Соц активність Gelius

Український бренд Gelius допомагає дітям у боротьбі з раком

У Києві вже понад 10 років "Дача" допомагає дітям з усієї України боротися з раком. «Дача» – це один із проєктів допомоги благодійного фонду «Запорука».

У великому, затишному та теплому будинку одночасно можуть мешкати 6 сімей. Це 6 дітей зі своїми близькими та рідними людьми з різних куточків нашої України, які приїхали до Києва на лікування, чекають на наступну хіміотерапію або операцію.

Проєкт "Дача" – це особливе місце! Це місце, в якому діти та дорослі можуть відчути себе спокійно та легко після виснажливих та болючих уколів, процедур.

Тут діляться добрими і мотивуючими історіями про одужання, що надихає інші сім'ї. Тут повна атмосфера довіри та кохання.

Наша команда щиро вирішила підтримати дітей і, для підняття їх настрою, відвідала їх із подарунками та смарт гаджетами.

У минулій новині в нашому блозі ми розповідали про Мішу, який вибрав корисний пристрій для свого здоров'я замість розважального гаджету.

Ця історія дуже зворушила нас і ми вирішили допомогти йому.

Хлопчик уже завершив основний протокол. Операцію, на жаль, провести неможливо: зростання пухлини та метастазів можна зупинити лише за допомогою імунотерапевтичного препарату – "Кітруди". Вартість одного флакона складає понад 50 тисяч гривень.

Сьогодні ми ділимося з вами нашими добрими новинами. Бренд Gelius прийняв рішення допомогти Міші та його родині фінансово і, таким чином, ми допомогли закрити збір коштів на дорогі ліки "Кітруда".

Ми віримо в Мишка та щиро бажаємо йому здоров'я!

Змінюючи одне життя, ми змінюємо цілий світ!

Слідкуйте за нашими благодійними проєктами Gelius та надихайтеся на добрі справи!