Статті

Універсальні чохли для смартфонів

Меню

У магазинах мобільних аксесуарів можна знайти багато різних чохлів для мобільних телефонів. Ця категорія займає досить високу сходинку у своїй ніші, тому що надходження новинок регулярні, а асортимент - дуже насичений.

Кожен користувач шукає індивідуальний та оригінальний варіант, що відповідає певній моделі смартфона. Більшість користувачів розглядають прості та універсальні аксесуари для своїх гаджетів.

Власники смартфонів від виробника Samsung можуть швидко знайти потрібні чохли на певну модель пристрою. Асортимент пропозицій, при цьому досить великий. Власники інших брендів (таких як Lenovo, Vivo, Meizu, Doogee) можуть придбати абсолютно нову модель смартфона і, отже, віддавати перевагу універсальним чохлам.

Матеріал мобільних аксесуарів

Одним із ключових факторів при виборі чохлів для смартфона є – матеріал. Найчастіше аксесуари для мобільних телефонів виготовляються із пластику, силікону, різних видів шкіри чи металу.

Пластикові чохли

Такий вид аксесуарів дуже популярний серед користувачів. Такий формат чохлів практичний, легкий, а також невибагливий у використанні та догляді. Один із вагомих плюсів пластикових чохлів - широкий спектр принтів та яскравих кольорів.
Мінус тут лише один – пластикові універсальні варіанти складно знайти під конкретні моделі смартфонів.

Силіконові аксесуари.

Чохли з цього матеріалу найпоширеніші. Основними перевагами аксесуарів з силікону є - прийнятна вартість, відмінний захист від різних пошкоджень корпусу мобільного телефону, а також тонкість і легкість. В інтернет-магазині Gelius можна знайти багато різних силіконових чохлів для захисту будь-якої моделі смартфона.
Мінус силіконових аксесуарів полягає лише в тому, що такі чохли дуже схильні до потертостей і бляклості з часом. Проте ціни на такі чохли може дозволити собі кожен.

Універсальні чохли для смартфонів

Чохли із металу

Металеві аксесуари виготовляються з алюмінієвого сплаву, вигляд яких дуже привабливий і дорогий. Але відсутність амортизації не дає гарантії для повної безпеки у разі серйозного падіння смартфона.
Недолік таких чохлів полягає у високій ціні, довгих пошуках та додаванні тяжкості.

Аксесуари-книжки

Такі чохли можуть бути виконані з різних матеріалів, найчастіше виробники використовують шкіру чи пластик. Основна перевага полягає в тому, що ризики подряпин дисплея та задньої частини корпусу телефону – мінімальні. Чохли-книжки дуже практичні та здатні захистити девайс з усіх боків. Такий варіант не дуже ефективно справляється із забезпеченням захисту під час серйозних падінь.

Де придбати універсальний чохол для смартфона в Україні?

На сьогоднішній день одним з найпопулярніших і зручних способів придбати потрібні товари є - онлайн покупки. Очевидні переваги в тому, що в інтернеті можна оформити доставку захисного скла або зарядного пристрою до будь-якої точки країни.

В інтернет-магазині Gelius можна вибрати та придбати універсальні моделі аксесуарів, повербанки, акумуляторні батареї та інші гаджети онлайн. Оформити замовлення можна через сайт або за вказаними контактними номерами.

Відправка замовлень діє по всій Україні (Львів, Харків, Дніпро, Київ, Одеса, Запоріжжя та інші) на будь-яке відділення Нової пошти. Доставка підтверджених замовлень відбувається протягом одного-трьох днів.