Статті

TWS навушники Gelius Reddots - позиція яскравого стилю та відмінного звуку

Меню

Сьогодні для прослуховування улюбленої музики не потрібна наявність зайвих шнурів, дротів чи кабелів. Саме тому користувачі звикли до бездротових гарнітур, які дозволяють займатися своїми справами без необхідності тримати смартфон у руках чи кишені. Якщо враховувати сучасні габарити мобільного телефону, то це ще й не практично - постійно захищати пристрій від падінь.

Моделі бездротових аксесуарів існують досить довго і це говорить про все. Тому навушниками типу TWS мало кого можна здивувати, адже вони виправдані власною функціональністю, можливістю та зручністю в експлуатації.

З упевненістю можна сказати, що даний типорозмір (форм-фактор) стрімко лідирує серед інших видів навушників, поступово витісняючи їх. У пошукових системах можна перевірити цю інформацію, прописавши "бездротові навушники", в результатах будуть показані повністю бездротові девайси.

Для розуміння цього питання не обов'язково слід бути професійним експертом, достатньо бути користувачем, щоб помітити лідируючі моделі гарнітур.

Модель навушників Reddots від українського бренду Gelius

Нова модель TWS навушників Gelius Reddots - це компактний портативний аксесуар, що вміщує в собі високоякісний звук і компактні розміри. Ці критерії дозволяють з легкістю здійснювати телефонні дзвінки та слухати аудіофайли.

Модель Reddots має прийнятну ціну, порівняно з дорогими навушниками, що мають ідентичні характеристики.

Цей аксесуар скомбінований приголомшливим стилем та безкомпромісним звучанням. Цей пристрій створено для комфортних відчуттів меломана будь-де.

Відмінна якість бездротового звуку

Бездротові навушники розраховані на швидке підключення та успішну синхронізацію з будь-якими смартфонами. Вбудовані динаміки передають збалансований та чистий звук. Гарнітура зручно розташовується у вухах і не випадає на пробіжках, прогулянках або спортзалі, в чому полягає їхня висока практичність. Використовувати стильний та зручний аксесуар можна скрізь.

Звучання музики або голосу відтворюється через навушники без сторонніх шумів. Використовувати можна один навушник, якщо так зручніше ходити по магазинах, переходити через дорогу і так далі.

TWS навушники Gelius Pro Basic - позиція яскравого стилю та відмінного звуку

Зовнішній вигляд аксесуара

Gelius Reddots представлені ​​у трьох кольорах – класичний чорний, а також рожевий. Стриманий оригінальний стиль аксесуара підійде під будь-який вид одягу. Кейс приємний на дотик, має вбудований індикатор заряду, який повідомить користувача про живлення акумулятора. Самі навушники мають приємний зовнішній вигляд, який сподобається всім – чоловікам, дівчатам, дітям та підліткам.

Кейс-футляр для заряджання навушників

Оригінальний бокс захищає гаджет від пошкоджень, попадання пилу та втрати одного з навушників. Основною функцією кейсу є - постійна зарядка пристрою. Підзарядка відбувається автоматично, як тільки навушники розміщуються всередині футляра, завдяки якому час для прослуховування музики відчутно збільшується.

Налаштування потрібних параметрів відбувається легко і швидко - одним дотиком до сенсора.

Де можна придбати бездротові навушники в Україні?

Придбати TWS аксесуари, розумні годинники, повербанки та смарт гаджети можна в інтернет-магазині Gelius прямо на нашому сайті. Замовлення здійснюється через кошик онлайн або за номерами телефонів колл-центру. Надсилання посилок відбувається через Нову пошту до всіх регіонів України (Запоріжжя, Львів, Київ, Дніпро, Одеса, Харків тощо). Доставка здійснюється від 1 до 3 днів.