Статті

Автомобільний зарядний пристрій для смартфона

Меню

З появою смартфонів, користувачам стало набагато зручніше справлятися зі щоденними завданнями та підтримувати зв'язок. На сьогоднішній день мобільні телефони потребують регулярної зарядки акумуляторної батареї. Ми можемо розуміти, що пересуваючись у місті по роботі та різних справах, нам завжди стане в нагоді power bank або розетка для мережного зарядного пристрою.

Для тих, хто пересувається містом на автомобілі, також необхідна регулярна зарядка для смартфона. Розробники вже давно вигадали рішення для автомобілістів - автомобільні зарядні пристрої. Такі зарядки функціонують від працюючого прикурювача в машині. Тим не менш, більшість водіїв авто задаються питанням - який девайс для зарядки найкраще підійде в машину?

Для правильного вибору зарядок в автомобіль необхідно відштовхуватися від основних критеріїв:

  • Максимальна віддача автомобільного зарядного пристрою.
  • Гарна якість.
  • Прийнятна ціна.

Основні критерії вибору зарядних пристроїв у машину

До ключових факторів будь-яких пристроїв належать основні можливості гаджетів, які будуть корисні для користувачів.

На що слід звертати увагу, купуючи автомобільний зарядний девайс:

Оригінальність товару.
Більшість компаній у певних категоріях автотоварів та зарядок у машину є постачальниками смартфонів чи інших смарт пристроїв. Це дає розуміння, що компанії замовляють їх у партнерів різних брендів.

Китайське складання.
Гаджети, вироблені в Китаї, зазвичай мають не високу вартість і не завжди є гіршими за брендові девайси. Для цього критерію важливо бути уважними до електротехнічних параметрів, а також переконатися у гарантії якості та наявності сертифікатів.

Типи автомобільних зарядних пристроїв: дротові або бездротові пристрої.
АЗП може мати роз'єми для кабелів USB, які нададуть смартфону швидке та зручне живлення. Дротові також можуть заряджати пристрій досить швидко, але не є такими практичними, як сучасні бездротові зарядники.

Кількість роз'ємів.
Наявність двох і більше роз'ємів USB в зарядному пристрої дозволяють заряджати кілька гаджетів одночасно.

Автомобільний зарядний пристрій для смартфона

Основні параметри.
Представлені USB-роз'єми на ринку мають різні електротехнічні характеристики. Відмінність параметрів полягає в напрузі струму пристрою та його роз'ємах.

Сила напруги.
Для заряджання сучасних смартфонів, планшетів та GPS-навігаторів потрібен високий рівень сили струму в USB-роз'ємах. Ця інформація вказується в переліку основних характеристик зарядних пристроїв (на коробці та інструкції).

Світловий індикатор.
Наявність підсвічування дозволяє розуміти справність пристрою, контактів та прикурювача.

Безпека зарядного пристрою.
Вибираючи зарядку в машину, важливо звертати увагу на передбачений захист пристрою від коротких замикань та спалахів, який також вказується на упаковці.

Габарити АЗП.
Розміри пристрою та область прикурювача повинні обов'язково збігатися.

Ступінь надійності.
Цілісні корпуси зарядок не схильні до поломок і роз'єднань при вийманні пристроїв з прикурювача.

Ключові характеристики автомобільних зарядок

Перед покупкою зарядки для смартфона в автомобіль також слід розглядати основні можливості пристрою.

Основні характеристики АЗП:

Сила струму.

Рівень напруги струму вказується на корпусі зарядного пристрою – у вольтах. Допустимі стандарти напруги: 5В-9В. Якщо розглядати технологію швидкої зарядки (QuickCharge 3.0), то регульована напруга буде вищою за стандарт - 3-12В. Такі девайси розраховані на зарядку потужних смартфонів та планшетів. Отже, висока сила напруги живить енергією більш вимогливі смарт гаджети.

Правильне розподілення сили струму.

Як правило, показники сили струму мають бути зазначені на корпусі пристрою в одиницях виміру – амперах. Рівні напруги універсальні і можуть змінюватись в межах: 0,5А - 4,8А.

Де купити автомобільний зарядний пристрій в Україні?

Придбати потрібний девайс для зарядки смартфона в автомобілі, холдери, ФМ модулятори, а також повербанки, кабелі, акумуляторні батареї та інші смарт гаджети можна в офіційному інтернет-магазині Gelius. Вибрані товари можна замовити онлайн або за телефонними номерами нашого контактного центру.

Ми працюємо по всій Україні (Одеса, Харків, Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів тощо) через Нову пошту. Доставка всіх посилок здійснюється протягом 1-3 днів.