Статті

У чому полягає практичність бездротової зарядки?

Меню

Багато користувачів Android та Apple шукають придатні бездротові повербанки з технологією Qi для своїх смартфонів. Сьогодні Power Bank із бездротовою зарядкою більше не є здивуванням. Світові виробники портативних девайсів винаходять безліч пристроїв, що підтримують швидку зарядку.

В даний час можна помітити, що формат такої підзарядки встановлюється в багатьох громадських місцях: аеропорти, залізничні вокзали, різні заклади, кав'ярні і таке інше. Така популярність стала абсолютно обґрунтованою завдяки практичності в експлуатації таких гаджетів.

Принцип роботи бездротових Power Banks та докстанцій

Портативний зарядний пристрій з наявністю бездротової зарядки може розташовуватися на будь-якій зручній для користувача поверхні: тумбочка, робочий стіл тощо. Виробники чудово розуміють потреби сучасних користувачів та враховують усі деталі при складанні.

Наприклад: розряджений смартфон можна легко встановити на бездротовому повербанку або докстанції перед сном (на столику або тумбі). Живлення акумулятора мобільного телефону почне відбуватися автоматично.

Основною перевагою повербанків і бездротових зарядних станцій з технологією Qi - є спрощений процес підзарядки смарт пристроїв. Встановлення смартфона на зовнішньому акумуляторі не потребує зайвих дій або наявності USB-кабелів.

У чому полягає практичність бездротової зарядки

Чи шкодить бездротова зарядка здоров'ю користувача?

Сучасні смарт гаджети та зарядні девайси для живлення своїх акумуляторних батарей застосовують електромагнітні хвилі, ідентичні тим, що і у радіо, мобільного зв'язку або бездротовій локальній мережі Wi-Fi. Основна відмінність полягає лише у магнітному полі Qi, поширення якого йде лише до поверхні зарядного гаджета.

Багатьох цікавить питання про можливу шкоду даних випромінювань для здоров'я людини. Перед продажем всіх пристроїв на ринку, включаючи бездротові повербанки, інженери проводять безліч тестувань і перевірок якості. Досліди показали, що дані випромінювання від бездротової зарядки не здатні завдати шкоди здоров'ю дорослих чи дітей.

Повербанки з бездротовою зарядкою від українського бренду

Gelius – це український бренд, який розпочав свій шлях у 2018 році. Вся продукція, представлена ​​на офіційному сайті, а також у партнерів бренду, має гарантію якості, дія якої становить від 6 до 12 місяців. Gelius може здатися зовсім молодим брендом, але вже за такий короткий час встиг зарекомендувати себе чудовою якістю та вигідними цінами.

Відгуки покупців підтверджують, що компанія рухається у правильному напрямку, удосконалюючи продукцію та регулярно створюючи цікаві пропозиції для всіх бажаючих.

Gelius Pro Velcro

Пристрій з приємним зовнішнім виглядом має невеликі розміри, що дозволяє зручно розміщувати його в будь-яких кишенях. Модель повербанка добре продумана до дрібних деталей: підтримка кількох протоколів передачі швидкого живлення, багаторівневий захист, одночасне підзаряджання кількох смарт гаджетів. Пристрій чудово справляється зі своїми завданнями і підходить практично кожному сучасному девайсу з підтримкою Qi.

До особливостей моделі ПЗУ належать:

  • Тип АКБ: LiPo.
  • Місткість батареї: 10000 мАг.
  • Забезпечення Qi.
  • Підтримка Quick Charge та Power Delivery.
  • Захист та опір від перепадів напруги та коротких замикань.
  • Підходить для плеєрів, смартфонів, смарт годинників, навушників та планшетів.

У чому полягає практичність бездротової зарядки

Gelius Pro Wireless Smart

Другий бездротовий зовнішній акумулятор також має стильний дизайн і надійний захист від перевантажень, надмірної напруги, короткого замикання або перегріву. Місткість АКБ становить - 10000 мАг, що дозволяє заряджати смартфон кілька разів протягом дня.

Основні характеристики цієї моделі:

  • Тип АКБ: LiPo.
  • Наявність двох USB роз'ємів.
  • Забезпечення Qi.
  • Заряджання ПЗУ від порту USB.
  • Підходить за призначенням до сучасних пристроїв: Smart Watches, бездротові навушники, мобільні телефони тощо.

Підбірка бездротових зарядок від Gelius

Gelius Pro Wireless Charger 3 в 1

Новий бездротовий пристрій є унікальним девайсом компактних розмірів. Докстанція може розташовуватись на робочому столі користувача, не займаючи багато місця. Основна фішка даного гаджета - живлення декількох пристроїв одночасно: смарт годинник, футляр для блютуз гарнітури і, зрозуміло, мобільний телефон. Бездротова зарядка має три робочі зони для розміщення смарт девайсів, а також світлові індикатори.

У чому полягає практичність бездротової зарядки

Gelius Pro Sparkle Wireless Charger

Дана модель з асортименту ЗУ може встановлюватись на будь-яких рівних поверхнях столів та тумб. Швидка підзарядка гаджета дуже потужна для будь-яких смарт пристроїв з Qi, незважаючи на його невеликі розміри.

У чому полягає практичність бездротової зарядки

Де купити повербанк із бездротовою зарядкою в Україні?

Оформити замовлення на Power Banks і бездротові зарядки можна онлайн через кошик (або за телефонними номерами кол центру) в офіційному інтернет-магазині Gelius. Також на сайті українського бренду можна придбати розумний наручний годинники, зарядні пристрої, кабелі, акумулятори для будь-яких смартфонів та багато іншого.

Відправка підтверджених замовлень діє через службу Нової пошти по всіх регіонах України (Львів, Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя тощо).