Статті

ТОП гаджетів у подарунок на День Валентина

Меню

День Закоханих – це романтичне свято для мільйонів людей по всьому світу. До 14 лютого торгові центри та магазини заповнюють полиці валентинками з віршами, плюшевими іграшками та оригінальними шоколадними наборами.

Цього дня прийнято висловлювати свої почуття, дарувати квіти та незвичайні подарунки. Прояв щирих почуттів не потребує позначок особливої дати у календарі. Але щороку саме 14 лютого весь світ охоплений романтичним божевіллям та прагненням здивувати кохану людину. У День святого Валентина дуже багато дівчат хвилююче чекають від свого хлопця чи чоловіка сюрприз та прояви особливої уваги.

В даний час особливо важливо висловлювати свої почуття коханій людині і бути на зв'язку. Такий подарунок є безцінним та найкращим.

Що подарувати дівчині чи дружині на 14 лютого?

Вибираючи подарунок на Валентина чи 8 Березня, будь-який чоловік хоче здивувати свою кохану жінку, подарувати радість, увагу та турботу. Запам'ятовуються і зворушливі презенти - це результати попередньо обдуманих рішень та спланованих дій.

Здивувати кохану людину насправді зовсім не важко, якщо звернути всю увагу на вподобання та побажання другої половинки. Дівчата можуть тонко натякати, випадково висловлювати свої бажання і говорити про них прямо.

Щоб сюрприз вдався та виявився приємним, необхідно вибирати корисні подарунки. Орієнтуватися слід на потреби та уподобання дівчини, а також на фінансовий бюджет.

Ідеї подарунків для дівчини/дружини на Валентина:

  • Ювелірні прикраси та різні аксесуари до одягу.
  • Якісна косметика, улюблена парфумерія.
  • Сертифікати на майстер-класи, враження, на покупку в улюблених магазинах, салонах краси, СПА тощо.
  • Корисна техніка для догляду за собою: фен, плойка для випрямлення або завивки волосся тощо.
  • Новий смартфон, планшет, ноутбук або комп'ютер.
  • Бездротова зарядка для живлення всіх необхідних пристроїв.
  • Фітнес-трекери, смарт годинники, бездротові навушники, повербанки.
  • Смарт гаджети для повсякденного життя, контролю за здоров'ям та активністю протягом дня.
  • Романтична вечеря.

Будь-який продуманий подарунок, увага та підготовка до будь-яких свят (день народження, новий рік, Різдво, День святого Валентина, 8 Березня, річниця, пам'ятні дати) зміцнюють зв'язок між людьми, зближують та надихають на виконання найяскравіших мрій та цілей у житті.

Подарунки важливо вибирати, зважаючи на інтереси дівчини: творчість, танці, читання, заняття спортом, подорожі, ведення блогу, кулінарія і так далі. Вгадати з вибором презенту допоможе уважність до захоплень другої половинки.

ТОП гаджетів у подарунок коханій людині на День Валентина

Що подарувати хлопцеві чи чоловікові на День Закоханих?

Подарунок для коханого чоловіка також заслуговує уваги на будь-які важливі свята і знаменні дати. Більшість чоловіків сприймає День Валентина як більш жіноче свято. Презенти для улюбленого хлопця повинні також враховувати вподобання, побажання та особисті захоплення: спорт, книги, автомобілі, туризм, шахи, рибалка, музика, відеоігри, колекціонування, дайвінг, лижний спорт та багато іншого.

Інтереси людей розкривають широкий вибір для пошуку найкращих подарунків, які можуть стати приємним сюрпризом та подивом для другої половинки.

Варіанти подарунків коханому чоловікові/хлопцеві на 14 лютого:

  • Одяг улюбленого бренду із оригінальним принтом, стильний рюкзак для ноутбука.
  • Геймпад, консоль, приставка, відеогра.
  • Бездротова колонка, TWS навушники, акустична система.
  • Розумний годинник, фітнес-браслети, повербанк з високою ємністю, підставка для ноута.
  • Оригінальні флешки, статуетки, настільні гаджети, гарний паркер із гравіюванням, колекційні речі.
  • Пристрої для автомобіля: відеореєстратор-дзеркало, холдер для телефону з бездротовою зарядкою, FM модулятори, система паркування.
  • Спінінг, рибальські снасті, ехолот, термобілизна, туристичний набір, термос або термопляшка.
  • Колекційний алкоголь.

Ідей подарунків для чоловіків також дуже багато, як і для жінок. Це надає розуміння, що найкращий подарунок – емоції для двох. Адже пошук презенту, ретельна підготовка, упаковка викликає хвилювання та захоплення не менше моменту вручення. Найкращий сюрприз - це приємні емоції, романтичний настрій та прояв уваги.

Будь-який обраний подарунок має нести захоплення та користь як для дівчини, так і для хлопця.

Як вибрати подарунок на день Валентина?

Як було сказано вище, найкращий результат продуманого подарунка для коханої людини – це приємні емоції та спогади. Добірка за інтересами та бажаннями гарантує вибір ідеальних подарунків. Перелічені варіанти сюрпризів можуть бути вручені як додаткові презенти, а також як основні.

