Новини

Свіжі новини топових Smart Watch

Весь світ зіткнувся з великомасштабною епідемією коронавірусу. Перша половина поточного 2020 року представила можливість 20%-ого зростання бізнес-сегменту з категорії електронних смарт годинників. Цей показник піднявся позначення в кількості - 14 мільйонів екземплярів та різновидів моделей (на сьогоднішній день 55.5% лідером всього ринку є - бренд Apple).

Дослідницька команда Strategy Analytics надала інформацію про те, що, починаючи з першого кварталу 2020 року, міжнародний ринок Smart Watch зміг піднятися в зростанні на 20%. Дані результати дуже цікаві з огляду на попит покупців, які вже перебували в карантинному режимі.

Ізоляція та обмеження, які змогли створити вимушені умови для віддаленої роботи та проведення дозвілля - не знизили користувальницький інтерес до смарт годинників. Навпаки, це стало мотивацією для користувачів дбайливо та уважно вести контроль за здоров'ям та показниками активності.

Apple Watch, як і раніше, займають лідируючі позиції в цьому сегменті. Компанія змогла підняти рівень годинників, що продаються, до 55.5 відсотків, а точніше - з позначки 6.2 до 7.6 мільйонів одиниць, порівняно з аналітикою 2019 року.

Компанія Samsung зміцнилася на другій позиції, збільшивши продаж розумного годинника з 1.7 до 1.9 мільйонів одиниць.

За ними, на третій позиції, закріпилася компанія Garmin, яка виробляє навігаційну техніку та смарт годинники. Результати Garmin зросли до рівня 37.5%, позначка якої складає – 1.1 мільйон одиниць.

Вищеперелічені лідери змогли зайняти понад 2/3 ринку, залишивши іншим виробникам невеликий шматочок площі – 22.6%.

Очікування "Strategy Analytics" полягає в наступному: другий квартал поточного року швидше за все знизить кількість поставок розумних наручних годинників. Обумовлено це тим, що виробництва зупинені в період локдауну. Проте друге півріччя знову виявить зростання сегменту, оскільки більшість підприємств відновлять свою роботу.

Цікаво: Корпорація Apple виявила найвищу результативність продажів смарт вотч у 2019 році і перевершила швейцарських розробників.

Мати лідируючу модель розумного аксесуара - безумовно, чудово. Хоча слід поставити собі запитання, чи потрібно платити велику суму лише за гучне ім'я?

Український бренд Gelius налічує низку доступних пропозицій у категорії розумних годинників. Смарт аксесуари Gelius поєднують безліч приємних факторів за приємними цінами: виразний та стильний зовнішній вигляд, інноваційність та технологічність, міцність, багатофункціональність та продуктивність.

Звернувши увагу на ці моделі смарт пристроїв, можна дізнатися дані про пройдені кроки, дистанції, калорії, про погодні умови, вимірювання пульсу, артеріальний тиск і багато іншого.

Gelius представляє якісні та недорогі пропозиції. У каталозі офіційного інтернет-магазину Gelius можна знайти найкращі варіанти для будь-якої категорії користувачів (чоловіки, дівчата, підлітки та діти). Всі аксесуари успішно синхронізуються через Bluetooth з усіма сучасними смартфонами.