Статті

Gelius Pro Index Pro Blue: корисний помічник з багатим функціоналом

Меню

Smart Scales - это незаурядное и уникальное устройство, которое способно фиксировать измерения физиологичной оценки

Smart Scales - це непересічний та унікальний пристрій, який здатний фіксувати вимірювання фізіологічної оцінки організму користувача. Розумний гаджет зберігає отримані показники у мобільному додатку для смартфона. З розвитком технологій вимірювання ваги людини є лише прикладним призначенням розумних ваг.

Девайс вироблений за спеціальним алгоритмом, який складає отримані результати у правильному співвідношенні таких вимірювань, як: рівень рідини, тканини жирових, м'язових і кісткових складових. Поточні параметри допомагають дізнаватися про ступінь фізичної діяльності структури організму, включаючи унікальні дані про біологічний вік людини.

Дані можливості дозволяють зрозуміти ключову відмінність простих моделей ваг від розумних гаджетів. Синхронізація даних дозволяє записувати та зберігати всю інформацію у додатку для телефону. Багато розумних ваг поєднуються з різними спортивними програмами та сервісами, які надають великий обсяг даних про показники здоров'я користувача.

Принцип роботи розумних ваг

На платформі діагностичних ваг розташовуються вбудовані датчики, які зчитують необхідні дані. Для отримання максимально точної інформації про вимірювання важливо дотримуватися простих правил:

  • Смарт ваги необхідно встановлювати на твердій та сухій поверхні підлоги.
  • Для точних вимірювань потрібно ставати на ваги босими ногами, знімаючи шкарпетки та взуття.
  • При зважуванні та діагностиці визначальних показників слід зберігати рівне положення тіла.
  • Зважування мають бути систематичними та регулярними.
  • Виробники не рекомендують проводити обчислення при недоліках або надлишку рідини в організмі користувача.

Невеликі похибки можуть виникати у тих випадках, коли шкіра ніг волога або надмірно суха, також на неточність впливає наявність на стопах ніг натоптишів та мозолів.

Примітка. Виробники не рекомендують використання смарт ваг для людей, які застосовують кардіостимулятори та інші електронні прилади. Для вагітних жінок експлуатація смарт гаджета допустима з дотриманням певної обережності. Розумні аксесуари корисні для виявлення сигналів про ускладнення стану здоров'я вагітних.

Gelius Pro Index Pro Blue: корисний помічник з багатим функціоналом

Кому підійдуть і будуть корисні смарт ваги?

Гаджети стануть практичними помічниками для різних користувачів:

  • Спортсмени.
    Враховуючи, що сучасні ваги допомагають відстежувати м'язову масу, цей вимір буде корисним для активних користувачів, вага яких стабільна.
  • Вагітні жінки.
    Важливим показником є діагностування кісткової маси у відсотках. При вагітності можуть виникати проблеми з крихкістю та легкістю кісток. Після отримання рекомендації від лікаря можна використовувати пристрій.
  • Користувачі, які підтримують режим здорового харчування.
  • Бажаючі скинути вагу, нормалізувати чи набрати її.
  • Люди, які дотримуються правильного способу життя.

Як смарт ваги синхронізуються з мобільним додатком?

Будь-які смарт пристрої функціонують коректно завдяки їх поєднанню зі смартфоном або планшетом. Отримані дані зберігаються на хмарному сервері, де відбувається їх обробка.

Для того, щоб інформація потрапляла в програму, слід підключити ваги до смартфону через Bluetooth або Wi-Fi.

Нотатка. Розробники радять підключати смарт ваги до телефону перед кожним зважуванням.

Критерії вибору смарт ваг

Основою індивідуального вибору для користувачів має бути обґрунтування таких ключових факторів, як: мета та призначення пристрою, питання грошової вартості, можливість синхронізації програми зі смартфоном.

Розумні ваги повинні відповідати на запити користувачів по їхньому функціоналу:

  • Програма для смартфона з метою отримання розширеної інформації, правильного інтерфейсу, вибору відповідної мови.
  • Матеріали виготовлення корпусу гаджета (популярні, надійні матеріали, що добре зарекомендували себе серед користувачів - пластик і загартоване скло).
  • Ключові можливості та багатофункціональність.
  • Врахування ваги користувача.
  • Фінансовий бюджет

Підлогові Smart Scales від бренду Gelius

Gelius Index Pro розраховані на стабільний контроль та моніторинг найменших змін у структурі організму. Пристрій повністю бере на себе роль незамінного помічника для підтримки здорового способу життя та турботи про тіло. Смарт ваги націлені на допомогу в процесі покращення, розвитку та досягнення високих показників здоров'я та тонусу.

Gelius Pro Index Pro Blue: корисний помічник з багатим функціоналом

Отримання точних даних

Smart Scales від Gelius має вдосконалений сенсорний датчик 4G, а також збільшену платформу для зручного розміщення ніг користувачів. Продумана товщина пристрою для зважування забезпечує його використання на довгий час. Завдяки габаритним розмірам ваги здатні на високий рівень чутливості та отримання максимально точних результатів вимірювань.

Ключові можливості для діагностування

Електронні ваги мають різні та корисні можливості. Функціональний набір у представленій моделі Gelius Index Pro:

  • Показник ваги.
  • Показник маси без органічного жиру.
  • Рівень жирової позначки / вісцеральної / підшкірної.
  • Рівень води.
  • Оцінка ІМТ.
  • Об'єм маси м'язів, кісток, скелетних м'язів.
  • Рівень білку.
  • Показники базального обміну речовин – BMR.
  • Вікові показники тіла.
  • Вимірювання росту для підлітків.

Матеріал ваг

Розумні ваги від Gelius виготовлені з міцного загартованого скла, що забезпечує довговічність та надійність експлуатації. На корпусі ваг розташований великий дисплей формату VA для відображення даних.

На ніжках смарт гаджета продумані накладки із силіконового матеріалу для максимального комфорту користувачів. Таке доповнення до конструкції розраховане на забезпечення міцної посадки ваг на поверхні підлоги.

Зручний додаток для смартфона

Смарт ваги працюють за допомогою мобільного додатка "Fitdays" для повноцінної інформації регулярних вимірювань та автоматичної синхронізації зі смартфоном. Ця програма допомагає зберігати та відстежувати всі дані, а також встановлювати цілі.

Більш того, таким смарт пристроєм можуть користуватися всі члени сім'ї, оскільки гаджет здатний розпізнавати кількох користувачів.

Gelius Pro Index Pro Blue: корисний помічник з багатим функціоналом

Де купити розумні ваги Gelius в Україні?

Придбати смарт ваги можна на сайті офіційного інтернет-магазину українського бренду Gelius. Для оформлення замовлень та отримання консультації можна зв'язатися з представниками контактного центру за вказаними номерами.

Доставка Gelius Smart Scales здійснюється по всіх регіонах та областях України (Харків, Львів, Запоріжжя, Київ, Дніпро, Одеса та інші). Сплатити посилку можна при отриманні на вибраному відділенні "Нової пошти", а також онлайн через платіжні системи або банківською карткою.

Крім смарт ваг, на нашому сайті можна придбати також різноманітні та корисні аксесуари: повербанки, смарт годинники, розумну скакалку, зарядні пристрої та багато іншого.