Статті

Найкращі TWS навушники: як вибрати?

Меню

Можливість використання навушників бездротовим способом вже давно стала звичною та повсякденною у сучасному світі. Моделі бездротових аксесуарів передбачають підключення без сполучних шнурів, що отримало назву нового виду - TWS / Bluetooth навушники.

Бездротові TWS аксесуари за своїм зовнішнім виглядом схожі на прості затички, зручно розташовуються у вухах користувача і дозволяють вільно пересуватися у просторі. Основна фішка таких моделей – повна незалежність від будь-яких проводів. Для даної конструкції виробники впровадили зв'язок між двома навушниками за допомогою Bluetooth.

Бездротові гарнітури TWS та Bluetooth

Для встановлення зв'язку зі смартфоном першим активується провідний навушник, після чого автоматично підключається другий аксесуар, що призводить до утворення пари стерео. Обидва навушники у своїй комплектації мають окремий бездротовий Bluetooth модуль, а також елемент живлення.

Індивідуальні акумуляторні батареї кожного навушника відрізняють їхню автономну працездатність.

Для правильного та комфортного зберігання, транспортування та заряджання TWS навушників виробники комплектують індивідуальний футляр. Такий зарядний кейс має вбудований АКБ для збільшення часу роботи смарт аксесуара.

Порівнюючи бездротові моделі і дротові навушники між собою, може здатися, що аксесуари TWS мають занадто великі розміри. Однак, блютуз навушники дуже компактні, враховуючи вбудовані акумулятори в них.

TWS навушники: які вибрати?

На сайті українського бренду Gelius можна знайти багато представлених аксесуарів, що відрізняються за розміром, формою, кольором, параметрами та ціною. Кожен може знайти відмінні пристрої за прийнятною вартістю.

Компанія Gelius регулярно проводить контроль якості відправлених смарт продуктів з метою дізнатися про думку кожного покупця. Завдяки відгукам наших користувачів, ми постійно розвиваємось та створюємо чудові гаджети. Серед мобільних аксесуарів, представлених у каталозі TWS навушників, можна вибрати будь-які девайси з гарантією якості – 12 місяців.

Найкращі TWS навушники: як вибрати

Рейтинг бездротових навушників від Gelius

Стильна модель MaxBuds

TWS пристрій має ергономічний дизайн, що надає відсутність втоми у вушному каналі після тривалого використання аксесуара. Крім того, девайс здатний повторити форму людського вушного каналу.

Навушники відтворюють файли у чистому звуку без стороннього шуму чи шарудіння. Модель відмінно підходить для музики, переглядів відео та фільмів.

Параметри моделі:

  • Наявність бездротової зарядки.
  • Ефект шумозаглушення.
  • Високий рівень автономності.
  • Остання версія функції блютуз – 5.1.
  • Якісні матеріали виконання, приємні на дотик.
  • Зручне керування улюбленою музикою.

Сучасні Pro Capsule 4

Друга модель у даному рейтингу аксесуарів є вдосконаленою моделлю гарнітури TWS. Пристрій забезпечує чисте та приємне звучання аудіофайлів. Легкий аксесуар має компактні розміри та стильний дизайн.

Основні характеристики:

  • Зарядний бокс із Qi.
  • Зручне сенсорне керування.
  • Швидке підключення через Bluetooth 5.1.
  • Чистий звук у режимі розмови.

TWS Gelius Pro Airdots One ANC / ENC

Бездротовий аксесуар вмістив естетичний стиль і високоякісний звук. Ця модель навушників TWS була розроблена з метою комфортного використання за будь-яких умов. Гарнітура дозволяє повністю зануритися в плейлист без зайвих проводів і витрачання часу на їх розплутування.

Ключові параметри:

  • Відсутність стороннього шуму під час прослуховування музичних треків.
  • Яскрава та чиста передача звуку.
  • Приголомшливий зовнішній вигляд та практичність.
  • Прекрасна ємність батареї.

Найкращі TWS навушники: як вибрати

Де купити якісні навушники TWS в Україні?

Придбати бездротові аксесуари, портативні колонки, розумні годинники, повербанки та інші смарт продукти можна онлайн в інтернет-магазині Gelius. Також для оформлення замовлення можна замовити дзвінок на сайті або самостійно зв'язатися зі спеціалістами контактного центру.

Відправка замовлень діє по Україні (Львів, Запоріжжя, Харків, Одеса, Київ, Дніпро та ін.) на будь-яке відділення Нової пошти від одного до трьох днів.

Висновок

Рейтинг бездротових аксесуарів від українського бренду зібрав стильні та оригінальні позиції стерео навушників. Пристрої дозволять розділити музичну пристрасть користувача та свободу рухів. Максимальна компактність, легкість та функціональність націлені на супровід власника аксесуарів протягом усього дня.