Доповненням до подарунків завжди прикрасить гарний букет квітів для дівчини, оригінальна варіація упаковки, набір делікатесів, колекційні напої, гарні листівки, валентинки тощо. Романтичну вечерю краще також спланувати заздалегідь: де вона відбудеться, за яких умов. Наприклад, столик у улюбленому ресторані краще замовляти за певний період часу, а для вечері при свічках удома слід продумати вибір страв та напоїв.

Продуманий заздалегідь вечір гарантує позитивні враження та спогади про нього. Але не варто суворо дотримуватися правил, іноді імпровізація може принести більше несподівано приємних моментів.

ТОП гаджетів у подарунок коханій людині на День Валентина

Рейтинг смарт гаджетів у подарунок до Дня закоханих від Gelius

Український бренд розумних гаджетів та мобільних аксесуарів представляє великий вибір якісної продукції на подарунок з будь-яких приводів та свят. Серед асортименту смарт девайсів можна вибрати унікальні пристрої, які стануть корисними помічниками на кожен день.

1. Автоматичний штопор для вина Gelius Wine Opener

Даний гаджет стане чудовою ідеєю подарунка для коханої жінки чи чоловіка. Пристрій має оригінальний дизайн, стильний зовнішній вигляд та зручний функціонал для поціновувачів якісного вина. Використання автоматичного штопора дозволяє швидко відкривати пляшки з вином, а заряду пристрою для цього вистачатиме на тривалий час - девайс розрахований на відкриття до 90 пляшок за допомогою двох зручних кнопок на корпусі.

Аксесуар стане чудовим подарунком для відпочинку за келихом улюбленого вина та доповнить своїм чудовим стилем інтер'єр будь-якої кухні.

2. Геймпад для телефону Gelius Pro Conqueror

Однією з цікавих та прекрасних ідей для подарунка є джойстик або геймпад для відеоігор на смартфоні. Для геймера хлопця чи дівчини – це корисний аксесуар, який дозволить відпочивати після робочого дня з комфортом за улюбленими іграми.

Бренд Gelius пропонує чудовий бездротовий пристрій Gelius Pro Conqueror для максимально зручного занурення у світ геймінгу на смартфоні. У представленій моделі продуманий практичний функціонал контролера та корпусна частина геймпада.

Пристрій сумісний із сучасними телефонами, розрахований на зручну фіксацію планшета або смартфона, а також на його сумісність у широкому виборі ігрових платформ.

3. Смарт приставка Android Smart TV Stick Gelius

Чудовим подарунком на 14 лютого може стати портативний медіаплеєр від бренду Gelius з офіційним управлінням на базі Android 10. Ключові переваги пристрою полягають у його достатній компактності, привабливому зовнішньому вигляді, офіційній прошивці та передачі якісної картинки на екран телевізора з максимальною роздільною здатністю 4K HDR.

Бездротовий аксесуар зробить із простого телевізора Smart TV, що дозволить використовувати його для перегляду улюблених фільмів, серіалів та різних програм із другою половинкою.

4. Настільний годинник з бездротовою зарядкою

Одним з топових варіантів подарунка з асортименту Gelius заслужено став - настільний годинник Smart Desktop Clock Time Bridge зі зручною бездротовою зарядкою. Пристрій підходить для живлення смартфона, навушників або аксесуарів, що підтримують технологію Qi.

Годинник створює приємну атмосферу в кімнаті або кабінеті за допомогою RGB підсвічування та регульованої яскравості. Сучасний дизайн настільного аксесуара чудово підходить до будь-якого інтер'єру. Девайс показує час на дисплеї та служить гучним будильником за потреби. Такий подарунок на День Валентина стане оригінальним рішенням для враження другої половинки.

5. Набір блогера 5 в 1 Gelius Life Hack Improved

Креативним та незвичайним подарунком другій половинці може стати – набір блогера. Якщо кохана дівчина чи хлопець веде власний блог чи мріє освоїти основи популярної зайнятості, то такий подарунок, безперечно, стане приємним сюрпризом для другої половинки.

Комплект для блогера від Gelius стане незамінним помічником для зйомок фото та відео контенту, значно спростить знімальний процес та заощадить час для пошуку нових ідей. Комплектація набору передбачає всі необхідні деталі для роботи: LED лампа у формі кільця, стійкий штатив, тримач для смартфона та дротовий мікрофон для запису якісного звуку в кадрі.

6. Портативна колонка Gelius by Krazi Shark2 у патріотичному стилі

Bluetooth колонка – це чудовий подарунок для хлопця чи дівчини до Дня святого Валентина. Такий гаджет завжди необхідний для прослуховування музики, перегляду фільмів та відео зі смартфона, ноутбука, телевізора або комп'ютера.

Бренд Gelius представляє стильний, потужний та мультифункціональний пристрій для прослуховування аудіофайлів у будь-якому зручному місці. В асортименті бренду можна вибрати колонку чорного кольору та модель у привабливому патріотичному дизайні. Гаджет здатний розділятися на два повноцінних пристрої з високою потужністю, що рівномірно розподіляється - 20W (кожна колонка має 10W потужності окремо).

