Статті

Корисні аксесуари в автомобіль від українського бренду Gelius

Всім автомобілістам відомі правила дорожньої поведінки, включаючи обов'язкову наявність прав водія, техпаспорта на машину, страховий поліс. До необхідних атрибутів в автомобілі належать: медична аптечка, вогнегасник, а також знак аварійних зупинок. Таких вимог цілком достатньо для успішного, своєчасного технічного огляду.

Для екстрених ситуацій на дорогах, а також для власного комфорту необхідно враховувати перелік корисних аксесуарів для автомобіля. До таких відносяться: відеореєстратори, навігатори, тримачі для смартфонів, ФМ модулятори та багато інших речей.

ТОП 3 гаджета в машину від бренду Gelius

1. Тримач із бездротовою зарядкою

До необхідних і практичних аксесуарів в атомобілі відносяться холдери для смартфона. Це дуже важливо для водія, який знаходиться у дорозі. Пристрій дозволяє використовувати телефон у разі потреби, без ризику відволікатися від дороги, правильно розміщувати його в руці та ловити, коли він падає.

Gelius Pro Wally 2i – це функціональний холдер для мобільного телефону з технологією бездротової зарядки. Гаджет дозволяє заряджати смартфон без зайвих шнурів для зручності використання навігації.

Тримач в авто має спеціальну, регульовану ніжку та зручний поворотний шарнір. Завдяки добре продуманій конструкції пристрою, його можна повертати у потрібному напрямку для водія – на 360 градусів.

Холдер підтримує швидку зарядку – Qi, підходить для мобільних телефонів з даною функцією, діаметр яких – від 4.0 до 6.5 дюймів.

Автотримач має сенсорні датчики і розсувний механізм. Для розміщення телефону потрібно піднести його до холдера і він автоматично зафіксує його. Фіксація пристрою надійна та міцна – на нерівних дорогах або в трясці не відбуватиметься падінь смартфона.

Розміри девайса становлять - 6.7*10.5 см, в розтягнутому вигляді - 8.5*11.5 см. Такі параметри не закриватимуть огляд і не займатимуть багато місця.

2. ФМ модулятор

Другий пристрій у нашому рейтингу - ФМ модулятор Gelius Pro RGB-QC GP-FMT040 Black-Silver, який програє улюблену музику з мобільного телефону, флешок, а також карт пам'яті (формату MicroSD)

Живлення FM трансмітера походить від прикурювача в машині. Девайс також може бути зарядним пристроєм для двох гаджетів. Модулятор має порт USB, сила струму якого - 3А. Порт має підтримку швидкої зарядки.

Підключення пристрою відбувається за допомогою Bluetooth, версії 5.0. Для відтворення файлів MP3 необхідно здійснити налаштування параметрів FM трансмітера на хвилю радіо, що відображається на екрані гаджета.

Додаткова фішка ФМ модулятора від Gelius - наявність вбудованого мікрофона для використання функції Hands Free, що забезпечує гучний зв'язок в салоні автомобіля.

Трансмітер виконаний у стильному дизайні з підсвічуванням RGB.

Примітка: ФМ модулятор може стати корисним помічником на шляху саморозвитку, поки водій знаходиться в пробках. Адже за кілька годин на пристрої можна послухати цікаві лекції. аудіоподкасти та книги.

3. Тримач для телефону в машину Gelius

Автомобільний тримач Gelius Pro GP-CH010 - чудовий помічник у дорозі, який надійно фіксує смартфон, завдяки вбудованим магнітам.

Такий вид холдера дуже зручний у використанні та підходить для поїздок у будь-якій місцевості. Пристрій має компактні та легкі розміри, не займаючи багато місця та не заважаючи водієві.

Аксесуар має спеціальні затискачі та розміщується на дефлекторі машини. Фіксація смартфона відбувається завдяки пластині та вбудованому магніту.

Сама пластина розміщується на задній кришці або чохлі телефону.

Де можна купити автомобільні гаджети в Україні?

Придбати продукцію з категорії автотоварів можна в інтернет-магазині Gelius. Ми працюємо по всій Україні (Дніпро, Львів, Одеса, Київ, Харків, Запоріжжя та інші), надсилаючи замовлення через службу Нової пошти.

Доставка діє від 1 до 3 днів.