Статті

Як вибрати потужну бездротову колонку?

Меню

За останні кілька років бездротова акустична система перетворилася на справжній тренд. Це пов'язано з наявністю портативних колонок майже у кожного другого користувача. Крім того, девайси є у людей будь-якої вікової категорії. Ну а виробники, у свою чергу, регулярно створюють чудові новинки.

Як вибрати потужну колонку для смартфона?

Вибираючи якісну та гучну колонку, необхідно розібратися з її важливими параметрами:

  • Рівень гучності звуку.
  • Автономна робота пристрою (краще вибирати гаджет із максимально довгою можливістю роботи від одного заряду).
  • Безпека від попадання води, пилу чи бруду.
  • Зовнішній вигляд та дизайн девайсу.
  • Практичність у транспортуванні.
  • Декілька способів підключення до смартфону.

Портативні блютуз колонки від відомих та маловідомих брендів виробляються у величезній кількості. Відмінність більшості девайсів полягає в їх технічних параметрах, рівні якості та грошовій вартості. Більшість маловідомих моделей часто не відповідають стандартним характеристикам та якості, що призводить до поломок пристроїв через нетривалий час використання.

Як вибрати потужну бездротову колонку

Як вибрати портативну колонку гарної якості?

Перед покупкою бездротової колонки необхідно звертати увагу на індивідуальні переваги, мету застосування, а також на виробника. Український бренд Gelius пропонує широкий модельний ряд якісних та перевірених смарт товарів з гарантією якості – 1 рік.

Портативні колонки Gelius виконані з якісних матеріалів, мають чудові показники звучання і гучності. Представлені моделі акустичної бездротової системи є надійними, оскільки перед продажем пройшли всі необхідні тести та перевірки за заявленими стандартами та нормами. Крім того, продукція від українського бренду чудово зарекомендувала себе серед користувачів із 2018 року. Усі гаджети мають доступну ціну для кожного бажаючого.

Як вибрати потужну бездротову колонку

Рейтинг потужних моделей Bluetooth колонок від Gelius

Gelius Pro Infinity 3

Бездротова блютуз колонка представлена ​​в червоному та стильному чорному кольорі, може підключатися до сотні колонок. Портативний гаджет надійно захищений від попадання бризок води, дощу, пилу або піску, завдяки ступеню надійності - IPX7.

Потужна колонка має чудову ємність, підтримку TF-карти, з'єднання через Bluetooth, а також: AUX, FM та USB.

Gelius by Krazi Shark2

Друга модель має функцію TWS, компактні розміри та максимально чистий, високоякісний звук. Просунуті можливості гаджета дозволяють швидко сполучатися зі смартфоном бездротовим способом. Gelius by Krazi Shark2 має приголомшливий вологозахист IPX7, який дозволяє витримувати глибину занурення до 1 метра (не більше 30 хвилин). Такий рівень захисту робить портативний пристрій незамінним аксесуаром на активному відпочинку (пляж, басейн і навіть душ).

Фішка даної колонки полягає в тому, що вона розділяється на 2 пристрої і надає максимально потужну мелодійність для будь-яких заходів.

Gelius Pro BoomBox S

Дана модель бездротової колонки має високий рівень автономної роботи, а також гарний ступінь вологозахисту. Пристрій для відтворення музики є багатофункціональним, що дозволяє користувачам прослуховувати улюблені композиції, де побажається. Колонка виконана в привабливому стильному дизайні, має високу гучність, приголомшливі баси і чистий звук.

Як вибрати потужну бездротову колонку

Де можна придбати портативні Bluetooth колонки в Україні?

Придбати смарт гаджети, повербанки, навушники та колонки для прослуховування музики, лекцій, книг можна онлайн в інтернет-магазині Gelius. Оформити замовлення можна також через контактний центр за телефонами, вказаними на сторінці українського бренду.

Всі замовлення після їх підтвердження відправляються на будь-яке обране відділення служби "Нова пошта" по всій Україні (Запоріжжя, Львів, Одеса, Київ, Дніпро, Харків тощо).

Сплатити посилки можна онлайн перед відправкою або при отриманні накладеним платежем.