Статті

TWS навушники Gelius Air Airdots – автономні, зручні, елегантні

Меню

Сьогодні кожна сучасна людина для прослуховування музики та різних аудіофайлів придбала або замислюється про купівлю навушників без зайвих проводів. Враховуючи комфорт та зручність використання бездротового аксесуару, немає необхідності описувати цю перевагу. Адже кожен, хто спробував таку технологію на особистому досвіді, отримав приємні емоції від вибору на користь TWS (на прогулянці, у транспорті, на тренуваннях, на навчанні тощо).

Український бренд Gelius підготував для користувачів нову модель бездротової гарнітури, яка обов'язково здивує приголомшливою якістю звучання.

Стильний дизайн моделі та конструкція

Бездротовий Bluetooth аксесуар Gelius Air Airdots – нова модель TWS з підтримкою технології швидкої зарядки. Оновлені навушники мають якісне звучання і зручну форму для максимального комфорту користувачів.

Легкість, компактність та стиль – основні фактори, властиві Gelius Air Airdots. Аксесуар не має зайвих шнурів, які можуть заплутатися у кишенях. Крім того, девайс не створює дискомфорту при прослуховуванні улюблених пісень або книг - вкладиші не чинять тиск на вушні раковини, хоча розташовуються досить щільно. Пристрій чудово підійде для занять спортом.

Блютуз навушники та кейс, призначений для їхньої зарядки, мають мінімалістичний стиль із закругленими кутами, повітряну форму та якісні деталі.

На кейсі-футлярі розташований індикатор, який сповіщає слухача про рівень заряду девайса.

Відсутність зайвих дротів

Як усі сучасні моделі бездротових аксесуарів, Gelius Air Airdots підключається до будь-яких пристроїв (смартфон, ноутбук, планшет, телевізор) за допомогою технології Bluetooth 5.0. Ця можливість створює чудову перевагу у свободі дій для користувачів. Навушники не випадають під час активних тренувань, на прогулянках або пробіжках.

TWS навушники Gelius Air Airdots – автономні, зручні, елегантні

Наявність бездротової зарядки

У Gelius Air Airdots виробники врахували необхідність бездротової зарядки. Для використання цієї можливості достатньо розмістити кейс на док-станції (платформі для бездротової зарядки), що дозволить зарядити пристрій з високою швидкістю та без зайвих кабелів.

Управління

Сенсорні блютуз навушники легко налаштовуються та працюють від дотиків рук. Оснащення сенсорними датчиками дозволяє реагувати на необхідні дії користувача, щоб прийняти дзвінок, переключити пісню та керувати рівнем гучності. Також у моделі Gelius Air Airdots можна скористатися голосовим помічником.

Додаткові можливості

  • Бездротовий гаджет дозволяє насолоджуватися музикою до 5-6 годин.
  • Для заряджання аксесуара потрібно лише 1,5 години часу.
  • Вбудований мікрофон розрахований на телефонні розмови без зайвих шумів.
  • Гарантія на навушники від виробника – 12 місяців.

Де можна придбати навушники Gelius в Україні?

Продукцію Gelius – бездротові навушники, портативні колонки, повербанки, зарядні пристрої, чохли та захисне скло для смартфонів можна придбати в офіційному інтернет-магазині Gelius.

Доставка замовлень здійснюється протягом 1-3 днів через Нову пошту по всім регіонам України: Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Дніпро та інші.