Статті

Gelius Pillow Massager – масаж без масажиста

Меню

Розслаблення протягом напружених днів чи тривалих подорожей впливають на наше здоров'я, що відомо всім. Необхідно знаходити час для відпочинку та релаксації, включаючи відвідування спортивних клубів, спа та масажиста. Мало хто насправді замислюється про запис до масажиста, враховуючи пошуки за рівнем професіоналізму доктора, рекомендації та грошову вартість такої послуги.

Також, якщо вдалося знайти чудового спеціаліста, не завжди вдається пройти повний курс масажу. Виробники знайшли ідею і в цьому напрямі – різні пристрої-масажери, які не тільки допоможуть отримати розслаблення, а також подбати про здоров'я користувача на щоденній основі або у разі потреби.

Український бренд не залишився осторонь, придумавши чудовий пристрій для масажу шиї, який підходить на подарунок для себе чи рідних. Девайс буде максимально корисний будь-де. Gelius Smart Pillow Massager – розроблена для масажу ділянки шиї, дозволяючи розслабитись вдома, на роботі або в машині, а також у тривалих відрядженнях.

У чому особливість розумного масажера для шиї?

Девайс має безпечний інфрачервоний підігрів, здатний зняти ознаки напруженості та втоми у шиї людини.

Подушка від Gelius має продуману анатомічну форму для правильного впливу на потрібні точки шиї та циркуляцію лімфоцитів.

Для розслаблення шиї - в подушці є масажуючі ролики. Завдяки наявності трьох режимів інтенсивності масажу, можна вибрати потрібну швидкість.

Для швидкого розслаблення шийної ділянки та більшої ефективності масажу допоможе функція інфрачервоного підігріву.

Gelius Pillow Massager – масаж без масажиста

Приємний матеріал та функціонал масажера

Наповнювач, що знаходиться в Gelius Smart Pillow Massager, має оригінальний ефект запам'ятовування форми тіла. Матеріал, з якого виконана подушка, має відмінну структуру (піну), що дозволяє пристрою підходити під форму тіла (плечі, шия, голова).

Подушка має три прості кнопки, які відповідають за:

  • Активацію та вимкнення.
  • Спеціальний ІЧ підігрів.
  • Рівні інтенсивності масажу.

Додаткові можливості розумної подушки

Найприємнішою перевагою масажного гаджета від українського бренду - є повноцінний масаж (1 година), а також чотири сеанси релаксу по 15 хвилин у зручний час для користувача.

Цей час розрахований завдяки вбудованій акумуляторній батареї в подушці, ємність якої становить – 1200 мАг.

Зарядити смарт гаджет можна від мережевої зарядки або повербанка лише за 2 години.

Де купити подушку для масажу від Gelius в Україні?

Оформити замовлення на масажну подушку, скакалку для спорту, розумні ваги та інші гаджети можна у нашому офіційному інтернет-магазині. Ми надсилаємо всі замовлення через Нову пошту. Доставка походить від одного до трьох днів по всім регіонам України (Запоріжжя, Одеса, Харків, Київ, Львів, Дніпро та інші).

Висновок

Сьогодні дуже важливо дбати про своє здоров'я всім людям без винятку. Також важливо пам'ятати, що розслаблення є однією з ключових методик, що впливають на продуктивність протягом насичених буднів. Масажна подушка - це відмінне рішення для тих, хто проводить час в офісі, подорожує і просто знаходиться в пробках.