Статті

Модель рюкзака Gelius Waterproof Protector 2 – акцент на високу практичність

Меню

Що таке сучасний рюкзак для лептопів та інших необхідних речей сьогодні? Практичність та комфорт, а також безпека збереження особистих речей – основні критерії при виборі сумок чи рюкзаків.

Основні параметри необхідної моделі за перерахованими критеріями можна виділити наступні:

  • Компактність.
  • Легка вага рюкзака.
  • Зручна та правильна конструкція.
  • Ергономічність.
  • Баланс місткості.
  • Рівномірний розподіл ваги.
  • Відділення для лептопів.
  • Зовнішній вигляд.

Більшість практичних рюкзаків можуть відповідати даним критеріям, оскільки акцент може бути зроблено лише на його зовнішньому вигляді. Також вага рюкзака може бути дуже важкою без наявності всередині будь-яких речей, включаючи робочий ноутбук користувача.

Український бренд продумав усі важливі питання, які слід враховувати при оформленні рюкзака. Бренд представив чудову модель, що відповідає всім потрібним параметрам та питанню практичності - Gelius Waterproof Protector 2.

Дизайн рюкзака

Дана модель Gelius виконана в мінімалістичному дизайні з екологічно чистих матеріалів, має легку вагу, що сприяє легкому пересування по місту. Рюкзак є універсальним, завдяки чорному кольору і не забруднюється.

Функціонал моделі

Gelius Waterproof Protector 2 продуманий до дрібниць, включаючи безліч кишень та відділень для всіх необхідних речей.

Модель водонепроникна, всі блискавки прогумовані, що дозволяє користувачеві не турбуватися у разі потрапляння під дощ – волога та вода не зможуть проникнути у рюкзак.

Модель рюкзака Gelius Waterproof Protector – акцент на високу практичність

Габарити та відділення для ноутбука

Модель Gelius Waterproof Protector 2 має хорошу місткість, включаючи нижнє об'ємне відділення. Усередині рюкзака можна розмістити планшет у спеціальній кишені, упорядкувати невеликі речі в кишенях-органайзерах, а також ноутбук у великому відділенні, параметри якого – 17 дюймів.

У моделі рюкзака продуманий захист електронної техніки від ударів - амортизуючі прокладки.

У верхньому відділенні рюкзака достатньо місця для необхідних речей.

Передня частина моделі має 2 кишені із блискавками. Бічна, у свою чергу, дозволить користувачеві розмістити термопляшку для води.

Gelius Waterproof Protector 2 продумана у питанні зручної підзарядки повербанком за допомогою вбудованого USB-порту.

Модель поступово розподіляє вагу речей, що не навантажує користувача. Ортопедична підкладка захистить спину від незручностей та забезпечить захист хребту. Також з боку спинки рюкзака є таємна кишеня для цінних речей та документів, що убезпечить подорожі містом та громадським транспортом.

Підсумок

Вибрати модель можна легко, якщо не замислюватись про моменти експлуатації рюкзака. Важливо розуміти, що рюкзак – це не тільки стильний аксесуар для повсякденного носіння, але й практичний помічник, основним завданням якого має бути збереження здоров'я спини людини. Як правильно вибрати рюкзак для ноутбука, можна дізнатися тут.