Статті

Смарт стерилізатор з бездротовою зарядкою - максимальна дезінфекція гаджетів

Меню

Ми живемо в сучасному світі, де придумано безліч розумних пристроїв, які готові зробити наше життя набагато простіше та приємніше. Враховуючи сформовану епідеміологічну ситуацію по всьому світу і ступінь її складності, слід суворо дотримуватися правил безпеки та посиленої дезінфекції.

Сьогодні ми всюди бачимо нагадування про заклики мити руки та обробляти їх антисептичними засобами. Особливо це стосується громадських місць чи транспорту. Більшість людей, які дбають про своє здоров'я, регулярно виконують встановлені правила та пам'ятають про них.

У продуктових магазинах, торгових центрах або будь-яких інших подібних місцях є антисептики для дезінфекції рук. Тільки це не дає жодної гарантії позбавитися шкідливих вірусів, що потрапляють на смартфони, силіконові чохли або ключі. А всім добре відомо, що мобільний телефон або смарт годинник використовується людьми дуже часто.

Продезінфікувати телефон милом та водою – далеко не найкраща ідея. Антисептичні спреї також можуть потрапляти в роз'єми смартфона і динамік, що зашкодить працездатності девайсу.

Для вирішення цієї проблеми вже розроблено чудовий пристрій, який стерилізує не тільки мобільний, але й будь-які інші кишенькові речі. Український бренд Gelius представив новий гаджет, який стане чудовим помічником у такий небезпечний для здоров'я час.

Gelius Pro UV Disinfection Box допоможе позбавитися шкідливих мікроорганізмів, зберігаючи цілість речей у ньому.

Навіщо взагалі потрібна дезинфекція?

Шкідливі мікроби, бактерії та віруси можуть виживати на будь-яких поверхнях (пластик, скло, кераміка, метал тощо). Згідно з останніми дослідженнями вчених, сучасні люди використовують смартфони протягом доби від 5 годин у середньому. Багато перевірок сповіщень вимагають контакту телефону з руками користувача. При цьому телефон кладеться в кишеню перед обробкою їх антисептиком.

Тому недивним вважається те, що поверхня телефонів може зібрати на собі безліч недоброзичливих мікроорганізмів. Всім бактеріям властива адаптація до змін навколишнього середовища (вода, ґрунт або організм людини).

Для безпеки здоров'я виробники розробили спеціальний гаджет, який забезпечить повну дезінфекцію смартфону, навушникам та іншим аксесуарам. Стерилізація таких речей не менш важлива, ніж стерилізація манікюрних, перукарських або стоматологічних інструментів.

Купівля стерилізатора собі або в подарунок друзям дозволить використовувати його будь-якої миті, коли він буде необхідний.

Переваги та можливості УФ-стерилізатора

  • При регулярній стерилізації смартфона, ключів або повербанку значно знижується ризик зараження людини. Такий фактор є основною причиною придбання дезінфекційного пристрою.
  • Девайс може бути корисним також у чищенні будь-яких аксесуарів, якими ми часто користуємося: окуляри, прикраси, кейс для бездротової гарнітури та інші аксесуари.
  • По проведенню контролю якості продукції та відгуків, багато користувачів відзначили, що регулярна дезінфекція смартфона впливає також на чистоту екрана або захисного скла (плями та розлучення легше очищаються).
  • Стерилізатор розрахований на використання як футляр для телефону або у вигляді підставки.
  • Сучасна модель від бренду Gelius має стильний зовнішній вигляд та зручну форму. До переваг гаджета відносяться: його компактність, легкість та мобільність.
  • Крім очищення предметів за допомогою ультрафіолету Gelius Pro UV Disinfection Box має функцію бездротової зарядки.
    Якщо смартфон підтримує таку технологію, його можна продезінфікувати та зарядити, розташувавши на поверхні стерилізатора.

Смарт стерилізатор з бездротовою зарядкою - максимальна дезінфекція гаджетів

Максимальне очищення від шкідливих мікроорганізмів

Завдяки випромінюванню ультрафіолету дезінфікуються будь-які речі усередині.

Дезинфікуючий бокс знищує 99.9% шкідливих вірусів та бактерій на будь-яких гаджетах та предметах, що вміщуються усередині стерилізатора.

Розміри пристрою складають - 210х120х62 мм, що дозволяє вмістити в себе найпотрібніші предмети користувача, що часто використовуються.

Безпека для дітей, дорослих та вихованців

Ультрафіолет, який використовується в девайсі, має певний тип випромінювання, дозволений до застосування стерилізації, а також позбавлення різних вірусів у місцях, що вимагають стерильності.

Лампи із ультрафіолетовим випромінюванням здатні забезпечити високий рівень дезінфекції. Тому гаджет підходить для стерилізації будь-яких флаконів косметики, пензликів та захисних масок.

Відповіді на запитання користувачів

Ефективність очищення смартфона: антибактеріальні серветки чи стерилізатор?

З огляду на сучасні реалії нашого часу – потрібно використовувати все, якщо це можливо. Періодичне використання серветками, антисептиками та іншими подібними засобами гігієни – рекомендується та вважається корисним для профілактики.

Пил та грязьові попадання – це розсадник для життя та розмноження шкідливих бактерій. А вірус може жити у такому середовищі – до п'яти тижнів.

Стерилізатор можна використовувати навіть після чищення серветкою. Виробники провели дослідження у лабораторії, де отримали підтвердження ефективності цього пристрою.

Примітка: після очищення мобільного телефону антисептичною серветкою, необхідно висушити поверхню пристрою серветкою без ворсинок, щоб на ньому не залишалося зайвої вологи.

Чи є шкода для дисплея смартфона від УФ-випромінювання?

Виробники провели ряд тестів згідно з нормами та вимогами щодо стандартів безпеки для здоров'я людей та збереження електронної техніки всередині пристрою без пошкоджень.