Статті

Смарт скакалка для здоров'я та схуднення

Меню

Для підтримання хорошої фізичної форми та здоров'я необов'язково розглядати дорогі абонементи до спортзалів або фітнес-центрів. Також для цього немає необхідності проводити багато часу в пробках на шляху до спортивного клубу, який знаходиться в іншому кінці міста або шукати дорогі тренажери для покупки.

Багатьом сучасним людям відомо, що є дуже простий і приємний варіант для ефективних, безкоштовних тренувань - вдома чи на вулиці. Для цього достатньо зрозуміти свої бажання досягти конкретних цілей та придбати потрібні атрибути для ранкових або вечірніх зарядок.

Для таких занять спортом є чудовий спосіб урізноманітнити комплекс вправ – стрибками на скакалці. Такі стрибки дозволять розвивати витривалість, швидкість, навантаження та, зрозуміло, допоможуть схуднути, скинувши зайві кілограми.

У спортивній культурі Заходу такий вид вправ використовується регулярно і зветься - "Скіпінг" (з англ. яз. - "Стрибки"). Ще наприкінці минулого століття стрибки на скакалці стали частиною різноманітних змагань, турнірів та чемпіонатів.

Вчені та медики встановили, що стрибки на скакалці мають вражаюче позитивний вплив на здоров'я організму людини. Ця інформація зацікавила багато людей із активною життєвою позицією.

Багато дівчат і жінок використовують скакалку для схуднення та підтримки тонусу. Чоловіки, у свою чергу, прокачують м'язи за допомогою стрибків, тренують показники витривалості та швидкості.

Очевидно, що отримання помітних результатів потребує правильного та розумного підходу до занять, включаючи стрибки.

Чи можна схуднути за допомогою скакалки?

Багатьом дівчатам, які мріють про тонку талію, плоский живіт і "про ті красиві джинси", дуже цікаво, чи працює такий підхід. Всі, хто займається спортом, добре розуміють, що кардіонавантаження дозволяють зробити такі мрії реальністю. Спортивні стрибки на скакалці - відмінне аеробне навантаження, яке допомагає нормалізувати роботу серця та легень людини.

Стрибки сприяють активувати обмін речовин, збагачувати киснем кров, спалювати зайві калорії та зменшувати жирові відкладення у тілі. Такі тренування допоможуть отримати наступні результати:

  • Зробити стегна помітно підтягнутими.
  • Схуднути в ногах, зробивши їх стрункими.
  • Сприяти пружності поверхні задніх стегон і сідниць.
  • Зменшити живіт, виділяючи талію.

Розрахунки показали, що регулярні тренування зі скакалкою від 15 хвилин на день - сприяють швидкому схудненню, спалюючи до 200 кілокалорій. Такі результати можна порівняти з інтенсивними пробіжками та активною ходьбою протягом 60 хвилин.

Якщо постійно тренуватися на скакалці, то поступово можна збільшувати навантаження стрибків, що призведе до спалювання більш, ніж 700 калорій за 60 хвилин тренування. Комбінуючи комплекс вправ, додаючи всі види кардіонавантажень, можна досягти приголомшливих результатів і швидко дійти бажаної форми.

Смарт скакалка для здоров'я та схуднення

Кому не можна стрибати на скакалці?

Перед тим, як створювати програму навантажень, важливо звернути увагу на показники здоров'я та фізичної форми. Необхідно розуміти та пам'ятати про обмеження та здоровий підхід до збільшення фізичних навантажень.

Не рекомендується стрибати на скакалці з такими проблемами:

  • При мігренях та головних болях.
  • При підвищеному тиску.
  • З наявністю хвороб суглобів.
  • З міжхребцевою грижею.
  • При серцевих захворюваннях.
  • З хронічним варикозом.
  • При вазі більш ніж 20 кг від норми.

Як і перед будь-якими вправами, не рекомендується стрибати на скакалці після прийому їжі. Необхідно дотримуватися правильного підходу і в цьому - тренуватися не менше, ніж через 1 годину після їжі.

Що потрібно для тренування зі скакалкою?

Якщо людина розуміє, що зі здоров'ям у неї все гаразд, можна сміливо приступати до активних дій, поступово прокачуючи своє тіло.

Для того, щоб тренування були продуктивними і зарядженими, потрібно продумати правильне екіпірування. До цього відноситься не лише приємний зовнішній вигляд та настрій, але й умови для якісних занять з користю.

Правильне взуття.
Дуже важливо для пробіжок, спортивних прогулянок та стрибків на скакалці вибрати гарне взуття з амортизацією та стрибучістю. До таких активних занять відмінно підходять кросівки для бігу, розраховані на захист ніг від поштовхів і різких змінах навантаження.

Зручний спортивний одяг.
Важливим фактором, що впливає на якість тренування та здоров'я людини, є - вибір правильного одягу та білизни для спорту. Важливо стежити, щоб не було зайвих шнурків, які можуть чіплятися за скакалку.

Необхідний інвентар для занять.
Для занять стрибками винайдено безліч спортивних атрибутів - професійних та звичайних. При цьому всі запропоновані варіанти є надто простими у використанні. Для хорошого тренування в сучасному світі можна розглянути безліч цікавих девайсів із спеціально продуманими технологіями.

Смарт скакалка для здоров'я та схуднення

Смарт скакалка від бренду Gelius

Український бренд пропонує користувачам практичний та максимально корисний пристрій для спортивних занять – Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2.

Девайс є розумним тренажером для спорту вдома, на вулиці або у фітнес-центрі. Скакалка допоможе досягти бажаних результатів швидко та ефективно. Нова модель допомагає спалювати більше калорій, ніж проста, звична скакалка. Модель підходить усім: дівчатам, чоловікам, підліткам та навіть дітям.

Особливості гаджета для стрибків

Основна перевага пристрою полягає в тому, що всі дані про тренування зберігаються у спеціальному мобільному додатку та допомагають відстежувати всі важливі показники на дисплеї:

  • Кількість виконаних стрибків та спалених калорій.
  • Інтенсивність та швидкість.
  • Час заняття.

Пристрій дозволяє користувачам з максимальною точністю стежити за всіма показниками, планувати час тренування та відстежувати досягнуті цілі.

Вбудований датчик усередині гаджета має технологію магнітної індукції, включаючи точний алгоритм для відстеження повних обертів (360 градусів), записуючи дані в історію програми.

Наприкінці тренування інформація синхронізується за допомогою смартфона через Bluetooth. Мобільний додаток дозволяє вести змагання з іншими користувачами та друзями.

Де придбати скакалку для схуднення в Україні?

На нашому сайті можна придбати будь-які представлені смарт гаджети: розумні ваги, смарт годинники, блютуз навушники з доставкою по всім регіонам України (Харків, Дніпро, Київ, Запоріжжя, Львів, Одеса та ін.) від 1 до 3 днів через Нову пошту.

Висновок

Регулярні тренування, включаючи стрибки на скакалці, допоможуть підвищити імунітет і підняти рівень емоційного фону людини. Користувачі, які стрибають на скакалці, помічають на практиці, що протистояння стресам та апатії стають легшими, це відбивається на всіх сферах життя.