Статті

Різновиди захисних чохлів для смартфона

Меню

Важко уявити сучасне життя без мобільних телефонів. Ми живемо у такій реальності, де люди не можуть вийти з дому без смартфона. Прокинувшись вранці, перша дія людини – взяти телефон у руки, вимкнути будильники та перевірити оповіщення.

Протягом дня смартфон знаходиться біля користувача та регулярно використовується для вирішення багатьох завдань. Така техніка потребує захисту корпусу та дисплея від усіляких пошкоджень. Мобільні аксесуари (чохли та захисне скло) допоможуть зберегти гаджет у хорошому стані та продовжити його час роботи.

Різновиди чохлів для смартфонів

На сьогоднішній день вибір таких аксесуарів, як скло, плівки чи чохли – масштабний та широкий. Різноманітність дозволяє розгубитися під час пошуку потрібного аксесуара, проте відповідні варіанти можна знайти під будь-які моделі смартфонів.

Щоб швидко знайти потрібний чохол для телефону, можна відштовхуватися від популярних видів мобільних аксесуарів: накладки, бампери, книжки, бронебійні, а також чохли з нанесенням будь-якого принта або логотипу.

Чохли "накладки" для мобільних телефонів

Популярними аксесуарами для смартфонів, що часто зустрічаються на ринку, визнані силіконові чохли у вигляді накладки. Такі чохли дуже зручні для регулярного використання у повсякденності. Аксесуари "накладки" закривають задню частину смартфона, а всі роз'єми, включаючи задні камери та бічні кнопки, безперешкодно доступні для експлуатації пристрою.

Одна з важливих переваг таких чохлів-накладок полягає в тому, що аксесуари не збільшують габарити девайса, що дуже практично.

Також важливим критерієм на користь накладок є - різноманітність красивих та яскравих дизайнів. Більшість виробників змагаються між собою, створюючи пропозиції різноманітних форм та неймовірних фарб.

Аксесуари "бампери" на смартфон

Бампери - це чохли для телефонів, основна мета яких полягає у забезпеченні захисту мобільного телефону при контактах із різними поверхнями. Ці аксесуари охоплюють бічні частини смартфона, залишаючи передню та задню панель пристрою відкритими.

Такий варіант чудово підійде для користувачів, які хочуть зберегти гаджет від подряпин та пошкоджень, змінюючи мінімально зовнішній вигляд.

Різновиди захисних чохлів для смартфона

Чохли у вигляді книжок

Коли мова заходить про чохли книжкового формату, відразу стає зрозуміло, що такий захист для девайсу буде максимальним. Аксесуар "книжка" розрахований закрити всі деталі пристрою та захистити не лише задню частину корпусу, але й дисплей із бічними гранями.

Такі види аксесуарів виконуються з добрих, зносостійких та якісних матеріалів. В основному для виготовлення виробники використовують натуральну шкіру або еко. У внутрішній частині є продумані прокладки з мікрофібри, що збереже пристрій від різних подряпин.

Одна з корисних особливостей чохлів-книжок - використання аксесуарів як підставки для перегляду фільмів або відеороликів.

Бронебійні чохли для мобільних телефонів

Аксесуари високої міцності такого формату продумані до дрібниць. Завдяки таким захисним чохлам можна не турбуватися про жодні пошкодження, тому що бронебійні аксесуари забезпечують власнику максимальний ступінь захисту. В основному чохли з високим захистом використовуються для активних та екстремальних видів діяльності.

Чохли для смартфона з яскравими принтами

На сьогоднішній день серед сегменту мобільних аксесуарів можна знайти безліч яскравих та барвистих чохлів. Принти або логотипи можуть бути абсолютно різними: квіти та візерунки, відомі персонажі з кіно та мультфільмів, герої з коміксів та багато іншого.

Де придбати захисні чохли для смартфонів в Україні?

Замовити захисні аксесуари для смартфона, зарядні пристрої, кабелі, повербанки та інші смарт гаджети можна на сайті інтернет-магазину Gelius. Для консультації фахівців можна зв'язатися за вказаними номерами на сайті.

Усі посилки доставляються через Нову пошту протягом 1-3 днів. Доставка здійснюється по всій Україні: Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Київ, Харків, Львів та інші регіони.