Статті

Незамінний повербанк із бездротовою зарядкою

Меню

Для сучасних людей наявність повербанку стала важливою необхідністю та потребою. Портативний зарядний пристрій завжди повинен бути у власника під рукою. З розвитком технологій були розроблені чудові аксесуари бездротового формату, які не вимагають для їх використання наявності кабелів.

Український бренд Gelius представив ефективне рішення для підзарядки мобільних телефонів – бездротовий Power Bank Gelius Pro Velcro. Даний девайс дозволить користувачам завжди залишатися на зв'язку.

Смартфони у теперішньому часі вирішують безліч завдань для їх власників: дзвінки, повідомлення, пошук інформації і так далі. Усім добре відомо, наскільки важливим є повербанк у місцях, де немає мережевого живлення: у роз'їздах, на природі чи пікніках, у відпустці чи у відрядженнях.

Багато ПЗП можуть мати ряд корисних і дійсно необхідних опцій, серед яких - наявність бездротової підзарядки смарт пристроїв. Для користувачів всесвітньо відомих моделей смартфонів (Xiaomi, Samsung або iPhone), які мають технологію Wireless Charger, добре відома значимість подібних портативних девайсів.

Бездротовий Power Bank обов'язково:

  • Допоможе підкреслити стиль користувача.
  • Дозволить кожному бути сучасним.
  • Стане практичним та надійним помічником.

Принцип роботи бездротових повербанків

Бездротові зарядні аксесуари здатні надати живлення для заряджання пристроїв за допомогою USB кабелів або без зайвих проводів. Відсутність проводів запроваджує ергономічність, а також автономність. Повербанки з цією технологією можуть заряджати смартфони на мінімальній дистанції між ними, при цьому технологічність цього процесу є абсолютно обґрунтованою.

Для швидкісної та коректної зарядки пристрою слід забезпечити його щільний зв'язок із повербанком. Щоб активувати живлення батареї, достатньо розмістити смартфон на портативному зарядному гаджеті. Запропонований спосіб для підзарядки дуже практичний, оскільки використання дротів перестає бути актуальним. Крім того, бездротова зарядка забезпечить захист від зношування та пошкоджень для роз'ємів.

Незамінний повербанк із бездротовою зарядкою

Як працює бездротова зарядка у ПЗП?

Основний функціональний принцип Wireless Charger полягає в електромагнітній індукції:

  • Електромагнітне випромінювання дозволяє здійснювати передачу напруги бездротовим способом.
  • Справляється зі своїм завданням на близькій відстані.
  • Наявність двох котушок як провідник і приймач.
  • Котушки на мінімальній дистанції створюють змінний струм для передачі енергії.

Правила використання Power Bank

Однією з ключових рекомендацій щодо експлуатації портативного зарядного пристрою - є вибір сумісної бездротової зарядки з електронним гаджетом. Обидва аксесуари мають функцію бездротової зарядки.

Зовнішній акумулятор від бренду Gelius універсальний і розрахований на роботу з різними пристроями Qi. Зовнішній акумулятор дозволяє швидко заряджати гаджети.

Переваги бездротових портативних зарядних девайсів

Акумуляторна батарея бездротових повербанків

У представлених моделях від бренду Gelius використано тип літій-полімерних АКБ, в яких є наявність рідкого електроліту. Цей тип батареї надійно захищений від перегрівання.

Привабливий зовнішній вигляд та міцність

Асортимент представлених мобільних аксесуарів від українського бренду має стиль та сучасну форму. Gelius Pro Velcro та Gelius Pro Wireless Smart – це яскраві та компактні смарт гаджети, які можна з легкістю транспортувати та використовувати де завгодно. Обидва аксесуари мають м'яке покриття для їхнього приємного контакту з руками користувача. Soft touch не вислизає з рук і є відмінним захисним покриттям від механічних пошкоджень, подряпин чи тріщин.

Бездротові повербанки оснащені спеціальними присосками для міцної та стійкої фіксації смартфона. Зручне фіксування пристрою дозволяє використовувати його під час заряджання.

Незамінний повербанк із бездротовою зарядкою

LED індикатори заряду

У сучасних моделях повербанків використовуються спеціальні індикатори, що розташовані на бічній частині гаджетів. Мерехтливі світлодіоди повідомляють користувача про необхідність підзарядки.

Електрична ємність та наявність роз'ємів

Для повноцінної зарядки девайсів бездротові повербанки Gelius мають розраховану ємність акумуляторів – 10000 мАг. На зовнішніх портативних батареях є кілька продуманих роз'ємів для одночасного живлення двох пристроїв: Type-C та USB.

Передбачений захист та безпека АКБ смартфона

Повербанки мають надійну систему захисту від надмірних перенапруг, перегрівань, коротких замикань та перевантаженості батареї. Наявність функції автоматичного відключення від живлення також передбачено розробниками Gelius у небезпечних ситуаціях.

Де придбати Power Bank з бездротовою зарядкою в Україні?

Здійснити замовлення онлайн на повербанки і бездротові портативні гаджети, зарядні пристрої, батареї для смартфонів та інші девайси можна прямо на сайті інтернет-магазину Gelius. Для отримання консультації менеджерів можна зв'язатися за телефонами колл центру.

Доставка працює через службу Нової пошти по всіх регіонах України (Запоріжжя, Харків, Київ, Львів, Дніпро, Одеса тощо).