Статті

Потужні Power Banks на всі випадки життя

Меню

Мобільні телефони швидко увійшли в життя кожної сучасної людини та стали невід'ємною частиною повсякденності. Смартфони змогли замінити стаціонарні та стільникові телефони, комп'ютери, відеокамери, музичні плеєри, навігатори тощо.

Коли мобільний пристрій розряджається і поблизу немає розеток, ми відчуваємо хвилювання і тривогу, переживаючи пропустити важливі дзвінки.

Прекрасним рішенням подібного характеру проблем - є зовнішній акумулятор для підзарядки смартфона в будь-якому місці. Повербанки обов'язково знадобляться у будь-яких відрядженнях, подорожах та поїздках.

Про принципи та критерії вибору якісного Power Bank можна дізнатись у нашій у статті "Як вибрати повербанк?".

Повербанк Gelius Pro Slim 4

Зарядка для мобільного телефону – це обов'язковий та необхідний засіб для кожного, хто активно використовує безліч портативних пристроїв щодня.

Представлена ​​модель Power Bank допоможе довше підтримувати зв'язок із рідними, близькими та друзями. Портативний пристрій Slim 4 має чудову компактність і гарну ємність. Крім цих важливих факторів, повербанк має спеціальні системи захисту від перепадів напруги та короткого замикання.

Корпус зовнішнього акумулятора дуже тонкий – 16 мм, що виділяє цю модель за ступенем компактності серед стандартних повербанків. Крім того, параметри Slim 4 дозволяють носити його в кишені чи рюкзаку, не займаючи багато місця.

Для виробництва лінійки повербанків було використано високоякісні матеріали, включаючи пластик ABS та полікарбонат. Останній компонент має вогнестійке захисне покриття.

Потужні Power Banks на всі випадки життя

Передня і задня частина Gelius Power Bank Slim 4 мають приємну текстуру.

На сьогоднішній день більшість сучасних людей беруть у походи та подорожі не лише смартфон, а й різні смарт девайси, які також необхідно заряджати. Саме тому виробники рекомендують купувати повербанки з кількома роз'ємами для живлення двох пристроїв одночасно.

Slim 4 від українського бренду був оснащений двома різними USB портами (Micro-USB та Type-C) для підзарядки смарт гаджетів. Незважаючи на відмінність портів, обидва роз'єми ідентичні по передачі струму - 2А.

Примітка. Для коректної та тривалої працездатності будь-якого нового повербанку рекомендується проводити 2-3 цикли їх розряду та заряду.

Потужний повербанк від Gelius на 20000 мАг

Друга модель додаткової батареї від українського бренду має більшу ємність, що буде обов'язково корисним для активних користувачів. Робота повербанку Pro Edge допоможе відновити рівень заряду та залишитися на зв'язку, коли це потрібно.

Потужний ПЗУ дозволяє заряджати кілька вимогливих гаджетів одночасно, наприклад: два мобільні телефони або планшети. Висока ємність пристрою буде цілком достатньою для повноцінного живлення девайсів кілька разів на добу.

Зарядити Power Bank Pro Edge можна кабелем Micro-USB (додається в комплектації до пристрою) або Type-C від зарядного мережевого девайса для подальшої експлуатації. Продуманий індикатор дозволить відстежувати рівень заряду портативної батареї.

Модель представлена ​​у зеленому, червоному, чорному та синьому кольорі. В інтернет-магазині Gelius можна купити повербанки з нанесенням гравіювання та різних логотипів.

Потужні Power Banks на всі випадки життя

Де купити найкращі портативні зарядки в Україні?

Power Banks, зарядні пристрої, кабелі, чохли, захисне скло та інші мобільні аксесуари можна замовити онлайн на офіційному сайті бренду. Також оформити замовлення можна за телефонними номерами інтернет-магазину Gelius.

Відправлення посилок діє через Нову пошту по всіх регіонах країни (Львів, Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя тощо) протягом трьох днів.