Статті

Підбірка найкращих гаджетів для літа

Меню

Настання літа - це довгоочікувані поїздки та відпочинок на природі, включаючи різноманітні активності, легкий одяг та незабутні враження на фотографіях. Займатися спортом та ранковими пробіжками набагато приємніше у літні дні, відчуваючи свіже та чисте повітря. Також приємно брати відпустку в теплі дні або вирушати у вихідні до річки, в гори, в нові місця, красу яких хочеться запам'ятати на фото.

Монопод для літніх пригод

Багатьом людям хочеться відобразити гарні місця та пам'ятні події літнього часу. Того самого часу, коли вдається вирватися у відпустку, відкрити для себе нові країни, міста з визначними пам'ятками та архітектурою. Морські пригоди, походи в гори, невимовну красу озера, де хочеться посидіти з найкращими друзями біля багаття - це все важливо зберігати на фото.

Для цього відмінно підійде незамінний атрибут – монопод для селфі. Це пристрій, який не займе багато місця в рюкзаку та допоможе вмістити всіх друзів чи сім'ю в одному кадрі.

Бренд Gelius пропонує чудовий гаджет для подорожей та відпочинку - Gelius Pro Selfie Monopod Tripod. Девайс створює приємні можливості для зйомок чудових фотографій.

Пристрій можна розкласти у стійкий штатив, який дозволить створювати відео та фото контент. У зібраному стані монопод має компактні розміри, що дуже практично для транспортування.

Підбірка найкращих гаджетів для літа

Смарт скакалка для літніх тренувань на відкритому повітрі

У літній період більшість людей, які піклуються про своє здоров'я, прагнуть систематично тренуватися на відкритому повітрі, відвідувати спортивні клуби або бігати вранці. Для доповнення комплексу тренувань можна розглянути корисний девайс, який допоможе швидко привести тіло в тонус, прокачати витривалість, схуднути, скинути напругу після робочого дня.

Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 - це смарт гаджет із вбудованим дисплеєм, на якому відображається потрібна інформація для спортивних занять. Також пристрій фіксує всі дані в мобільному додатку, де можна подивитися та порівняти повну статистику тренувань.

Для всіх, хто любить виходити на літні пробіжки вранці чи ввечері, буде корисно додати стрибки на скакалці, які підвищать ефективність у комплексі.

Підбірка найкращих гаджетів для літа

Смарт ваги для літнього контролю за здоров'ям

Для тих, хто стежить за фігурою, регулярно займається спортом або хоче схуднути - дуже корисно буде розглянути для покупки розумні ваги. Смарт пристрій значно відрізняється від простих ваг, які показують лише цифри ваги тіла людини.

Розумний гаджет допоможе контролювати вагу, а також найменші зміни в організмі користувача, підтримуючи здоров'я та тіло в тонусі. Пристрій стане найкращим помічником для мотивації на шляху вдосконалення показників самопочуття та гарного тіла.

Електронні ваги допоможуть більше дізнатися про людський організм, вимірюючи не лише вагу, а й відсоткове співвідношення жиру в організмі, показники підшкірного та вісцерального жиру, рідини та скелетних м'язів. Також гаджет відображає інформацію про м'язову та кісткову масу, підраховує кількість білка в організмі, показники росту та вік тіла.

Gelius Pro Index Pro Blue - це чудовий гаджет для літніх рекордів та нових починань, який підійде кожному.

Підбірка найкращих гаджетів для літа

Повербанк для літніх подорожей та походів

Літо - це час, коли всі намагаються проводити максимум часу на відкритому, свіжому повітрі. Поїздки на море, міські пляжі, туристичні походи, час на дачі чи закордоном – це відпочинок, для якого недоречно сидіти у приміщенні. Тому питання зарядки смартфона або планшета, навушників або смарт годинника - залишається актуальним навіть у відпустці.

Щоб залишатися на зв'язку та використовувати інтернет для пошуку нових пригод, необхідно пам'ятати, що не скрізь вийде знайти розетку. Для вирішення такої проблеми і був придуманий Power Bank, який є відмінним та вірним супутником у будь-яких місцях, де немає можливості скористатися зарядкою від мережі.

Підбірка найкращих гаджетів для літа

Бездротові навушники для літніх прогулянок

Вирушаючи у відпустку або поїздку на літній вікенд, обов'язково захочеться максимально розслабитися в дорозі. Улюблена музика та нові треки літа – це вірні друзі для підняття настрою та відчуття комфорту.

Gelius Pro Airdots One - це якісний та стильний аксесуар, який обов'язково стане в нагоді для літніх планів. Розміри кейсу дуже компактні для транспортування в кишені. Зарядити пристрій можна від повербанка лише за 1 годину.

Чистий звук та гарне шумопридушення допоможуть поринути у думки про відпустку на борту літака, автобуса чи поїзда.

Підбірка найкращих гаджетів для літа

Де купити літні гаджети в Україні?

TWS навушники, повербанки, смарт ваги, розумні годинники та інші смарт гаджети можна вибрати та придбати в інтернет-магазині Gelius. На всю продукцію, представлену на сайті, передбачено гарантію якості від 6 до 12 місяців.

Здійснити замовлення можна безпосередньо на сайті або зв'язатися за телефонними номерами з представниками контактного центру.

Відправлення діє всіма містами України (Львів, Запоріжжя, Київ, Одеса, Дніпро, Харків та інші) через Нову пошту. Час доставки посилки – від 1 до 3 днів.