Статті

Гаджети у подарунок

Меню

Свята є позитивною частиною нашого життя, яке привносить чудову нагоду привітати близьких та рідних людей, обравши корисний та оригінальний варіант подарунка.

Гаджет – це сучасний та технологічний вид пристрою, наділений підвищеною портативністю, практичністю та функціональністю. Такий подарунок обов'язково сподобається всім і кожному: дітям, дівчатам, чоловікам, батькам та підліткам. У наш час ним може називатися будь-який цифровий девайс. І для кожного знайдеться відмінний варіант сюрпризу з будь-якого приводу.

Гаджет у подарунок: на які свята можна подарувати гаджет?

Різноманітність девайсів із стрімким розвитком технологій досить міцно закріпилася у житті сучасних людей. Новинки технологій дозволяють виробникам радувати користувачів цікавими та крутими винаходами. Вибір настільки широкий, що гаджети можна сміливо позначати чудовою ідеєю для подарунків чоловікові чи дружині, дітям чи батькам.

Кому і з якого приводу можна дарувати гаджети:

  • Подарунок чоловікові (татові, чоловікові, дідусеві, братові): на день народження, новий рік, пам'ятні роковини, професійні свята та інші дати.
  • Подарунок для дівчат та жінок (дружині, мамі, сестрі, бабусі, подрузі): на 8 березня, день матері, дні народження, новорічні та професійні свята, важливі дати та річниці.
  • Подарунки для дітей (школярів, підлітків): на дні народження, іменини, свята з особливих здобутків – олімпіад, конкурсів, змагань, 1 вересня, новий рік, День захисту дітей, Різдво, День святого Миколая тощо.

Гаджети у подарунок

ТОП 10 гаджетів у подарунок кожному

Для тих, хто довго шукає варіанти подарунка та не знає, чим можна здивувати своїх рідних – ми підготували ідеальну добірку сучасних рішень та технологічних ідей.

1. Геймпад, джойстик для ігор на смартфоні

Хороший подарунок для дітей, підлітків та чоловіків. Геймери обов'язково оцінять ідею та будуть задоволені таким сюрпризом. Бренд Gelius у своєму асортименті має кілька цікавих пропозицій.

2. Розумні ваги

Варіант презенту для тих, хто стежить за своїм здоров'ям та фігурою. Такий подарунок також стане незамінною річчю для всіх, хто займається спортом. На сайті бренду Gelius можна знайти цікаві варіанти смарт ваг, які вимірюють різні фізіологічні параметри, зберігаючи всі дані на смартфоні користувача.

3. Комплект блогера

Нетиповий подарунок для підлітків, дітей та дорослих, які знімають відеоролики чи мріють цим займатися. Бренд Gelius має в асортименті кілька універсальних варіантів, у яких продумана комплектація всіх необхідних деталей для комфортного використання та якісної зйомки.

4. Смарт скакалка

Стане корисним та оригінальним подарунком для любителів спорту. Такий девайс є компактним і ефективним тренажером, який допомагає підтримувати хорошу фізичну форму і розвивати витривалість.

На сайті бренду Gelius представлена розумна скакалка з дисплеєм, що відображає різні показники. Пристрій розрахований на синхронізацію гаджета з мобільним телефоном через мобільний додаток. Такий подарунок здатний здивувати своєю функціональністю та можливостями будь-якого підлітка, дівчину та чоловіка.

5. Електросамокат

Це унікальний варіант подарунка, який стане особистим транспортом для міста, що дозволяє комфортно проїжджати через довгі затори. Такий девайс обов'язково здивує винуватця урочистості та подарує море позитивних емоцій.

Електричний самокат можна подарувати жінкам, чоловікам та підліткам. Бренд Gelius пропонує електротранспорт із привабливим дизайном та гарантією безпеки пересування по місту.

6. Автоматичний штопор

Подарунок для поціновувачів вина, розрахований на просте керування. На сайті Gelius можна знайти і таку унікальну річ. Пристрій відмінно підійде у подарунок дорослим – чоловікам та жінкам, які люблять приймати та дивувати гостей. Штопор стане також незамінним атрибутом на різні свята та знаменні події.

