та Android. Джойстик потягне всі сучасні ігри типу: Critical Ops, Fortnite, PUBG і так далі.

Основні характеристики моделі:

  • Наявність тригерів у кількості – 4 штуки.
  • Акумуляторна батарея з ємністю – 1200 мАг.
  • Чудова ергономічність.
  • Фішка охолодження смартфона у форматі вентилятора на геймпаді.

Gelius Boost GP-GT001

Одна з топових і недорогих моделей консолей для смартфона, яка стане справжньою знахідкою у сфері геймінгового простору. Всі останні ігри можна пройти з Gelius Boost GP-GT001, підкорюючи вершини та прокачуючи скіли.

Модель ігрового гаджета виглядає стандартним чином, з боків якого продумана посадка для смартфона з діагоналлю дисплея – від 4.5 до 6.4 дюйма. Спеціальні тригери дуже класно впливають на результат прицільної стрілянини. Завдяки продуманій конструкції, можна робити чіткі влучення в потрібні цілі навіть у активному русі персонажа. Для ефективності цих можливостей необхідно правильно налаштувати керування тригерами. Налаштування можна здійснити у самому інтерфейсі гри.

Gelius Pro Boost – має надійний та міцний корпус, не створюючи занепокоєння гравцю у вигляді випадкових поломок. Модель виконана із якісного пластику.

Рейтинг геймпадів для смартфона від українського бренду Gelius

Де придбати геймпад для смартфона в Україні?

Представлені моделі джойстиків, повербанки, навушники та інші смарт гаджети можна купити на сайті офіційного інтернет-магазину Gelius. Замовлення оформляється онлайн або за номерами контактного центру. Наші фахівці допоможуть підібрати найкращі варіанти та нададуть консультацію. Відправка діє по всій території України (Харків, Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя та інші) через Нову пошту. Усі посилки доставляються у термін - від 1 до 3 днів.