Статті

Розумна скакалка - гаджет із вражаючими можливостями

Меню

Для хорошого самопочуття та зниження рівня стресу протягом робочого дня, а також підтримки здоров'я та тіла у тонусі – лікарі та дієтологи рекомендують усім добре відомі правила. До них належить наступне: пити більше води, дотримуватися режиму сну, здорового харчування і займатися спортом.

Заняття спортом припускають комплекс різних вправ у спортзалі, фітнес-центрі або в домашніх умовах. Тренажери, ранкові пробіжки, спортивні прогулянки – це чудові засоби досягнення цілей. Тим, хто тільки хоче почати займатися спортом або схуднути, це, безумовно, буде дуже корисно. А ще не варто забувати про розвиток витривалості шляхом стрибків на скакалці.

Скакалка - це чудовий тренажер, свого роду, який може доповнювати навантаження та план тренувань. Такий снаряд – обов'язкова частина програми багатьох спортсменів. Скакалка дозволяє скидати зайву вагу, покращуючи функції опорно-рухової та серцево-судинної систем.

При регулярних заняттях зі скакалкою є лише один єдиний недолік, але дуже характерний - вести підрахунок стрибків доводиться в голові. Прогресу цей нюанс також стосується, тому що людина може переплутати цифри, забути кількість разів між підходами, а також тренування за минулі тижні або місяці.

Скакалка розумного формату

Бренд Gelius знайшов чудове рішення для вищеописаної проблеми – смарт скакалка. Це не просто звичайна річ, яку ми звикли бачити в тренажерних залах, це розумний пристрій, здатний стати відмінним помічником для тренувань.

Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 – це дуже ефективний тренажер для кардіо-навантажень. Девайс допомагає спалювати зайві калорії втричі швидше, ніж десятихвилинна пробіжка. Стрибки також допомагають розігріти тіло перед початком тренування.

Пристрій має смарт-систему з передачею даних про кількість і характерність стрибків. Передача даних здійснюється на смартфон користувача через мобільний додаток.

Мобільний додаток смарт скакалки

Перед першим використанням смарт гаджета необхідно внести параметри, що запитуються (зріст, вага і так далі) в додаток. Після виконання всіх налаштувань, пристрій буде відображати на дисплеї:

  • Швидкість та кількість виконаних стрибків.
  • Час тренування.
  • Кількість спалених калорій.
  • Цілі, які були заплановані та досягнуті.

При цьому інформація синхронізуватиметься з мобільним додатком та зберігатиме отримані дані. На скакалці можна також ставити цілі та план тренувань.

Розумна скакалка - гаджет із вражаючими можливостями

Розумна скакалка: як вона працює?

Принцип роботи смарт скакалки полягає в добре продуманому, точному алгоритмі та технології магнітної індукції. Ці параметри продумані в датчику, розташованому всередині ручки пристрою.

Технологія здатна відстежувати виконані повні оберти (360 градусів) та зберегти отриману інформацію. Дані синхронізуються за допомогою з'єднання Bluetooth до мобільного телефону.

Додаток для смартфона дозволяє змагатися з іншими користувачами та друзями, завдяки такому лічильнику.

Матеріал Smart Rope Kangaroo

Скакалка має стильний зовнішній вигляд, ручки якої дуже ергономічні та приємні на дотик. Для матеріалу був використаний пластик високого рівня якості АВС та EVA. Ручки не ковзають у руках, не видають сторонніх запахів і не вбирають у себе вологу. Крім того, гаджет зносостійкий і робить тренування набагато приємнішим.

Шнур розумного тренажера має форму троса з якісного гладкого покриття. Довжину можна підлаштувати до зростання користувача для максимального комфорту.

Smart Rope Kangaroo - не видає стороннього шуму або вібрації, при цьому стрибки виконуються плавно, з гармонійною інтенсивністю.

Де купити розумну скакалку Gelius в Україні?

Придбати смарт скакалку, а також повербанки, бездротові навушники, розумні годинники та смарт ваги можна на сайті інтернет-магазину Gelius. Проконсультувати та оформити замовлення на гаджети для спорту допоможуть наші спеціалісти контактного центру.

Доставка продукції від 1 до 3 днів по всім регіонам України (Дніпро, Львів, Одеса, Київ, Харків, Запоріжжя та ін.) через Нову пошту.

Підсумок

Смарт пристрій-тренажер для стрибків - це технологічне рішення для додаткових навантажень, а також мотивації знаходити в собі сили перевершувати свої результати. За допомогою цього гаджета тренування стануть набагато ефективнішими, приємнішими та цікавішими. Це прекрасне доповнення, що веде до успіху та прогресу результативності.