Статті

Смарт пляшки Gelius для здоров'я

Меню

Більшість людей прагнуть підтримувати своє здоров'я та правильний спосіб життя. Такі люди чудово розуміють важливість дотримання правильного харчування та підтримання водного балансу в організмі. Регулярне споживання води протягом дня – це дуже важливий критерій правильного підходу до тренувань.

Очевидно, що чиста вода, не рахуючи порцій кави або чаю протягом дня, дозволяє почуватися набагато енергійніше і бадьоріше. Враховуючи це, можна зробити висновок: пити воду в дорозі, на спортивних тренуваннях, у відрядженнях та у робочий час – це дуже корисна звичка.

Для таких повсякденних нагадувань було винайдено безліч цікавих пляшок, які практичні та максимально зручні для поповнення водного балансу. Термопляшки стануть у пригоді на прогулянках, пробіжках, а також у поїздках на автомобілі.

Сфера використання термопляшок

Одне з ключових питань перед покупкою смарт пляшки - як і де її можна використовувати? Справді, це питання впливає на вибір кращого варіанта з відповідними параметрами.

Використання смарт термопляшок розраховане на використання для спортивних занять, на пікніках, прогулянках у парку чи лісі, рибалці чи походах, школі, коледжі чи офісі. Пляшки стали такими ж мобільними аксесуарами, як смарт годинники і бездротові навушники, без яких так складно уявити прогулянку.

Основним критерієм будь-якого пристрою для пиття води є - практичність та максимальна зручність не тільки в експлуатації, а й у питанні транспортування. Найкраще віддавати перевагу компактним пляшкам, вага яких легка, а кришка герметична. Також необхідно враховувати способи заряджання пристрою: які зарядні пристрої та кабелі USB підійдуть для живлення термопляшки.

Які бувають види смарт пляшок термо?

На сьогоднішній день асортимент різноманітних смарт гаджетів дуже широкий, що відображається також на різноманітності вибору термопляшок для кожного.

Часті види пляшок для пиття:

  • Кружка "термо" - має вигляд портативного маленького термоса, об'єми якого можуть становити: 250-700 мл. Тепло в термокружці зберігається до 5 годин.
  • Пляшка "термо" - також виконана у формі термосу із пластикових матеріалів високої якості. Такі пляшки мають двостінну конструкцію з об'ємом для води – до 700 мл. Пляшки більш герметичні, порівняно з термокружками.
  • Термофляга - металева судина з вузькою шийкою, вміщує - 2 літри рідини.
  • Електротермос - вид термоса, що рідко зустрічається, його мета - підтримання температури і підігрів охолодженої рідини.

Смарт пляшки Gelius для здоров'я

Поради щодо вибору смарт термопляшки

Перед покупкою пляшок термо собі, дітям або у якості подарунка, необхідно звертати увагу на зовнішній вигляд пристрою, його практичність, а також матеріали.

Основні рекомендації:

Рекомендація 1

Вибираючи гаджет для води, слід розглядати:

  • його стійкість - пляшка не повинна мати надто звужене дно;
  • кришка повинна легко відкриватися і бути щільно прилеглою.
  • дизайн смарт пляшок повинен подобатися користувачеві.

Рекомендація 2

Перед покупкою смарт девайса потрібно визначитися з набором корисних характеристик – пристрій має бути практичним щодня.

Рекомендація 3

Матеріали для такої продукції мають бути якісними. Необхідно уточнювати інформацію у продавця про гарантію якості на пристрої. Це дуже важливо, оскільки низька якість матеріалів може викликати алергію та порушувати здоров'я людини.