Статті

Для чого потрібний Power Bank?

Меню

Вибираючи додатковий акумулятор, більшість сучасних користувачів намагаються розібратися з тим, який повербанк буде кращим і на що слід звернути увагу насамперед. Це цілком розумно, враховуючи те, що портативний зарядний пристрій повинен продуктивно працювати, повноцінно справлятися з основними завданнями та служити власнику тривалий час.

Критерії вибору Power Banks

До основних факторів при покупці зовнішньої акумуляторної батареї незмінно належать:

  • Повна сумісність обраного ПЗУ з гаджетами.
  • Максимальна продуктивність.
  • Певна ємність АКБ повербанку, яка потрібна користувачеві протягом дня.
  • Функціональність та додаткові можливості (кількість роз'ємів, портів, наявність світлового індикатора, дисплей, швидке заряджання, бездротове живлення тощо).
  • Зовнішній вигляд, стиль, розмір пристрою.

Покупка Power Bank: оптимальна ємність

Вибираючи ПЗУ для особистого використання або у якості подарунка, важливо пам'ятати ключовий критерій даного пристрою - його оптимальну ємність. Для цього слід розібратися з кількістю циклів заряджання для смартфона протягом певного періоду часу.

Як правило, зайвої ємності у наш час не буває. Це пов'язано з тим, що сучасним користувачам заряджати доводиться безліч різноманітних смарт гаджетів повсякденно. Для цього можна зупинитися на виборі повербанків, ємність яких становить 10000-30000 мАг.

Якщо виникають проблеми зі зв'язком, інтернетом або світлом – краще купити Power Bank на 20000 мАг мінімум. Таке рішення дозволить залишатися на зв'язку з рідними та бути в курсі останніх новин.

Повербанки Gelius для зарядки смарт гаджетів

В інтернет-магазині українського бренду представлено безліч корисних девайсів і аксесуарів для смартфона, включаючи портативні зарядні пристрої на будь-який смак. У каталозі бренду можна вибрати підходящі моделі ПЗУ з різною ємністю, дизайном та можливостями.

Купити повербанки, бездротові навушники, смарт годинники, автотовари та розумні гаджети можна з гарантією якості 12 місяців прямо на нашому сайті онлайн.

Для чого потрібний Power Bank

ТОП-3 портативних зарядних пристроїв від українського бренду

1. Gelius Lightstone

Зовнішній акумулятор дозволяє заряджати мобільні телефони, планшети, навушники та інші гаджети. Крім симпатичного дизайну повербанк має вбудований ліхтарик, найвищу ємність - 30000 мАг і швидку зарядку.

Якісний девайс має надійний захист від короткого замикання, стрибків напруги та надмірного заряду. Повербанк Gelius Lightstone дозволяє заряджати одночасно 3 гаджети.

2. Gelius Edge 3

Додаткова акумуляторна батарея від Gelius має ємність - 20000 мАг, що дозволяє користувачеві підтримувати зв'язок у будь-яких місцях, де немає розеток чи електропостачання.

Заявленої ємності буде достатньо для живлення кількох пристроїв. Передбачені роз'єми розраховані на сумісність із різними смартфонами та планшетами.

Gelius Edge 3 має функцію швидкої зарядки QC 3.0 для економії часу, правильного розподілу сили струму для конкретних пристроїв (щоб уникнути негативних впливів на АКБ гаджетів).

3. Gelius Titanium

Найпотужніша модель Power Bank з арсеналу українського бренду виконана в стильному дизайні, є мультифункціональним пристроєм і стане в нагоді в різних поїздках, подорожах або відрядженнях.

Портативний акумулятор здатний підзарядити кілька смарт гаджетів, ноутбук, завдяки наявності двох портів USB. Power Bank "Titanium" від Gelius має значну вихідну потужність 100W, чого достатньо для підзарядки 2 лептопів (розподіл потужності становить по 45W на обидва виходи Type-C).

Заявлена від виробника ємність батареї становить - 30000 мАг, чого вистачить для кількох повних циклів заряду гаджетів. Об'єм ємності зовнішнього акумулятора Titanium дозволяє заряджати 4 девайси.

Представлена модель має Power Delivery і Quick Charge 3.0 для забезпечення максимально швидкого живлення.

Підсумок

Зовнішні акумулятори від Gelius – це міцні, надійні та якісні смарт пристрої для користувачів. Матеріали для виконання повербанків із щільним та потовщеним покриттям дозволяють уберегти їх від ударів та падінь. Всі представлені ПЗУ компактні, мають високу ємність і підходять практично до всіх сучасних смартфонів.

Більше деталей про принципи роботи зовнішніх акумуляторів, критерії пошуку та вибору кращих моделей можна дізнатися у нашій статті "Як вибрати повербанк?"