Соц активність Gelius

Творимо добро разом задля порятунку Ярика

Дитинство – важливий період для кожного, воно повинно бути яскравим, добрим та теплим. На жаль, не всім вдається відчути на собі усі чудові моменти цього безтурботного часу. Діти не застраховані від появи тяжкої хвороби у їхньому житті.

Ярославу 8 років. Зараз він проходить хіміотерапію, але потребує операції для порятунку ніжки. Лікарі підтвердили можливість встановлення донорської кістки. Біоімплант допоможе уникнути ампутації або надскладної операції зі встановлення металевого протеза, який потрібно часто замінювати. Донорська кістка буде рости разом із дитиною як рідна. Проте, вартість такої кістки – більше 100 000 гривень.

Бренд Gelius поставив мету у жовтні 2020 року – зібрати на допомогу Ярику 50 000 грн.

Хочемо подякувати нашим клієнтам, які вже взяли участь, та нагадати всім, що Gelius запустив благодійну акцію, яка триватиме впродовж всього жовтня. Коли ви купуєте автоматичний дозатор для мила, 100 гривень від вашої покупки будуть перераховані на благодійний рахунок для Ярослава, якому потрібен біоімплант для уникнення ампутації ніжки.

Ви можете підтримати збір коштів або замовити автоматичний дозатор.

Не варто чекати моменту, щоб врятувати весь світ наодинці. Одна покупка зараз та внесок вашого друга, колеги чи близької людини створять синергетичний ефект, який дозволить швидко зібрати кошти.