Статті

Навіщо потрібне захисне скло для смартфона?

Меню

Відсутність захисту для дисплея смартфона автоматично знецінює вартість девайсу. Екран може розбитися у разі падіння та призвести до великих грошових витрат на його ремонт. Саме тому захисне скло для екрана мобільного телефону купити набагато простіше і дешевше, ніж новий флагман.

Для тих користувачів, які прагнуть дбайливо ставитися до смарт гаджетів і стежити за їхньою безпекою - виробники рекомендують купувати спеціальні захисні аксесуари.

Мобільні аксесуари – це міцний, надійний захист для будь-якого смартфона, який бере на себе роль щита в непередбачуваних ситуаціях.

У виробництві захисних аксесуарів використовуються спеціальні матеріали скла, які гартуються за високої температури і послідовно охолоджуються. Такий процес призводить до отримання хорошого захисного скла, мета якого - витримувати пошкодження, падіння та глибокі подряпини.

На ринку мобільних аксесуарів представлені найрізноманітніші моделі захисного скла: звичайні тонкі та 3D-9D аксесуари. Основна місія кожного скла полягає у захисті екрану, камери та сенсорів смартфона.

Враховуючи різноманітність лицьових панелей смартфонів, представлене на ринках захисне скло відповідає конкретним покриттям, кольорам та формам пристроїв. Якість, параметри та види захисних аксесуарів можуть відрізнятися один від одного.

Навіщо потрібне захисне скло для смартфона

Захисне скло може бути:

  • Глянцеве чи матове.
  • Відрізнятися товщиною.
  • Мати заокруглені краї.
  • Мати різні техніки поклейки та приклеювання до екрану.

Більш висока вартість захисного скла, на відміну від простих моделей, обумовлена високою якістю, зручністю поклейки та довговічністю.

Захисне скло від Gelius: у чому переваги?

Представлені моделі захисних аксесуарів від українського бренду мають ультратонкість і високий рівень якості на довгий період часу. Тонкість скла Gelius забезпечує повноцінну передачу зображень без спотворення та заломлення картинки.

Олеофобне покриття позбавляє користувача неприємних жирних плям і відбитків на верхньому шарі скла. Всі аксесуари, які є на сьогоднішній день у продажу, пройшли низку тестів та випробувань на міцність. Після багатьох перевірок захисні аксесуари від бренду отримали високий рівень міцності 9H. Такий ступінь міцності гарантує стійкість до сколів або подряпин.

Одна з приємних переваг скла полягає в легкій поклейці без необхідності мати певні навички або знання про це. Для приклеювання аксесуарів достатньо звернутися до інструкції, вказаної на упаковці товару.

Догляд за склом Gelius настільки простий, наскільки і приємний: будь-які забруднення та розводи легко усуваються з аксесуара мікрофібровою серветкою.

Як замовити захисне скло онлайн по Україні?

В інтернет-магазині Gelius можна купити захисне скло та чохли для Xiaomi, Realme, Apple, Huawei або Samsung. Для цього необхідно вибрати відповідні товари та розмістити їх у кошику онлайн. Також для оформлення замовлення можна замовити дзвінок оператора в один клік на сайті бренду.

Замовлення надсилаються до трьох днів на обрані відділення Нової пошти по Україні (Львів, Київ, Запоріжжя, Харків, Дніпро, Одеса тощо).