Статті

ТОП найкращих аксесуарів для смартфона

Меню

Український бренд Gelius – це розуміюча команда, яка чудово знає мобільні потреби сучасних користувачів. Аксесуари є не тільки практичними, функціональними та надійними речами, вони також можуть доповнювати особливий стиль кожного.

Чохли для смартфонів

Власники смарт гаджетів для захисту своїх пристроїв віддають перевагу таким аксесуарам, як чохли на мобільний телефон. Такий вибір обумовлений максимальною практичністю та різноманітністю широкого вибору стильних моделей. В асортименті бренду Gelius представлено багато різних моделей для всіх сучасних мобільних телефонів: Xiaomi, Apple, Samsung, Huawei та інші.

Серед чохлів для мобільних телефонів можна вибрати:

  • Аксесуари у вигляді книжок.
  • Чохли з яскравими принтами.
  • Силіконові моделі.
  • Бампери для смартфона.

Усі представлені чохли є міцними та надійними накладками для смартфона. Крім того, кожна модель чудово підходить для певних смарт гаджетів (для бічних клавіш, отворів, роз'ємів, а також під вигини пристроїв). Основна місія будь-яких чохлів полягає у функції безпеки для смартфона, а також акценті на індивідуальності користувачів.

ТОП найкращих аксесуарів для смартфона

Захисне скло для дисплея смартфона

Однією із найважливіших частин смартфона є його дисплей. Екрани мобільних пристроїв виконуються з найкращих, високоякісних матеріалів, але, на жаль, не захищені від механічних пошкоджень, падінь чи ударів. Саме тому виробники мобільних аксесуарів продумали чудовий додаток для безпеки пристроїв – захист із загартованого скла.

Кожен смартфон має власну та унікальну форму дисплея. Саме тому багато власників намагаються обирати найкращі варіанти. У каталозі Gelius можна швидко підібрати необхідне скло для потрібних телефонів. Світові виробники рекомендують своїм користувачам подбати про захист пристрою і одразу, після його покупки, клеїти захисні аксесуари на дисплей.

Такий підхід обов'язково збереже зовнішній вигляд девайсу та убезпечить від безлічі подряпин різної глибини.

Портативні зарядні пристрої для живлення мобільного телефону

Смартфони поєднали всі сфери життя кожної сучасної людини. До цього списку мають відношення: робоче дозвілля, відпочинок, комунікація, захоплення, пошук нової інформації, саморозвиток та інше. Мобільні телефони, безумовно, стали незамінними для будь-якого користувача, адже з їх допомогою можна швидко вирішувати безліч завдань. Тим не менш, акумуляторні батареї смартфонів мають властивість розряджатися при активному використанні.

Для цього були розроблені чудові помічники, які зможуть зарядити мобільний телефон у будь-якому місці, коли це необхідно. Повербанки знайомі всім користувачам мобільних гаджетів і змогли зарекомендувати себе якнайкраще. Портативне живлення для батареї смартфона дозволяє завжди підтримувати зв'язок із рідними та близькими.

Ключова перевага ПЗУ - зарядка без пошуку мережного живлення (в дорозі, в закладах, на роботі чи природі). Крім того, на сайті бренду Gelius можна підібрати моделі з технологіями бездротового живлення та швидкої зарядки.

Інформацію про принципи роботи Power Bank, параметри, характеристики, а також поради щодо вибору відповідних моделей можна знайти в нашій статті: "Як вибрати повербанк?".

ТОП найкращих аксесуарів для смартфона

Бездротові навушники для улюбленої музики

Улюблені аудіокниги, музичні треки, цікаві лекції та підкасти можна прослуховувати у зручних навушниках, не заважаючи нікому довкола. Аксесуари дозволяють слухати музику та спілкуватися по телефону де завгодно.

Був час, коли навушники та зарядні пристрої комплектувалися до смартфона в обов'язковому порядку. Безкоштовні аксесуари не мали якісного звуку і особливого зовнішнього вигляду. На сьогоднішній день можна знайти багато відмінних моделей за будь-якими смаковими уподобаннями, які, крім того, є універсальними.

TWS навушники можуть підключатися за допомогою Bluetooth з'єднання, що надає можливість їх використання не тільки зі смартфоном, але і з комп'ютерами, ноутбуками, телевізорами або з планшетами.

Кожен користувач вибирає аксесуар відповідно до своїх вимог щодо дизайну, ергономічності, якості звуку, призначення та інших технічних характеристик.

Бренд Gelius пропонує великий асортимент бездротових аксесуарів для Apple і Android. Всі пристрої коректно та швидко підключаються до телефонів, передають чистий звук та є достатньо автономними для роботи протягом дня.

Смарт годинники для дорослих та дітей

Розумні наручні гаджети здатні підкреслити особистий стиль, індивідуальність та статус користувача. Крім цього, аксесуар є чудовим помічником для щоденного використання дорослими та дітьми.

