Статті

Дитячий смарт годинник - оригінальне заспокійливе для батьків

Меню

В даний час стає зрозуміло, що розумні гаджети стали дуже корисними помічниками, без яких незручно обходитися. Сучасні технології давно торкнулися світу наручних аксесуарів, урізноманітнивши їх функціональність та можливості. Раніше звичайний годинник вказував лише час на циферблаті. Сьогодні вони стали смарт електронікою для сучасних людей різного віку.

Smart watches - це нова ступінь серед наручних аксесуарів, що користується широкою популярністю, особливо - серед дітей.

Який принцип роботи дитячих смарт годинників?

Основною функцією в дитячих моделях аксесуарів виробники вважають геолокацію, яка фіксується спеціальним модулем - GPS. Модуль надсилає дані про розташування через супутник.

Завдяки сім-карті, встановленій у дитячих smart watch та поповненому балансу за тарифом мобільного оператора, сигнал визначає точку на карті та передає її на батьківські смартфони.

Примітка. Похибка інформації, що надходить про місцезнаходження, не є занадто великою. Лише у приміщенні сигнал слабшає, і похибка може збільшуватися.

Саме тому розробники продумали вбудовані датчики у моделях дитячих аксесуарів: GPS-датчик, LBS та WI-Fi.

Які функції є в розумному годиннику для дітей?

Місцезнаходження

  • Смарт пристрої такого формату мають основну функцію, описану вище - геопозиція дитини. Відстеження відбувається у теперішньому часі, коли йде запит на пошук точки координат.
  • Отримані дані про всі переміщення синхронізуються в мобільному додатку для батьків.

Двосторонній дзвінок

Так як девайс має слот для сімки, годинник може повністю замінювати мобільний телефон для дітей, з можливостями приймати, відхиляти та здійснювати дзвінки.

Примітка. З метою безпеки дітей від незнайомців, у книзі контактів можна зберігати певну кількість телефонних номерів (3-5 у середньому).

Функція батьківського контролю

Ця функція також називається: зворотний дзвінок, прослуховування, аудіомоніторинг або тихий дзвінок. Суть її в тому, що батьки можуть дзвонити на годинник дитини та стежити за ситуацією навколо нього у конкретний момент.

Позиція прослуховування полягає в її екстреності та терміновості для оцінювання навколишнього оточення. Якщо дитина знімає годинник з руки або не відповідає на вхідний дзвінок, особливо після натискання клавіші SOS - ця функція допоможе зрозуміти, що відбувається дистанційно.

Дитячий смарт годинник - оригінальне заспокійливе для батьків

Додаткові можливості смарт кідс вотч

Рівень вологозахищеності

Висока активність та послідовне миття рук може призвести до пошкодження пристрою. Тому, купуючи девайс, батькам важливо звертати увагу на ступінь захисту від ударів та вологи.

Якість вбудованого акумулятора та ємність

На ринку представлених розумних дитячих годинників можна зустріти безліч цікавих моделей. Одним із ключових факторів є - ємність батарей, вбудованих у пристрої.

Місткість повинна бути достатньою для використання гаджета на певний період часу – від 24 годин до 7 днів.

Також важливий енергозберігаючий режим, який дозволяє працювати дитячим годинникам набагато довше.

ТОП 3 моделі дитячих Smart watches від Gelius

1. Gelius Pro GP-PK001

Модель дитячих смарт вотч має прекрасний функціонал і симпатичний дизайн:

  • Сенсорний екран TFT (розширення: 240х240, розміри: 1.44 дюйма).
  • Відображення часу, погоди, повідомлень тощо.
  • Слот для – micro-sim.
  • Наявність кнопки екстреного виклику – SOS.
  • Датчик зняття дитячого аксесуару з руки.
  • Високий рівень захисту від пилу та вологи: IP67.
  • Вікова категорія: діти віком від 7 до 14 років.

Синхронізація дитячого годинника зі смартфоном відбувається завдяки додатку Setracker, що надає повну інформацію про місцезнаходження чада на дисплеї смартфона. Це також дозволяє бачити фото з камери Smart Watch.

2. Gelius ProBlox GP-PK005 Black

Ця модель також має приємний зовнішній вигляд, багатофункціональність та цікаві можливості:

  • На сенсорному дисплеї формату TFT відображається вся потрібна інформація, як і в попередній моделі.
  • Екран сенсорного формату TFT.
  • Програма "SeTracker".
  • Вікова категорія: діти віком від 7 до 14 років.

3. Gelius Pro GP-PK003

Девайс третього покоління дитячого годинника від українського бренду - надає точну інформацію про геопозицію дитини. Дані також відображаються у мобільному додатку для батьків.

  • Наявність вбудованого мікрофона.
  • Вікова категорія: діти віком від 7 до 14 років.

Де можна купити дитячий смарт годинник в Україні?

Замовити та купити розумні годинники для дорослих та дітей можна в інтернет-магазині онлайн або зв'язавшись із контакт-центром. Наші спеціалісти нададуть консультацію та підтвердять деталі оформлення замовлення.

Доставка відбувається від 1 до 3 днів, по всіх містах України (Київ, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Харків та інші) через службу Нової пошти.

Висновок

Безпека дітей – це найважливіше. Турбота, опіка та переконаність у тому, що малюк у порядку, поки перебуває у школі, дитячому садку чи на курсах – є ключовими факторами спокою батьків. Купуючи смарт годинник для дітей, необхідно поговорити з ними про те, які функції будуть використовуватися батьками дистанційно. Вибір на користь розумних наручних пристроїв - є запорукою спокою та радості від того, що з дітьми все добре, поки вони навчаються і не перебувають під особистим наглядом.