Статті

Power Banks з технологією бездротової зарядки - QI

Меню

Бездротова підзарядка гаджетів без використання проводів - це космічна можливість для будь-якої людини на сьогоднішній день. Користувачі чекали появи такої можливості досить довго і це швидко увійшло до нашого повсякденності. Бездротовий формат зарядки смарт девайсів - це практична та революційна технологія, яка стала частиною життя дорослих та дітей. Навіть у ресторанах та на вокзалах можна зарядити смартфони, просто розмістивши їх на вбудованих зарядних панелях.

Стандарт живлення пристроїв QI – це корисна функція для iPhone та для деяких моделей з операційною системою Android.

Переваги та плюси технології бездротової зарядки

До ключових плюсів даної технології відносяться такі:

  • Значна економія коштів.
    QI обходиться набагато дешевше за стандартні проводи. Купівля оригінального та якісного кабелю виходить дорожче за вартістю, ніж бездротовий формат заряджання.
  • Економія часу.
    Для живлення акумулятора смартфона бездротовою зарядкою достатньо розташувати його на спеціальній платформі. Для цього не потрібно використовувати спеціальний провід. QI здатне швидко підключати пристрій від одного дотику.
  • Зручність.
    Для живлення АКБ мобільних телефонів потрібні різні зарядні пристрої (ЗП та кабель). QI – єдиний стандарт живлення.

Power Banks з технологією бездротової зарядки - QI

Повербанки з бездротовою зарядкою QI

Power Banks із бездротовим типом зарядки від Gelius є простим вирішенням такої проблеми, як розряджений смартфон. Пристрої здатні зарядити гаджети без живлення від розеток.

Gelius Pro Velcro 10000mAh

Представлений гаджет з QI має симпатичний стильний дизайн, багаторівневий захист та зручний у використанні. Повербанк підтримує швидкісний режим зарядки та стане корисним у ситуаціях, де потрібне швидке живлення для кількох девайсів одночасно (у поїздках, відрядженнях, у дорозі, на пікніках, у відпустці).

Представлений зовнішній акумулятор сумісний практично з будь-якими смарт гаджетами (Android, iOS). Місткість батареї даної моделі - 10000 мАг. У комплекті надається гарантійний талон, кабель та інструкція.

ПЗП після живлення батареї смартфона автоматично відключає зарядку з метою захисту від перенапруг.

Gelius Pro Wireless Smart

Додатковий акумулятор для смартфона виконаний у привабливому зовнішньому вигляді та стане незамінним помічником для кожного сучасного користувача. З цією моделлю повербанка можна залишатися на зв'язку з рідними та близькими людьми. Крім того, аксесуар буде дуже корисний у будь-яких поїздках та відрядженнях.

Wireless Smart має високу надійність і гарантує безпечну передачу енергії електронним і цифровим пристроям. Power Bank має компактні розміри та продуману безпеку від перепадів струмової напруги.

Також український бренд представляє практичну докстанцію 3 в 1 – Wireless Charger. Бездротова підзарядка розрахована на одночасну передачу живлення розумному наручному годиннику, бездротовим навушникам та мобільному телефону.

Power Banks з технологією бездротової зарядки - QI

Де купити зарядні пристрої в Україні?

Замовити повербарнки, зарядні пристрої, USB кабелі, чохли для смартфона, захисне скло, автомобільні товари та інші розумні гаджети можна онлайн в інтернет-магазині Gelius. Для консультації та інформації про акції можна зателефонувати за контактними номерами на сайті.

Відправка замовлень діє по всій Україні (Київ, Львів, Харків, Запоріжжя, Одеса, Дніпро та інші) через службу Нової пошти. Доставка продукції доступна протягом 1-3 днів.