Статті

TWS навушники Gelius Pro Airdots One - звук найвищої якості

Меню

Для прослуховування улюблених треків, аудіокниг або подкастів - потрібна гарна гарнітура, що має приємний звук. Сторонні шуми заважають насолоджуватися музикою і не дають чіткості у телефонних розмовах. Тому, купуючи таку техніку, важливо зупинити вибір на варіанті, що підходить за всіма параметрами.

Користувачі, які вже знайомі з брендом смарт гаджетів Gelius, задоволені якістю придбаної продукції. Тому ми не зупиняємось на досягнутому та поспішаємо порадувати новинками в асортименті продукції.

TWS Gelius Pro Airdots One - це одна з нових моделей бездротових навушників, що має симпатичний дизайн з акцентом на якісне відтворення звуку та зручність використання.

Аксесуар був створений для максимального комфорту в будь-яких умовах та місцях, де хочеться поринути у хороше якісне звучання. Пристрій не має зайвих проводів, що вирішує проблеми постійного заплутування та пошкодження. Вкладиші дозволяють з легкістю пересуватися у справах і активно тренуватися.

Девайс допомагає виділятися завдяки естетичному, приємному дизайну, який підійде під будь-який стиль одягу.

Активне шумозаглушення та чистота звучання

Бездротова гарнітура від Gelius має вбудовану систему активного шумозаглушення - ANC (Active Noise Cancellation). Це дає можливість уникнути непотрібний і дратівливий шум навколо. Для любителів повного занурення у музичний світ – ці навушники стануть улюбленими.

Для чистого, якісного звуку девайсу було задіяно технологію - AAC (Advanced Audio Coding). Цей процес передає чудову якість у бездротовому форматі, виключаючи перешкоди та різні шарудіння.

TWS навушники Gelius Pro Airdots GTI ANC - звук найвищої якості

Зовнішній вигляд та зручність TWS навушників

Для комфортного використання та максимальної практичності розробники продумали необхідні можливості пристрою. До них належить – повторення форми вушної раковини користувача. При довгому використанні аксесуара користувачі не відчують дискомфорту та втоми.

Зарядний бокс та обидва навушники мають м'який, мінімалістичний та стриманий стиль із закругленими кутами. На кейсі є продуманий індикатор заряду, який надає інформацію про відсоток заряду.

Смарт кейс дуже приємний на дотик і легкий за вагою – лише 98 грам.

Особливості моделі навушників Gelius

Пристрій має швидке підключення до смартфону, ноутбука або планшета, завдяки Bluetooth - 5.0

Місткість акумуляторної батареї кожного навушника становить - 30 мАг, а кейсу - 300 мАг. Для розмов та прослуховування музики на повній гучності заряду вистачатиме на 3-4 години.

Де можна придбати бездротові навушники в Україні?

Придбати уподобану TWS гарнітуру, інші моделі навушників, повербанк, смарт годинник та інші смарт гаджети можна на нашому сайті. Для оформлення замовлення необхідно вибрати потрібні товари та помістити їх у кошик. Наші спеціалісти зв'яжуться для підтвердження деталей замовлення та надішлють посилку через службу Нової пошти. Доставка можлива у всі регіони України: Львів, Харків, Дніпро, Одеса, Київ та інші.