7. Смарт годинник

Розумний наручний годинник - це чудовий подарунок як для жінки, так і для чоловіка. Широкий вибір смарт годинника дозволяє знайти стильні варіанти з певним набором корисних функцій для кожного. Аксесуари для сучасних людей стали незамінними помічниками у вирішенні щоденних завдань: контроль за показниками здоров'я, активністю протягом дня та фізичним навантаженням на тренуваннях.

Деякі моделі дозволяють вимірювати рівень стресу, відповідати на вхідні дзвінки та отримувати різні сповіщення зі смартфона.

ТОП гаджетів у подарунок коханій людині на День Валентина

8. TWS навушники Gelius Incredible

Бездротові навушники, як і наручний годинник, стали щоденною частиною життя сучасних людей. Аксесуари дозволяють слухати музику, аудіокниги, подкасти, спілкуватися по телефону, дивитися вебінари, лекції та кінофільми. Перевага TWS навушників полягає в тому, що такі пристрої є повністю бездротовими, що дуже практично для повсякденного життя.

Бренд Gelius представляє чудову ідею для подарунка на 14 лютого – бездротові TWS навушники Gelius Incredible. Такий аксесуар підійде як подарунок дружині, чоловікові, хлопцю чи дівчині. Пристрій дозволить зручно спілкуватися по телефону, а також слухати улюблену музику з якісною передачею звуку.

9. Бездротова зарядка 3 в 1 Gelius Pro Wireless Charger

Приголомшливим та корисним подарунком для сучасних дівчат та хлопців є бездротовий пристрій для підзарядки різних смарт гаджетів. Враховуючи стрімкий розвиток технологій та потребу користувачів у максимальному комфорті, важливо вибирати зручні та технологічні пристрої, які спрощують життя.

Як подарунок для коханої людини можна розглянути бездротову зарядку 3 в 1 - Gelius Union 3 в 1. Компактність девайсу із зручною конструкцією дозволить користувачеві заряджати 3 гаджети одночасно: смарт годинник, TWS навушники та, зрозуміло, смартфон. Особливість Wireless Charger від Gelius полягає у сумісності пристрою з технікою Apple.

10. Power Bank Gelius Lightstone на 30000 мАг

Ще одним приємним, корисним та вельми важливим подарунком для другої половинки може стати повербанк для підтримки живлення пристроїв. Power Banks сьогодні є практичними та необхідними помічниками на кожен день. З їхньою допомогою жінки та чоловіки підтримують зв'язок зі своїми близькими людьми та можуть повноцінно вирішувати робочі питання протягом дня.

Бренд Gelius представляє потужний зовнішній акумулятор Gelius Lightstone з високою ємністю АКБ - 30000 мАг, швидкою зарядкою PD та QC, зручним дисплеєм та ліхтариком. Такий повербанк розрахований для використання в подорожах, поїздках, відрядженнях, на відпочинку, на роботі та в будь-якому місці, де немає розетки або електрики.

ТОП гаджетів у подарунок коханій людині на День Валентина

Поради щодо вибору подарунка на День Валентина

Вибір подарунків для коханої людини є хвилюючим і важливим, тому що приємні та позитивні емоції в результаті – це те, що хоче побачити кожна людина. Суворих правил у виборі презентів на сьогоднішній день не існує, але є певні фактори, що впливають на ефективність сюрпризу.

Порада № 1. Побажання коханої людини

Завчасність та підготовка дозволить зрозуміти, що на даний момент є у хлопця чи дівчини. Наприклад, це дозволить внести доповнення вибраним подарунком для колекції необхідних речей. Буває, що друга половинка вже натякала чи ненароком ділилася своїми бажаннями про те, що хотіла б придбати.

Порада №2. Інтереси, захоплення, смаки

Дуже важливо завжди звертати увагу на інтереси, захоплення уподобання та смаки близьких людей. Ця інформація є безпосереднім ключем до того, що любить і про що мріє кохана людина. Відштовхуючись від захоплень коханого чоловіка чи дружини, можна з великою ймовірністю вгадати з подарунком для нього/неї, і зробити приємний сюрприз.

Порада №3. Дізнатись про бажання половинки прямо

Більшість людей можуть прямо обговорити питання про подарунки наперед. Зрозуміло, такий підхід полегшує пошуки та припущення, але не є здивуванням чи сюрпризом. Тим не менш, прозоро бажані презенти можна завжди доповнювати несподіваними подарунками, які, безумовно, потішать і здивують другу половинку.

Доповненнями можуть бути будь-які ідеї: квіти, сертифікати, улюблений парфум, враження, гаджети і так далі.

Висновок

Будь-які свята - це приголомшливий привід для здивування близької людини, приємного сюрпризу, а також для зізнання у своїх почуттях. Подарунки на День Закоханих мають викликати радість, приємні переживання та зміцнювати стосунки людей.

Пошук найкращих ідей для подарунка жінці чи чоловікові не є складним, якщо знати побажання та смаки половинки. Важливо пам'ятати, що щирі почуття не вимагають позначки особливих дат у календарі, хоча свята можуть зміцнити зв'язок між парою та зблизити ще більше.