Статті

Мобільна смарт подушка за доступною ціною

Меню

Сьогодні багато людей живуть в умовах малорухливого способу життя та гіподинамії. Майже кожна людина досить обізнана про наслідки такого ритму життя: проблеми зі спиною чи шиєю.

У сучасній реальності є безліч виробників спеціальної техніки, яка призначена для вирішення проблем зі здоров'ям. Розробники масажних девайсів займаються постійним удосконаленням пристроїв.

Сучасна масажна продукція для спини та шиї має високу ефективність та відмінні технічні характеристики. Український бренд Gelius в асортименті розумних гаджетів має продукт, що відмінно зарекомендував себе - унікальну масажну подушку для шиї. Особливість пристрою полягає в усуненні проблем у спинному відділі та нормалізації загального тонусу.

Доступність та мобільність подушки

Gelius Smart Pillow Massager – це електричний масажний девайс, який здатний замінити похід до масажистів та стати незамінним помічником на кожен день. Пристрій дуже простий у використанні.

Невеликі розміри та легкість ваги дозволяють транспортувати подушку в будь-яких поїздках: у подорожі, у робочій обстановці, в машині чи вдома. Тривалі відрядження та поїздки можуть стомлювати та створювати напругу в шийній ділянці, тому такий пристрій точно знадобиться у будь-якій ситуації. Одним із приємних факторів масажера для шиї від Gelius є його ціна, доступна будь-якому користувачеві.

Навіщо купувати масажну подушку?

Придбання такого гаджета надає шикарну можливість розслаблятися будь-де, коли це необхідно. Спеціальні масажні ролики повторюють професійні рухи масажистів, допомагаючи розслабити напружені м'язи і зняти накопичену напругу.

Найкращий ефект від розумного масажера для шиї можна отримати після тренувань, активних навантажень та перед нічним відпочинком.

Подушка для масажу шиї від Gelius знімає втому лише за 15 хвилин. Інфрачервоний підігрів та спеціальна форма пристрою відмінно впливають на потрібні м'язові точки, покращуючи циркуляцію крові та допомагаючи швидше розслабитись.

Масажер з першоїсекунди активації надає користувачам приємну легкість та комфортні відчуття. Унікальна структура смарт девайсу адаптує подушку до потрібної форми плечей та шийного відділу людини.

Мобільна смарт подушка за доступною ціною

Основні переваги масажної смарт подушки

До ключових параметрів розумного масажера відносяться:

  • Наявність ІЧ підігріву.
  • Індивідуальна, спеціальна форма.
  • Декілька режимів для активації масажу.
  • Компактні розміри та зручність використання.
  • Акумуляторна батарея з ємністю 1200 мАг.
  • Час роботи – 1 година або чотири процедури по 15 хвилин.
  • Живлення АКБ за допомогою мережної зарядки або Power Bank.
  • Час для повного заряду становить – 2 години.
  • Наявність трьох простих клавіш для простого управління подушкою.

Де купити масажери для шиї в Україні?

Замовити масажні подушки, скакалки, підлогові ваги або повербанк можна онлайн в нашому інтернет-магазині Gelius. Для допомоги у виборі смарт гаджетів та отримання консультації можна зв'язатися з представниками контактного центру за телефонами на сайті.

Доставка продукції діє у всі регіони України через Нову пошту за 1-3 дні (Львів, Одеса, Київ, Дніпро, Харків, Запоріжжя та ін.).