7. Розумний настільний годинник з бездротовою зарядкою

Максимально корисний та практичний подарунок для всіх та з будь-яких приводів привітань. Такий гаджет є стильним аксесуаром для дому чи офісу, може нагадати час та зарядити смартфон. Пристрій від Gelius Smart Desktop Clock Time Bridge - буде оригінальним подарунком, що вміщає всі корисні функції відразу.

8. Power Bank

Портативний зарядний пристрій, яким мало кого можна здивувати на сьогоднішній день, тим не менш продовжує залишатися вельми практичним девайсом, який знадобиться завжди і скрізь. Повербанк – це чудова ідея подарунку для тих, хто постійно використовує безліч мобільних пристроїв у повсякденному житті.

Бренд Gelius пропонує широкий асортимент привабливих товарів з даної категорії, а також надає можливість нанесення логотипу на гаджет: ім'я, привітання або зображення.

Крім того, на сайті бренду можна знайти унікальні пристрої з різною ємністю та оригінальною українською символікою.

9. Bluetooth колонка

Музичний подарунок, який не залишить байдужим меломана. Такий гаджет можна використовувати для прослуховування улюбленої музики будь-де, а також для різних заходів. Портативна колонка підійде як подарунок підліткам та дітям. Бренд Gelius пропонує потужну та стильну Gelius Pro BoomBox S, яка з великою ймовірністю вразить своїм звучанням та можливостями.

10. Smart Watch

Стильний наручний аксесуар, який можна підібрати дітям, підліткам, чоловікам та жінкам у подарунок. Пристрій стане незамінним багатофункціональним помічником, який дозволяє відстежувати показники здоров'я, ефективність спортивних тренувань, отримувати сповіщення з усіх месенджерів та додатків, а також багато інших можливостей.

В інтернет-магазині Gelius представлений великий вибір дитячих і дорослих моделей смарт годинників, які відмінно підійдуть у якості подарунка для будь-якого свята або події.

Гаджети у подарунок

Поради щодо вибору гаджета на подарунок

Перед покупкою гаджетів у подарунок слід визначитися, кому вони будуть подаровані, з якого приводу, на який бюджет розраховувати, яка є інформація про потреби чи захоплення.

Порадада № 1. Визначитись, кому дарувати подарунок

Залежно від приводу та одержувача подарунка, можна звузити пошуки та знайти щось конкретне для дитини, підлітка, чоловіка чи дівчини. Будь-який девайс буде корисним для всіх у повсякденному використанні.

Порада №2. Привід для вручення подарунка

Гаджети – це варіант подарунків, які підійдуть для будь-якого приводу та будь-якої значної дати. Залежно від інтересів та особливостей уподобань тієї людини, якій вибирається подарунок, можна точно вгадати з ідеєю.

Якщо людина любить займатися спортом, то відмінними ідеями точно будуть: смарт ваги, розумна скакалка, термопляшка, смарт годинник, а також блютуз колонка для тренувань у парку або на спортивному майданчику.

Для любителів стильних і корисних речей хорошими подарунками стануть - гарні аксесуари з корисними функціями: автоматичний штопор, смарт годинник з бездротовою зарядкою, диспенсер, зволожувач повітря, настільна лампа з бездротовою зарядкою та інші.

Порада №3. Фінансовий бюджет

Смарт гаджети можна знайти у будь-якому ціновому діапазоні. Крім того, якщо задати мету пошуку якісних продуктів за доступними цінами, можна знайти унікальні варіанти.

Підсумок

Смарт гаджети – це незамінні помічники для сучасних людей, які здатні тішити своєю функціональністю, можливостями, приємним дизайном людей будь-якої вікової категорії. Завдання розумних пристроїв - максимально економити час, спрощувати деякі дії, позитивно впливати на здоров'я.

В асортименті розумних девайсів для подарунка близьким та друзям можна знайти оригінальні пропозиції якісних гаджетів. Продукція від українського бренду Gelius виконана у стильному дизайні, з урахуванням усіх вимог та побажань користувачів.