Статті

Чиста вода завжди з собою: Смарт термопляшка для води з функцією стерилізатора

Меню

У холодну пору року імунна система організму людини слабшає. Усі пам'ятають, як батьки нас вчили в дитинстві пити вітаміни та одягати, виходячи на вулицю, теплу шапку. Крім простудних захворювань, в умовах теперішнього часу, неважко зрозуміти, навіщо потрібно зміцнювати здоров'я, стежити за ним і берегти його.

В епоху сучасних технологій, які спрощують життя багатьом жителям великих міст, можна знайти багато корисних пристроїв для здоров'я. Смарт гаджети стали невід'ємною частиною повсякденності, кожен може знайти для себе корисні та практичні девайси.

Смарт гаджети для здоров'я

Організм людини складається з рідини на 70%, що дає розуміння важливості підтримки водного балансу у певних кількостях для людини. Нехтуючи рекомендаціями лікарів з цього питання, зростає ризик виникнення різних захворювань та погіршення загального самопочуття.

Для хорошого самопочуття, енергійності протягом робочого дня та дотримання рекомендацій лікаря – не потрібно багато зусиль. Досить займатися спортом, дотримуватися режиму сну, харчування, водного балансу і гуляти. Щоб справді про все це пам'ятати та мотивувати себе це робити – придумані розумні гаджети, створені для спрощення життя та підвищення його якості.

Український бренд Gelius у своєму асортименті має багато цікавих пропозицій для всіх, хто замислюється над здоров'ям. Більше корисної інформації про те, які смарт-гаджети корисні в арсеналі сучасного користувача, можна дізнатися тут.

Чистіше не буває: Смарт термопляшка для води з функцією стерилізатора

Кому та навіщо потрібна Smart Thermo Bottle?

Серед девайсів для здоров'я бренд смарт гаджетів пропонує розумну термопляшку зі стерилізатором УФ. Gelius Pro Smart UV Health Mojo Bottle – один із перших та оригінальних девайсів, розроблених для очищення рідини від різних мікроорганізмів за допомогою продуманої технології методу фільтрації. Розумна термопляшка здатна очистити рідину всередині (воду, чай чи каву) без токсинів та запахів.

Ця пляшка підійде всім, хто дбає про своє здоров'я. Gelius Pro Smart UV Health Mojo Bottle – підходить для будь-якого зручного місця: на роботі в офісі, в школі, коледжі, в машині, на прогулянках і в поїздках.

Пляшка від Gelius розрахована на ємність – 550 мл і чудово підійде спортсменам (велосипедистам, фітнес-тренерам, бігунам тощо).

Як працює Gelius Pro Smart UV Health Mojo Bottle?

Для того, щоб правильно користуватися цим гаджетом, не потрібно суворих правил та складних дій:

  • Перед використанням необхідно впевнитись у повному заряді пристрою.
  • Потім наповнити термопляшку водою чи чаєм.
  • Перед тим, як приступити до заповнення водяного балансу, достатньо натиснути кнопку на 3 хвилини для стерилізації напою.
УФ-кришка після натискання починає працювати та виконувати головну функцію – очищення води з високим ступенем стерильності – 99.9%.

Процес фільтрації та готовність води до споживання відображатиметься на LED дисплеї кришки з щільною герметизацією, що не дозволить розлитися рідини всередині сумки або рюкзака.

Кришка розумної пляшки має USB порт для заряджання гаджета. До пристрою передбачено спеціальний кабель у комплектації.

Сама кришка також розрахована на стерилізацію дрібних речей, які мають властивість накопичувати шкідливі організми – ключі, смартфон, картки тощо.

Чистіше не буває: Смарт термопляшка для води з функцією стерилізатора

Дизайн та зовнішній вигляд

Термопляшка м'якої форми комфортно розташовується в руці, представлена ​​в чорному та білому кольорах. Легка вага та компактність пристрою дозволяють брати його з собою скрізь, де вона знадобиться. Пляшка також легко встановлюється у підскляннику в салоні автомобіля.

В інтернет-магазині Gelius можна замовити пристрій із нанесенням логотипу.

Де придбати Gelius Pro Smart UV Health Mojo Bottle в Україні?

Уточнити наявність товару, а також здійснити замовлення можна на сайті офіційного інтернет-магазину українського бренду Gelius на всі товари для здоров'я: smart watch, розумна скакалка, смарт ваги, диспенсер для мила, масажна подушка для шиї, настільна лампа та інші смарт гаджети.

Доставка здійснюється Новою поштою по всій Україні протягом 1-3 днів: Харків, Київ, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Одеса та інші.

Висновок

Випиваючи протягом дня кілька таких пляшок чистої води чи чаю, стає легше підтримувати водний баланс організму на потрібному рівні. Такий пристрій надасть чудову можливість зміцнити здоров'я, продовжити молодість і чудово себе почувати.