Статті

Gelius Pro Airdots - аксесуар для щоденного натхнення

Меню

Багато шанувальників музики знаходять свою порцію натхнення в улюблених композиціях щодня. Музика здатна не тільки підняти настрій, а й мотивувати на результати у будь-якій сфері життя (досягнення в кар'єрі, спорті, самовдосконаленні).

Жива музика на концертах, із домашніх колонок, із навушників у будь-якій точці міста чи світу – це можливість якісно відпочити та приділити час собі.

Бездротова модель навушників від українського бренду смарт гаджетів дозволяє отримувати насолоду від чистого звуку в будь-якому місці. Пристрій розрахований на швидку синхронізацію та підключення до смартфону, коли це зручно.

Продуктивність та особливості TWS навушників Gelius Pro Airdots

Стильний дизайн та зручна конструкція стерео гарнітури надають комфортну експлуатацію девайсу в подорожах, на тренуваннях (вдома, на вулиці або в тренажерному залі), на прогулянках тощо.

Крім того, Gelius Pro Airdots дозволяє легко управляти телефонними дзвінками, музичним плеєром і голосовим помічником за допомогою зручних сенсорних датчиків. Це значно спрощує використання аксесуара, оскільки діставати мобільний телефон із кишені необов'язково. Для перемикання музичних треків або відповіді на вхідний дзвінок достатньо торкнутися лівого або правого навушника.

Якісні динаміки пристрою Pro Airdots від Gelius мають діапазон частот 20-20000 Гц, мають відмінний звук для використання в розмовному режимі або для відтворення музичних композицій.

Gelius Pro Airdots - аксесуар для щоденного натхнення

У комплекті до бездротових TWS навушників Pro Airdots надається зарядний кейс для швидкого заряджання аксесуара. Сам футляр розрахований на бездротове живлення або зарядку за допомогою кабелю Type-C, який передбачений комплектацією від виробника.

На зарядному боксі також розташований світловий індикатор для максимальної зручності використання та розуміння рівня заряду пристрою. Швидке підключення до телефону дозволяє заощаджувати час на корисні завдання. Підключення смарт гаджета гарантує стабільне з'єднання за лічені секунди.

Робочий час моделі Gelius Pro Airdots складає – 4-6 годин активного використання. Для зарядки пристрою необхідно лише півтори години.

Сумісність аксесуара дозволяє використовувати його з будь-якими лінійками смартфонів, планшетів чи ноутбуків (Apple, Android).

Де купити TWS навушники Gelius Pro Airdots в Україні?

Придбати бездротові Bluetooth навушники, портативні колонки, повербанки, зарядні пристрої та багато іншого можна в інтернет-магазині офіційного бренду Gelius. Оформлення замовлення можливе онлайн на сайті або за номерами телефонів інтернет-магазину.

Доставка посилок діє через службу "Нова пошта" до трьох днів по всіх регіонах України (Запоріжжя, Харків, Дніпро, Київ, Львів, Одеса та ін.). Сплатити замовлення можна при отриманні на відділенні НП, банківською карткою, а також через платіжні системи онлайн.