Соц активність Gelius

Звіт добрих справ за жовтень

Ця осінь принесла всім нам нові виклики. На додачу до вимушених пауз під час повітряних тривог - нам необхідно встигнути зробити свою роботу в той непевний проміжок часу, поки є електроенергія та зв’язок.

Так, це складно. Але це ще раз демонструє наскільки ми сильні.

Ми дякуємо кожному співробітнику за роботу протягом останнього місяця! А також, ділимось нашим звітом добрих справ за жовтень:

  • Вже місяць в шпиталі на Харківщині працює і допомагає лікувати поранених медичне обладнання, закуплене з коштів збору від нашого бренду.
  • Протягом жовтня на проєкт #НезламнаМама було зібрано близько 200 тисяч гривень, завдяки пожертвам від українців.
  • Ми передали нашу продукцію на запит до шпиталю в Києві, щоб підтримати поранених.
  • За цей час 20 підрозділів ЗСУ отримали в допомогу продукцію бренду. Таким чином, ми підтримали такі напрямки: Бахмут, Херсон, Миколаїв, Харківську і Сумську області, а також села Луганської та Донецької областей.
  • Підтримали разом з фондом «Я буду твоїм тилом» матусь з малюками.
  • Підтримали продукцією спільну ініціативу з Donor.UA День Донора і, завдяки цьому, 60 людей здали кров - це зможе врятувати життя 180 українців.

Понад 250 днів повномасштабної війни змінили нас назавжди. Ніхто не зможе заперечити, що серед цих змін є й ті, які ми назвемо позитивними. Єднатись та підтримувати один одного навчились навіть ті люди, для яких це ніколи не було важливим, тому що кожен зрозумів, в чому справжня сила.

Уміння чинити опір та допомагати один одному - те, що століттями допомагало українській нації. Можливо, на невеликий проміжок часу про це забули, але тепер згадали знову.
Ми пишаємось тим, що стоїмо пліч-о-пліч з небайдужими людьми, які разом з нами наближають нашу перемогу крок за кроком!

Звіт добрих справ за жовтень

Звіт добрих справ за жовтень

Звіт добрих справ за жовтень

Звіт добрих справ за жовтень

Звіт добрих справ за жовтень

Звіт добрих справ за жовтень

Звіт добрих справ за жовтень