У 20 столітті наручний годинник електронного формату міг показувати календар, час, а також володіти функцією будильника, що було дуже крутою фішкою для того часу.

Сучасні технології не стоять на місці та прогресують щохвилини. Смарт годинники почали привертати все більше уваги серед активних користувачів. Основні функції наручних розумних девайсів:

  • Повна заміна фітнес браслетів.
  • Синхронізація із мобільним телефоном.
  • Наявність мобільного додатку для обширної інформації.
  • Моніторинг здоров'я та активності.
  • Повідомлення, оповіщення про дзвінки та багато іншого.

Портативні Bluetooth колонки

Пристрої для прослуховування музики зараз мають велику популярність і попит серед сучасних людей. Смарт колонки чудово підходять для активного проведення часу та гучних вечірок.

Як правило, гучності смартфона або лептопа для перегляду відео або прослуховування композицій може бути недостатньо. Для вирішення подібних проблем розробники створили компактні пристрої для потрібної атмосфери в будь-якому зручному місці.

Колонки від Gelius мають стильний дизайн, пристрої надійні та автономні, завдяки акумуляторним батареям із високою ємністю. Крім того, корпус бездротових колонок досить міцний завдяки якісним комплектуючим.

ТОП найкращих аксесуарів для смартфона

USB кабелі для зарядки будь-яких смарт гаджетів

Кабелі USB здатні підключити смартфон до різних девайсів, розширюючи можливості його власника. Як правило, до основних варіантів використання зарядних аксесуарів належать:

  • Живлення батареї мобільного телефону та будь-яких інших електронних пристроїв.
  • Передача різноманітних даних.
  • Робота з друкарською технікою, комп'ютерами, ноутбуками та інше.

Всі дроти для смартфонів є універсальними, оскільки оснащені певними роз'ємами USB. Це дозволяє підключатися до пристроїв у будь-який момент.

Серед асортименту зарядних кабелів можна знайти: Type-C, Micro USB та Apple Lightning.

Мережеві зарядки

Мобільність технологічних смартфонів полягає у роботі їх акумуляторів. Для його живлення необхідний зарядний пристрій високої якості. Цей аксесуар - незамінний помічник для кожного сучасного користувача. Для комфортної експлуатації гаджетів виробники рекомендують купувати кілька девайсів. Живлення для смартфона – це обов'язкова вимога, без якої пристрій не зможе працювати в принципі.

Практичним рішенням для користувачів може бути кілька зарядних мережевих пристроїв (для використання вдома і на роботі).

Власникам автомобілів також важливо пам'ятати необхідність наявності зарядника в машині. Для підтримки постійного зв'язку та зручності загалом необхідно придбати ЗУ для смартфона в машину. Пристрій здатний заряджати телефон у поїздках та далеких відрядженнях. Gelius, у свою чергу, пропонує безліч корисних аксесуарів для користувачів.

Автомобільні гаджети та аксесуари

Удосконалити смартфон та зробити з нього кращого помічника у дорозі можуть допомогти корисні пристрої. Більшість автомобілістів вже не можуть уявити свої поїздки без ФМ трансмітерів чи холдерів для телефону.

Фішка автомобільних аксесуарів полягає у наданні водієві максимального комфорту та безпеки у дорозі. Один з приголомшливих гаджетів, який може стати у нагоді в автомобілі - FM модулятор. Цей пристрій розрахований на відтворення музики, встановлення гучного зв'язку, а також для підзарядки мобільного телефону.

Наявність тримача для телефону, у свою чергу, дозволяє водіям не відволікатися від дороги, безпечно контролювати дзвінки, сповіщення та маршрути. Тримачі Gelius надійно фіксують смартфони з урахуванням вибоїстих доріг.

Акумуляторні батареї для смартфонів

Якщо мобільний телефон швидко та постійно втрачає свій заряд, то, швидше за все, ця проблема пов'язана з несправністю батареї. Для повноцінної роботи мобільних пристроїв (через певний проміжок часу) необхідно придбати відповідну АКБ.

У каталозі товарів від бренду Gelius можна знайти потрібні моделі акумуляторів під будь-які сучасні телефони з гарантією якості - 12 місяців.

ТОП найкращих аксесуарів для смартфона

Де купити найкращі гаджети Gelius в Україні?

Замовити корисні девайси для себе чи у подарунок близьким можна на офіційному сайті інтернет-магазину бренду. Для консультації та допомоги у виборі відповідних пристроїв можна зв'язатися з менеджерами контактного центру за телефонами, вказаними на сайті Gelius.

Надсилання посилок здійснюється по всіх регіонах України (Львів, Одеса, Дніпро, Київ, Харків, Запоріжжя тощо) на зручні поштові відділення Нової пошти.