Статті

Гаджети для батьків на подарунок

Меню

У світі сучасних технологій, де існує безліч цікавих та корисних новинок, цільовими користувачами є молоді люди, вік яких становить 20-45 років, включаючи дітей та підлітків. Сучасні гаджети можуть спростити життя не тільки для молоді, але й для старшого покоління. Більшість різних девайсів є зручними, практичними у використанні та незвичайними подарунками для людей будь-якого віку.

Свята протягом усього року – це приємна частина життя, яку ми охоче поділяємо з рідними людьми. Це створює чудову нагоду привітати своїх батьків, подарувати їм увагу, турботу та радість.

Гаджети для батьків на подарунок

Чому так складно обрати подарунок батькам?

Хороші подарунки завжди починаються із щирої уваги. Переглядаючи календар подій, беруться до уваги важливі дати: дні народження батьків, річниця їхнього весілля, новорічні свята тощо.

Основним питанням для більшості стає вибір подарунка. Відразу хочеться знайти щось вартісне, що принесе користь батькам, практичність і комфорт.

Переваги розумних гаджетів у подарунок літнім батькам

Побутова техніка, одяг, порцеляновий або скляний посуд, комплекти постільної білизни – стандартні подарунки. В даний час виробляють безліч цікавих та оригінальних девайсів, тому знайдеться дуже багато хороших ідей для подарунка літнім батькам.

Сучасні та корисні гаджети батькам на подарунок

Смарт гаджети здатні здивувати батьків та стати корисними помічниками у повсякденному житті. Подарунки прийнято дарувати за якимись знаменними днями, але батькам можна зробити приємний сюрприз і без приводу.

Смарт подарунками для батьків можуть бути:

1. Смарт годинник

Розумні годинники - це сучасні симпатичні аксесуари, що надають можливість відстежувати стан здоров'я та активність протягом дня. Якщо розглядати зайнятість батьків домашніми справами, то практичною функцією буде можливість приймати дзвінки і вести телефонну розмову через годинник.

2. Зволожувач повітря

Відмінною ідеєю подарунка стане зволожувач повітря. Пристрій призначений для створення свіжої пари та підтримки оптимального рівня вологості у приміщенні. Такий гаджет робить перебування в кімнаті або кабінеті комфортним.

3. Портативна колонка

Акустична система найчастіше розглядається як подарунок для підлітків. Насправді такий девайс регулярно використовуватиметься і дорослими людьми для прослуховування улюбленої музики зі смартфона або ноутбука, а також з телевізора. Bluetooth колонка здатна передати якісний звук улюбленої музики, включаючи ретро композиції, які батьки могли слухати ще на платівках або касетах.

4. Аксесуари для автомобіля

Стануть також гарним варіантом подарунка для батьків, які переміщаються у різних справах машиною. FM модулятор - чудовий подарунок для комфорту та безпеки близьких. Український бренд Gelius пропонує смарт пристрої з категорії автомобільних товарів, які дозволять прослуховувати музику та радіо, а також говорити по телефону через підключення по Bluetooth.

Як подарунки з цієї категорії можна також розглядати відеореєстратори, автомагнітоли та тримачі. Gelius Pro Wally 2i Automatic WC – холдер для смартфона з багатим функціоналом для будь-якого водія, розрахований на безпечне використання та дозволяє заряджати пристрій без зайвих проводів та кабелів завдяки бездротовій зарядці.

5. Настільний годинник з бездротовою зарядкою

Настільний смарт аксесуар – це стильний гаджет, який стане оригінальним атрибутом вдома чи в офісі. Пристрій має функції нічника, будильника, а також бездротову зарядку для смартфона. Такий подарунок радуватиме батьків щодня.

6. Масажна подушка для шиї

Смарт подушка – дуже корисний подарунок для батьків. Аксесуар здатний замінити похід до масажиста і дозволить розслабитись у будь-який час. В асортименті товарів від бренду Gelius можна знайти симпатичну подушку, яка розрахована на повноцінні 60 хвилин масажу або на 4 сеанси по 15 хвилин протягом дня.

7. Смарт приставка для телевізора

Чудовим подарунком для батьків може стати смарт TV приставка для перегляду улюблених фільмів, серіалів, передач та телеканалів. Бренд Gelius представляє компактний аксесуар Android Smart TV Stick, виконаний у стильному дизайні з широким набором корисних функцій. Пристрій має офіційне управління на операційній базі Android 10 і дозволяє насолоджуватися чіткою картинкою на екрані телевізора (максимальне розширення 4K HDR).

8. Смарт ваги

Одним з корисних подарунків для рідних є - підлогові ваги Gelius Index Pro Blue. Гаджет дозволяє відстежувати не тільки вагу, а й безліч корисних параметрів та показників організму. Всі дані відображаються у спеціальному зручному додатку для смартфона: індекс маси тіла, рівень жиру / підшкірного та вісцерального жиру, рівень рідини в організмі, відсоткове співвідношення кістякових м'язів, м'язової та кісткової маси, рівень білка, обміну речовин, вік тіла.

9. Автоматичний дозатор мила

Цей подарунок буде корисним як для батьків, так і для дітей. Завдяки сенсорному датчику в диспенсері можна мити руки, не використовуючи жодних кнопок. Достатньо просто піднести руки, після чого дозатор мила спрацює автоматично.

10. Автоматичний штопор для вина

Такий презент для батьків є оригінальним та дуже цікавим. Gelius Wine Opener дозволяє з легкістю відкривати пляшки з вином та прикрашати своїм зовнішнім виглядом будь-які заходи, зустрічі та сімейні вечори. Елегантний пристрій швидко та легко впорається зі своїми завданнями та доповнить стилем інтер'єр будь-якої кухні.

Гаджети для батьків на подарунок

Як вибрати у подарунок смарт гаджет батькам?

Перед покупкою смарт пристроїв у подарунок батькам варто зрозуміти та розібратися, на що саме слід звертати увагу при покупці. Ключовим критерієм для цього є користь від пристрою, практичність подарунка та простота використання. Адже потрібно, щоб батьки могли користуватися гаджетами самостійно, не залучаючи дітей чи онуків для увімкнення або зміни налаштувань пристрою.

Серед широкого розмаїття пропозицій є можливість знайти оригінальні та практичні подарунки. Залежно від інтересів батьків, а також їх потреб рекомендуємо розглядати різні категорії смарт гаджетів для вибору одного товару або комбінування декількох.

Подарунки батькам від дітей: найкращі приводи

Здивувати батьків приємним сюрпризом та смарт подарунками можна на будь-які свята, знаменні дати та події, а також подарувати розумні гаджети без особливого приводу.

Український бренд смарт гаджетів та мобільних аксесуарів Gelius пропонує варіанти подарунків на такі свята:

  • День народження батьків.
  • Новий рік.
  • Різдвяні свята.
  • Річниця весілля.
  • Професійні свята, ювілеї.
  • День матері, батька та сім'ї.
  • Сімейні урочистості та інші важливі дати.

Висновок

Смарт гаджети можна дарувати на будь-яке свято. Технологічні подарунки стануть вірними помічниками у повсякденному житті, зможуть спростити повсякденні завдання та просто радувати своїм виглядом, нагадуючи про турботу та любов дітей.