Статті

Найкращий ФМ трансмітер від бренду Gelius

Меню

21 століття - це століття прогресу чудових технологій, без яких неможливо обійтися сучасним людям. Кожний рік дивує нас новими моделями смарт гаджетів, мета яких - зробити життя кожного більш комфортним та цікавим.

Сьогодні доступнішими стали різні комплектуючі деталі для смартфонів, комп'ютерів, лептопів, а також для автомобілів. Сучасні власники авто мають свій індивідуальний комплект корисних девайсів: відеореєстратори, навігатори, круті автомагнітоли, FM трансмітери, холдери для смартфона та багато іншого. Ці пристрої допомагають водієві комфортно подорожувати на особистому транспорті та дарують яскраві враження.

Український бренд Gelius радує користувачів новими надходженнями корисної продукції: зарядні пристрої, повербанки з нанесенням будь-яких логотипів, корисні розумні гаджети на всі випадки життя, смарт годинники, автотовари та багато іншого.

Серед автомобільних аксесуарів в каталозі бренду можна знайти багато корисних девайсів: тримачі, автомобільні зарядні пристрої, а також FM.трансмітери, що добре себе зарекомендували серед користувачів.

Найкращий FM модулятор від Gelius

Особливої уваги серед представлених аксесуарів для автомобіля заслуговує - яскравий FM модулятор з цифровим LED дисплеєм. Цей трансмітер має безліч переваг, які можуть залишатися непомітними для звичайних користувачів. Девайс розрахований на відправлення мультимедійних файлів на радіо в форматах: MP3, FLAC, WAV, WMA і APE.

Пристрій працює від автомобільного прикурювача в машині, має 2 роз'єми USB і може заряджати різні гаджети. У моделі є роз'єм із підтримкою швидкої зарядки на 3А та вихід із силою струму на 1А для відтворення музики з флеш накопичувачів.

Найкращий ФМ трансмітер від бренду Gelius

Модель автомобільного аксесуара підключається до смартфона через з'єднання Bluetooth. Для коректної роботи пристрою достатньо налаштувати його на хвилю радіо, яка встановлена ​​на магнітолі.

Крім того, девайс оснащений вбудованим мікрофоном для гучного зв'язку в автомобілі. Це дуже корисна можливість для безпечного переміщення містом.

FM трансмітер Gelius для саморозвитку в дорозі

Можливості автомобільного смарт аксесуара дозволяють користувачеві слухати улюблені треки з мобільного телефону та відповідати на дзвінки. Але для тих користувачів, яким подобається проводити час з користю, пристрій надає чудову можливість розвиватися у заторах, а саме – слухати аудіокниги, лекції, вивчати іноземні мови тощо.

Прослуховування аудіокниг дозволяє заощадити час, дізнаватися про щось нове і надихатися на нові перемоги. Модулятор від Gelius має доступну вартість і є чудовим доповненням для будь-якого автомобіля. Девайс чудово замінює автомагнітолу і передає чудовий, чистий звук за мінімальних витрат енергії.

Де купити найкращі FM модулятори в Україні?

ФМ трансмітери, автоматичні тримачі, зарядні пристрої, повербанки та багато іншого можна замовити у нашому інтернет-магазині онлайн через кошик. Для отримання консультацій та допомоги у виборі можна звернутися до спеціалістів контактного центру за телефонними номерами на сайті бренду Gelius.

Доставка підтверджених замовлень діє через службу Нової пошти до трьох днів по всіх регіонах України (Запоріжжя, Львів, Дніпро, Харків, Київ, Одеса тощо).