Статті

TWS навушники Gelius MaxBuds - відмінне звучання

Меню

З кожним днем ​​все більше користувачів надають перевагу бездротовим моделям навушників. Це пов'язано не лише з трендом сучасності, а й з питанням технологічності. Практичність, мобільність та зручність портативних блютуз навушників - є основними критеріями переходу від старого до нового.

Крім зручності, TWS навушники – це привабливі аксесуари для всіх: жінок, чоловіків, підлітків та дітей. Також Bluetooth навушники вже давно стали незамінним гаджетом для спортсменів і людей, які віддають перевагу активному відпочинку. Перевага такого формату аксесуара для музики очевидна тим, що в ньому немає проводів, що постійно плутаються, а звучання залишається чистим.

Бренд Gelius продовжує дивувати якісними пропозиціями з аудіо асортименту. Нова модель має назву – TWS навушники Gelius MaxBuds. Цей аксесуар, безперечно, стане правильним вибором для всіх, кому подобається якісне звучання улюблених треків, включаючи також гарний дизайн.

Зовнішній вигляд навушників

Модель MaxBuds має стильний сучасний дизайн. Навушники говорять самі про стиль і чудовий смак користувача, адже мінімалізм, привабливість та оригінальність - відразу потрапляють на загальний огляд.

Обидва навушники зручні для вух при спокійному прослуховуванні музики чи активних рухах. Дані TWS навушники здатні максимально точно повторити форму вуха людини.

На аксесуарі продуманий сенсорний датчик, який відповідає за натискання. Він же і допомагає керувати музичним плеєром, прийомом вхідних дзвінків та синхронізацією зі смартфоном.

Завдяки цьому, більше не потрібно шукати телефон у кишені для відповіді на дзвінок або перемикання композицій.

TWS навушники Gelius MaxBuds - відмінне звучання

Якісне звучання TWS моделі навушників

TWS модель від Gelius - це бездротові навушники з хорошим шумозаглушенням, чистим звучанням і відмінною автономністю. Завдяки технології HD-аудіо, аксесуар занурює користувача у улюблений плейлист максимально.

Зручність конструкції дає можливість використовувати гарнітуру під час пробіжок, активних тренувань, подорожі тощо.

Для повноцінного задоволення музикою в моделі продумана система активного шумозаглушення - ENC. Ця технологія не пропускає зовнішнього шуму і не перебиває телефонні розмови перешкодами.

Gelius MaxBuds має чотири мікрофони MEMS, що дозволяє користувачам здійснювати дзвінки з відмінною передачею голосів.

Технологія бездротової зарядки девайса

Гаджет для відтворення аудіофайлів заряджається стандартним чином через USB-кабель формату Type-C. Також модель передбачає підтримку бездротової зарядки, яка розрахована на живлення кейса-футляра лише за 1.5 години часу. Зарядний бокс вже за півгодини зарядить гарнітуру, яку можна буде використовувати.

Зарядний бокс має ємність – 380 мАг. Обидва навушники, у свою чергу, розраховані на - 40 мАг кожен.

Дані параметри забезпечують високий рівень автономності, що відображається у роботі пристрою – 5 годин для прослуховування музики або телефонних розмов.

Підключення аксесуара до смартфону або планшета відбувається досить швидко, завдяки версії Bluetooth – 5.1.

Де придбати TWS навушники в Україні?

Бездротові навушники блютуз та TWS, портативні колонки, power banks, зарядні пристрої та інші розумні гаджети можна купити на сайті бренду Gelius. Оформити замовлення можна онлайн або у телефонному режимі (за вказаними номерами). Ми працюємо по всій Україні (Харків, Київ, Запоріжжя, Львів, Дніпро, Одеса та інші), надсилаючи замовлення через Нову пошту протягом 1-3 днів.

Оплатити замовлення можна також онлайн або при отриманні у зручному відділенні Нової пошти.