Статті

Які навушники вибрати для тренувань?

Меню

Заняття спортом, тренування на вулиці, вдома чи у спортзалі набагато цікавіші з музичним супроводом. Музика не тільки вносить натхнення, а й збільшує мотивацію, додає бадьорості, що, зрештою, підвищує результативність.

Бездротові навушники або портативні колонки - це відмінні компаньйони для будь-яких напрямків (бігова доріжка, гірські вершини, їзда велосипедом, біг на свіжому повітрі). Аксесуари створені як помічники для людей з активною позицією життя.

Види бездротових навушників

Більшість сучасних гарнітур поділяються на такі види:

  • Дротові гарнітури / без проводів.
  • Аксесуари накладки / внутрішньоканальні.
  • З повним шумозаглушенням / з частковим.
  • З акумулятором / з вбудованою батареєю.
  • Зі стандартним рівнем захисту / вологонепроникні.

Також аксесуари для прослуховування музики можуть бути розділені за категоріями:

  • Для тренувань у спортивних центрах.
  • Для пробіжок та велоспорту.
  • Для екстремальних напрямів спорту.

Які навушники вибрати для тренувань?

Які навушники вибрати для тренувань?

Навушники для спортзалу, як правило, повинні комбінувати в собі критерії надійності та гарної шумоізоляції. Це важливо для використання в місцях, де багато інших людей або грає фонова музика.

Крім того, аксесуари для спортивних занять властиво бути практичними у користуванні для зосередженості на вправах. Для цього відмінно підходять навушники накладних та внутрішньоканальних форм.

Функція шумоподавлення підходить не всім спортсменам, тому що при пробіжках можуть перетинатися дороги, а при їзді велосипедом - переміщення може бути магістралями.

Сноубордисти, шанувальники лижного та гірського спорту, у свою чергу, шукають моделі аксесуарів, призначених для таких занять. Особливості таких моделей полягають у міцності, зручності розташування у вухах та вологостійкості.

Як вибрати бездротові TWS навушники для спорту?

Перед покупкою навушників необхідно визначитися з деякими факторами:

  • Будь-яка модель має певні особливості розміщення у вухах користувача. При виборі бездротових аксесуарів необхідно відразу їх поміряти та перевірити.
  • Навушники не повинні бути дуже гучними. Краще відразу звернути на це увагу, а також на можливості шумоподавлення.
  • Не всі моделі навушників Bluetooth призначені для занурення під воду. Хороші аксесуари завжди мають певний рівень захисту від вологи та пилу, включаючи захист від поту.
  • Поєднання пристрою з мобільним телефоном має бути швидким і коректним. Перед покупкою рекомендується перевіряти радіус передачі зв'язку.

Які навушники вибрати для тренувань?

ТОП найкращих TWS навушників для спорту від Gelius

Український бренд смарт-гаджетів представляє чудові моделі блютуз аксесуарів. Навушники можуть використовуватися для пробіжок на вулиці, у спортзалі або вдома.

Модель навушників Час роботи
Gelius MaxBuds 4 години
Gelius Pro Airdots One 4 години
TWS Gelius Incredible 6 годин

Переваги bluetooth навушників Gelius

Gelius - це бренд розумних гаджетів та аксесуарів, який розпочав свій активний розвиток у 2018 році. Основним завданням бренду - є якісна продукція за приємною вартістю для всіх українських користувачів.

На асортимент навушників в офіційному інтернет-магазині представлена ​​гарантія - 12 місяців з моменту покупки. В асортименті TWS аксесуарів можна знайти багато стильних девайсів із відмінним та чистим звучанням.

Де купити навушники для спорту в Україні?

Вибрати та купити бездротову гарнітуру, портативні колонки, смарт годинники, спортивні скакалки та інші смарт пристрої можна прямо на нашому сайті. Оформити замовлення можна через кошик або за допомогою спеціалістів кол-центру.

Доставка здійснюється протягом 1-3 днів на будь-яке відділення Нової пошти по всіх містах України (Запоріжжя, Львів, Дніпро, Київ, Харків, Одеса та інші).