Акції та розіграші

Розіграш бездротової зарядки 3 в 1 Gelius Pro Wireless Charger

Напевно, у кожного, хто дивиться це відео, в будинку є мінімум два-три розумних гаджети. Чим їх більше, тим частіше доводиться щось заряджати, і в якийсь момент усвідомлюєш, що абсолютно до кожної розетки в будинку підключений якийсь девайс. Оптимізувати процес допомагають різноманітні дротові хаби, а ще ось така універсальна бездротова станція на три пристрої. Gelius Pro Wireless Charger досить компактний, стильний і універсальний атрибут для робочого столу або тумбочки, на який можна одночасно поставити смартфон, годинник і бездротові навушники.

Розіграш бездротової зарядки 3 в 1 Gelius Pro Wireless Charger

Якщо ваш парк гаджетів складається з великої кількості моделей із підтримкою бездротової зарядки, то таке універсальне рішення вже точно не буде зайвим. Виглядає прекрасно, місця на столі майже не займає і в будь-яку секунду на ному можна розмістити девайси для оперативного поповнення енергії.

Умови розіграшу Gelius Pro Wireless Charger

Для участі в розіграші необхідно зробити прості кроки:

  1. Підписатись на наш Instagram, Facebook та YouTube канал.
  2. Залиши цікавий коментар під відео.

У розіграші беруть участь коментарі залишені до 29 вересня 2021 року включно. З 30 вересня 2021 року, о 00:01 годині коментарі не будуть брати участь в розіграші. Підписуйтесь на наш канал, ставте лайк під відео та беріть участь в розіграші.

Бажаємо удачі всім учасникам!