Статті

Якісні зарядні кабелі від бренду Gelius

Меню

Будь-який смартфон потребує своєчасного живлення для повноцінної працездатності та підтримки зв'язку. Для цього потрібні зарядні пристрої, USB кабелі і повербанки. Мобільні телефони з технологією бездротової зарядки також можуть опинитися для користувача в непередбаченій ситуації, де знадобиться відповідний кабель.

Навіть підключення до повербанку в подорожах та поїздках може забезпечити за допомогою кабелю підзарядку або передачу різних файлів на ноутбук.

У більшості випадків USB аксесуари, передбачені комплектацією до смарт гаджетів від виробника, піддаються швидкому зношуванню. Враховуючи щоденні навантаження та експлуатацію кабелів, а також їхню втрату, важливо мати запасні зарядні аксесуари або купити новий USB шнур.

USB кабелі бувають абсолютно різні в залежності від роз'ємів девайсів: Micro-USB, Type-C або Apple Lightning.

ТОП якісних USB кабелів від Gelius

Український бренд має широкий асортимент різноманітних пристроїв та аксесуарів для всіх користувачів. Серед представленої продукції можна вибрати оригінальне захисне скло, яскраві чохли, універсальні зарядні пристрої та міцні кабелі до будь-яких смартфонів (Huawei, Samsung, iPhone або Xiaomi).

Якісні зарядні кабелі від бренду Gelius

Добірка хороших кабелів USB для смартфона та інших пристроїв:

1. USB кабель Gelius G-Power

Дротовий USB провід - це якісний аксесуар для передачі даних і швидкісної, безпечної зарядки гаджетів з портом Type-C. Кабель має підтримку сучасних протоколів Fast Charge (швидка зарядка) та Power Delivery. Крім того, кабель G-Power має максимальний рівень потужності - до 100 Вт (20V 5A), що чудово підходить для пристроїв з підтримкою швидкісної зарядки.

G-Power надає швидку передачу даних – до 480 МБ/сек.

В інтернет-магазині Gelius також представлена модель кабелю з роз'ємом Type-C / Apple Lightning.

Якісні зарядні кабелі від бренду Gelius

2. Зарядний кабель Gelius Full Silicon

Аксесуар для заряджання гаджетів є міцним та надійним при використанні на кожен день. Спеціальна оболонка із захисним шаром виготовлена із еластичного покриття високої якості, що зберігає кабель від заломлень та пошкоджень.

Кабелі представлені в унікальному жовто-синьому кольорі, приємні на дотик та захищені від попадання вологи. Представлену модель можна купити з роз'ємами Lightning, MicroUSB та Type-C.

Якісні зарядні кабелі від бренду Gelius

3. Кабель USB Gelius One

На сайті бренду представлені зарядні аксесуари за доступними цінами. Лінійка недорогих та міцних кабелів Gelius One має приємну вартість, розрахована на живлення та синхронізацію з будь-якими гаджетами.

Аксесуар підходить для швидкісного заряджання, швидкісна передача даних складає до 480 МБ/сек.

Якісні зарядні кабелі від бренду Gelius

Де можна придбати хороші кабелі USB в Україні?

Зарядні аксесуари, бездротову зарядку, повербанки та інші мобільні аксесуари можна придбати у нашому інтернет-магазині. Оформити замовлення можна онлайн або за телефонами колл-центру Gelius.

Відправлення підтверджених замовлень актуальне Україною на зручне відділення служби Нової пошти (Харків, Львів, Одеса, Запоріжжя, Дніпро, Київ та інші). Доставка посилок здійснюється до трьох днів.