Статті

Смарт ваги: користь та відмінність від простих підлогових пристроїв

Меню

Багато сучасних людей підтримують правильний спосіб життя та рівень здоров'я на належному рівні. Це відображається на внутрішньому стані та зовнішньому образі людини. Раціон харчування, спортивні навантаження, споживання рідини та повноцінний сон – це ті фактори, які прямо впливають на самопочуття.

Сьогодні можна знайти безліч корисних способів і методик підтримки тіла в тонусі. Більшість атрибутів придумані розробниками з метою зручності та допомоги у досягненні потрібних результатів.

Не дивно, що технології впровадилися в такі аксесуари, як підлогові ваги. Адже саме ці пристрої відображають необхідні показники змін у організмі, які неможливо побачити простим поглядом. Розумні смарт ваги здатні вираховувати не тільки вагу тіла людини, а й зчитувати багато інших корисних даних.

До таких факторів належать: вимірювання жирових тканин, маси тіла без них, об'єму підшкірного жиру, а також відсотки рідини в тілі людини та багато іншого.

Як смарт ваги зчитують усі дані?

Smart Scales розраховані на використання босими ногами для отримання максимально коректної та точної інформації. Спеціальні сенсори, розташовані на платформі девайса, зчитують усі параметри. Датчики вимірювань відправляють отримані електричні імпульси на смартфон користувача. Усі дані зберігаються та відображаються у мобільній програмі.

Модель Gelius Index Pro Blue надає дуже точні результати для стабільного контролю найменших змін в організмі. Усі складові людського тіла тканини: кістки, м'язи, жир, рідина - мають різну щільність та певним електричним імпульсам смарт ваг. Ці вирахування дають розширену та ретельну оцінку організму.

Смарт ваги: користь та відмінність від простих підлогових пристроїв

Параметри Smart Scales

Основний набір функцій у різних моделях може значно відрізнятись.

Gelius Index Pro Blue мають такі ключові характеристики:

  • Визначення ваги тіла людини.
  • Показник кількості маси (ІМТ).
  • Величина жиру.
  • Об'єм маси без жиру.
  • Ступінь підшкірного жирового шару.
  • Рівень нутрощового жиру.
  • Cклад рідини.
  • Відсоток кісткової, кістякової тканини.
  • Число кісткової та м'язової маси.
  • Складова частина білкового рівня.
  • Віковий показник тіла.
  • Визначення показників росту (для підлітків та дітей).

У мобільному додатку можна вивчити всі представлені параметри та зрозуміти принципи вирахування ваги. Мобільна програма відображає зміни кожної функції в діаграмах за весь час використання пристрою. Смарт ваги можуть синхронізувати дані вимірювання всієї родини.

Смарт ваги не є медичним пристроєм і можуть надавати мінімальні похибки. Похибки не мають серйозного значення.

Смарт ваги: користь та відмінність від простих підлогових пристроїв

Використання розумних ваг: ​​рекомендації

Перед першою експлуатацією смарт девайса важливо ознайомитися з нескладними правилами:

  • Користувач повинен вставати на пристрій сухими ногами без шкарпеток та взуття.
  • Найкраще проводити зважування систематично (одночасно).
  • Установка смарт гаджета вимагає рівної поверхні підлоги.
  • Для точних результатів слід зняти важкий одяг та аксесуари.
  • На вагах необхідно стояти нерухомо, поки пристрій не надасть результату.

Для перевірки повного результату користувач може ще раз зважитися. Якщо інформація на дисплеї суттєво відрізнятиметься, рекомендується звернутися до інструкції з експлуатації повторно. Після успішного зважування, користувач може отримувати автоматичну інформацію. Ваги здатні запам'ятати отримані дані та відправити їх у мобільний додаток. Усі вичислення будуть накопичуватися у міру вимірювань і зберігатимуться у програмі.

Gelius Index Pro Blue стане помічником у фіксації динаміки ваги, включаючи усі ці можливості. Завдяки отриманій інформації, девайс відстежуватиме дані про стан організму користувача та результативність спортивних занять.

Додаткові особливості моделі смарт ваг

Одним із найважливіших факторів у смарт пристрої для зважування є – матеріал виготовлення. Ваги виконані з загартованого, матового скла і мають нековзне покриття.

Великий дисплей, розташований на поверхні ваг, дозволяє добре бачити отримані дані, включаючи рівень заряду. Ваги підійдуть користувачам, вага яких не перевищує 180 кг. Розміри пристрою складають – 300/270/15 мм.

Де придбати смарт ваги в Україні?

Оформити замовлення на розумні ваги, смарт скакалку, повербанки та різні смарт гаджети можна онлайн на сайті бренду Gelius. Для отримання розширеної консультації та допомоги у виборі пристроїв можна зателефонувати за вказаними телефонами інтернет-магазину. Відправлення діє від 1 до 3 днів по всіх містах України (Львів, Дніпро, Харків, Київ, Одеса, Дніпро та інші).

Оплатити замовлення можна при отриманні у відділенні Нової пошти або при оформленні через платіжні системи онлайн.