Статті

TWS наушники: в чому заключаються їх переваги?

Меню

TWS (True Wireless Stereo) – це термін для позначення типу бездротових аксесуарів компактних розмірів. У таких моделях відсутні кабелі та шнури, а живлення батареї йде від спеціального зарядного кейсу. Як правило, такі бокси-футляри передбачаються у комплектації до бездротових навушників.

Відмінною особливістю TWS навушників полягає в мінімальних розмірах та зручності розташування у вухах користувача. Крім того, сучасні гаджети для прослуховування музики розраховані на самостійну синхронізацію з будь-якими пристроями (смартфони, ноутбуки, телевізори або планшети), а також швидке підключення між собою.

Сучасні аксесуари TWS мають вбудовану акумуляторну батарею і сенсорні датчики для управління девайсом.

Як швидко підключити бездротові навушники?

Будь-які бездротові пристрої підключаються до джерел відтвореної музики за допомогою Bluetooth. Підключення аксесуарів TWS також відбувається завдяки цій технології.

Для швидкого підключення необхідно:

  • Активувати блютуз на смартфоні.
  • Натиснути і утримувати кілька секунд відповідні кнопки на навушниках, після чого відбудеться сполучення гаджетів.
  • У налаштуваннях bluetooth активізувати потрібний девайс.
  • Підтвердити сполучення.

Після цих простих кроків бездротові навушники підключаться до потрібного пристрою. Після першого підключення смартфон запам'ятає обрану гарнітуру та підключатиметься до неї автоматично. Більше порад можна знайти в нашій статті: "Як підключити бездротові навушники".

TWS наушники: в чому заключаються їх переваги?

Синхронізація TWS навушників

Ключовою перевагою навушників формату TWS є - автоматична синхронізація лівого та правого аксесуара між собою. Ця можливість зробила пристрій корисним та популярним серед меломанів.

У разі виникнення проблем із працездатністю лише одного навушника, необхідно розмістити обидва аксесуари в зарядному боксі та знову розмістити їх у вушному каналі. Це дозволяє відновити синхронізацію.

Примітка. Якщо цей метод не допоміг з'єднати навушники між собою, це означає, що якийсь аксесуар повністю розряджений і потребує підзарядки.

Що потрібно для зарядки TWS навушників?

Багато моделей TWS девайсів, а саме зарядних кейсів – заряджаються за допомогою USB кабелів. Як правило, зарядні кабелі необхідних роз'ємів йдуть в комплектації від виробника.

Деякі бездротові моделі можуть мати технологію бездротового заряджання.

Як вибрати найкращі TWS навушники?

Основні характеристики та можливості TWS навушників багато в чому схожі між собою, тому більшість аксесуарів представлені в одній ціновій категорії. Широкий вибір пропозицій у даному сегменті надає користувачам знайти найкращі бездротові навушники з цікавим функціоналом.

Gelius – український бренд мобільних аксесуарів та розумних гаджетів, який створює відмінні продукти з гарантією якості. Вартість аксесуарів на офіційному сайті бренду доступна кожному користувачеві.

TWS наушники: в чому заключаються їх переваги?

ТОП найкращих моделей TWS навушників від Gelius

В інтернет-магазині Gelius, а також в онлайн та офлайн магазинах партнерів бренду можна придбати чудові моделі, які чудово зарекомендували себе серед користувачів.

1. Gelius Pro Airdots One

Ця модель бездротових навушників вмістила в собі стильний дизайн і хорошу компактність. Пристрій із сенсорним керуванням має активне шумозаглушення і швидко підключається до будь-яких девайсів з технологією Bluetooth. Достатня автономність дозволяє використовувати аксесуар довго, насолоджуючись відмінним, чистим звучанням.

2. Gelius Pro BlackDots

Бездротова ультралегка гарнітура формату TWS розрахована на використання в шумних місцях і для активних тренувань. Пристрій зручно розташовується у вухах і максимально занурює користувача у музичні композиції.

3. Gelius MaxBuds

TWS аксесуар з шумозаглушенням подарує його власнику якісний звук і високу автономність. Гаджет чудово підходить для активних видів спорту, для поїздок, прогулянок та подорожей.

Де купити навушники TWS в Україні?

Оформити замовлення на бездротові аксесуари, портативні колонки, повербанки, смарт годинники та інші гаджети можна онлайн на сайті інтернет магазину бренду Gelius. Для консультації та допомоги у виборі навушників для себе або в подарунок рідним можна зв'язатися з нашими менеджерами за номерами колл-центру.

Доставка підтверджених замовлень здійснюється через Нову пошту по всіх регіонах України: Львів, Одеса, Дніпро, Київ, Харків, Запоріжжя і так далі. Час доставки посилок складає: 1-3 дні.